Horoscop 10 aprilie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 10 aprilie 2015. Ce ţi-au pregătit astrele pentru ultima zi a săptămânii de lucru.

09 apr. 2015, 13:26
Horoscop 10 aprilie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 10 aprilie 2015 – Berbec

Nu sta retras intr-o astfel de zi, pentru ca cele mai frumoase lucruri se intampla afara, printre oameni, in spatii cat mai numeroase, caci acolo te vei simti in largul tau. Se stie ca esti o fire sociabila care gaseste subiecte de conversatie in orice imprejurare, dar azi ai sansa de a cuceri anturajul printr-o atitudine vesela si un discurs amuzant ce atrage simpatia celor prezenti. Orice activitate in care e nevoie sa iei legatura cu mase largi de oameni (cu un public, clienti in numar mare sau mass-media) atrage usor succesul si popularitatea in fata celor care te urmaresc cu placere si admiratie.

Horoscop 10 aprilie 2015 – Taur

De nu se stie unde, vine o veste excelenta care te face fericit. Poate e o sansa rara de a te remarca sau de a-ti implini un vis, doar pentru ca prinzi un val favorabil care te propulseaza direct la tinta propusa. Nici tie nu-ti vine crede cat de norocos poti fi pentru ca da, e o chestiune de noroc sa ajungi in varf. Altadata, ai fi muncit mai mult pentru acelasi rezultat, dar azi te afli sub o aripa protectoare si in niste auspicii astrale atat de bune, incat chiar si cele mai grele scopuri devin posibile. Nu da cu piciorul la ocaziile care se ivesc!

Citeşte şi Horoscop: Cum stai cu dragostea în săptămâna 13-19 aprilie

Horoscop 10 aprilie 2015 – Gemeni

Ceea ce gandesti se reflecta excelent in ceea ce atragi spre tine, pentru ca realitatea e o proiectie a viselor tale. Practic, ce gandesti asta obtii, ce doresti asta vine spre tine, si, in asemenea conditii stii cum se spune: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti. Cum legea atractiei functioneaza de minune in cazul tau, fii mai atent la planurile pe care si le faci in detaliu in minte. Ai grija ce dorinte emiti spre Univers, caci ele vor deveni curand realitate palpabila si nu vei mai putea schimb nimic. Conteaza enorm momentul acesta, cand aprinzi chibritul!

Horoscop 10 aprilie 2015 – Rac

O zi in prezenta celor mai dragi persoane nu poate fi decat un dar divin, deci bucura-te de tot ce ti se ofera cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distractie, de veselie, de buna dispozitie, de parca toate problemele de pana mai ieri au disparut ca prin farmec. Te comporti ca un copil lipsit de griji si bine faci, pentru ca numai o astfel de atitudine pozitiva iti poate garanta o zi excelenta. Iubirea e si ea motiv de fericire, pentru ca cel drag te rasfata in permanenta cu gesturi tandre si frumoase.

Horoscop 10 aprilie 2015 – Leu

Ai nevoie de liniste, de o activitate banala care sa nu te solicite prea mult, pentru ca ai acumulat mult stres in ultima perioada si se vede! Cauta sa te retragi o zi din iuresul evenimentelor in care erai cuprins, pentru ca aceasta detasare se va dovedi a fi extrem de importanta pentru a face ordine in ganduri, in sentimente, in emotii. Dupa ce te vei mai linisti, vei vedea altfel lucrurile si vei gasi mult mai usor cai de iesire din impas, ca atare permite-ti aceasta clipa de odihna a sufletului si a mintii.

Citeşte şi Horoscop. Ce greşeli faci într-o relaţie, în funcţie de zodia ta

Horoscop 10 aprilie 2015 – Fecioara

Nu-ti displace deloc starea de liniste care s-a lasat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou in peisaj. Seamana cu o zi de totala relaxare, in care nu-ti mai bati capul cu problemele de zi cu zi, nici cu piedicile care te tineau pe loc de la o vreme, ci reusesti sa te bucuri de liniste, de relaxare, de o stare de comoditate binefacatoare pentru a-ti recapata buna dispozitie. Fie ca ai dus sau nu la capat problemele din ultima perioada, azi parca nici n-ar exista, pentru ca pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te macina pana mai ieri.

Horoscop 10 aprilie 2015 – Balanta

Creativitatea si inteligenta isi dau mana de minune in planurile tale de azi, pentru ca aduci la lumina proiecte care iti fac si imensa placere, si iti inspira si un sentiment de satisfactie intelectuala. Detii solutiile cele mai bune, informatiile cele mai solide si, peste toate, si o fantastica bucurie de a te ocupa de acest proiect. Parca cineva iti sufla in ureche ce ai de facut, tocmai de aceea profiti din plin de avantul de care beneficiezi pentru a duce aceste planuri cat mai departe. Cu asemenea resurse minunate la indemana, totul ar trebui sa mearga ca uns!

Horoscop 10 aprilie 2015 – Scorpion

Atmosfera este cam apasatoare in jurul tau, dar problema nu pare sa fie la tine, ci la oamenii din anturaj. Nimeresti intr-un mediu in care planeaza unele tensiuni, printre persoane triste, dezamagite sau marcate de diverse probleme personale si e normal sa te influenteze si pe tine, Nu incerca sa preiei pe umerii tai necazurile lor, pentru ca, oricat te-ai stradui tu sa le ridici moralul si sa le oferi sfaturi bune, ei vor respinge ajutorul si o vor face in continuare pe nefericitii, pentru ca asa se simt ei bine. Cum nu ai niciun efect asupra acestor oameni suparati pe oricine, mai bine te concentrezi asupra propriilor tale preocupari, fara sa pui la inima lamentarile lor.

Citește mai mult în RevistaTeo.