HOROSCOP 10 APRILIE: Încearcă să scapi de temeri

HOROSCOP 10 APRILIE: Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte, joi, 10 aprilie 2014.

09 apr. 2014, 15:12
HOROSCOP 10 APRILIE: Încearcă să scapi de temeri

HOROSCOP 10 APRILIE BERBEC
Simti o nevoie puternica de a-ti manifesta afectele dar, in egala masura, ai nevoie la randu-ti de iubire si apreciere. Important este ca, din dorinta de a primi confirmari, sa nu aluneci pe panta posesivitatii si a tendintei de a avea totul sub control. O atitudine precauta privind speculatiile financiare sau participarea la jocuri de noroc este de preferat, mai ales ca esti dispus sa-ti asumi multe riscuri. Daca te simti tensionat, cea mai buna metoda de te relaxa e o activitate sportiva.

HOROSCOP 10 APRILIE TAUR
Nu-ti vine tocmai usor sa discuti cu partenerul tau despre anumite teme problematice, dar de fapt, sprijinul venit din partea acestuia dar si a celorlalti membrii ai familiei este de un real ajutor pentru a-ti consolida increderea personala. Astfel, ai ocazia acum sa te debarasezi de temeri si anxietati care-ti creeaza o stare de neliniste. Bucura-te de o zi in care sa fii mai aproape de cei dragi si, daca ti se solicita ajutorul, fii generos cu prietenii care au nevoie de tine.

HOROSCOP 10 APRILIE GEMENI
Te mobilizezi astazi sa rezolvi cat mai multe treburi de pe agenda zilnica fiind ferm convins ca dedicarea si implicarea de care dai dovada va conta intr-o mare masura si vei fi apreciat. Si, desi ai in minte planuri de viitor pe care doresti sa le vezi cat mai repede materializate, e bine sa nu te arunci cu capul inainte, mai ales ca zona carierei promite multe, dar parca e prea frumos sa fie adevarat. Pana te lamuresti, mizeaza pe caile deja umblate, ca-s mai sigure.

HOROSCOP 10 APRILIE RAC
Daca treci prin momente in care nesiguranta financiara iti da stari de neliniste, aminteste-ti cu maxima sinceritate care sunt talentele tale, la ce te pricepi mai bine. Astfel, vei putea identifica zone unde ai un cuvant de spus, zone de dezvoltare pe alte paliere si vei realiza ca mobilizandu-te si punand tot sufletul in ceea ce faci, ai toate sansele sa iesi in evidenta. Important este sa abordezi totul cu mult calm si rabdare fiindca drumul nu este tocmai lipsit de provocari.

HOROSCOP 10 APRILIE LEU
Este posibil ca pe parcursul acestei zile sa simti ca responsabilitatile legate de camin te incorseteaza si nu-ti lasa prea multa libertate de miscare. Nici relatia cu rudele nu pare pe placul tau, discutiile cu acestea cauzand mai multa tensiune decat rezultate concrete. Fiind destul de sensibil si cu orgoliul usor de ranit, ideal ar fi sa amani intalnirile importante pentru o alta ocazie. Mai bine ocupa-te mai mult de propria persoana, si fa ceva care-ti aduce satisfactie.

HOROSCOP 10 APRILIE FECIOARA
Discutiile cu unele rude te pot obosi peste masura, mai ales ca acestea se invart in jurul unor subiecte triviale, tocmai cand tu simti nevoia sa te axezi numai pe lucrurile cu adevarat importante. Oricat ai fi dispus sa fii alaturi de cei din jurul tau, mai ales de partenerul de cuplu, trebuie sa stii ca le poti fi cu adevarat de ajutor numai daca esti atent in primul rand cu propria persoana. Deci, atunci cand simti ca energia este pe sfarsite, ia o pauza de refacere. 

Citiţi mai mult pe curademiere.ro