Horoscop 10 decembrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Află ce îţi rezervă astrele pentru joi, 10 decembrie.

09 dec. 2015, 21:42
Horoscop 10 decembrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 10 decembrie 2015 – Berbec

Dupa ce ai tergiversat la nesfarsit o situatie pentru ca nu stiai ce e de facut, dintr-o data aceeasi situatie parca intra pe repede inainte. Esti prins intr-un ritm infernal de evolutie, de parca toate se petrec concomitent si tu singur trebuie sa le gestionezi pe toate cu atentie. Culmea e ca iti place viteza aceasta, pentru ca nu-ti convin proiectele care treneaza luni de zile, ca atare o solutie atat de brusca precum cea de azi nu face decat sa te bucure. E excelent sa descoperi ce bine se aseaza, dintr-o lovitura, mai multe aspecte in acelasi timp. Ti se citeste pe chip starea de bine.

Horoscop 10 decembrie 2015 – Taur

Nu poti multumi pe toata lumea pentru ca asa e viata: cand unul castiga altul pierde. Azi e momentul tau de glorie si ar trebui sa te gandesti numai la persoana ta. Nu te lasa impresionat de lacrimile celor din jur, nici de nemultumirile invidioase pe care le emit cei care se simt defavorizati de reusita ta. Si tu ai fost in locul lor altadata, dar iata ca roata s-a invartit si acum tu esti cel care se bucura de victorie. Nu te lasa influentat de zvonurile negative, de barfele ironice, de mutrele bosumflate ale celor care nu pot suporta succesul altora, ci aseaza-te doar pe tine in prim plan. Meriti acest succes!

Horoscop 10 decembrie 2015 – Gemeni

Esti coplesit de o situatie mult prea dificila pentru puterile tale si tot incerci sa te descurci de unul singur. Ce usor ar fi daca ti-ai lua inima in dinti si ai cere ajutorul! Exista suficiente persoane in jur care ar putea contribui perfect la ceea ce te preocupa, care au trecut prin situatii similare si ar sti foarte bine ce trebuie facut, dar nu prea vrei sa-ti recunosti limitele sau slabiciunile ca sa nu lasi o impresie proasta asupra ta. Nu ai de unde sa le stii pe toate, deci lasa jena la o parte si cheama alaturi de tine pe cel care te poate scoate foarte usor din acest impas. Sigur ai un prieten adevarat aproape gata sa participe trup si suflet la problema ta!

Horoscop 10 decembrie 2015 – Rac

Daca poti, stai pe margine azi si nu face nici un pas in nicio directie. Inactivitatea e chiar un avantaj in cazul de fata, pentru ca nu te lasa sa faci vreo greseala. Esti tinut pe loc de un mare blocaj pe care, deocamdata, nu il poti depasi, dar poate acest ragaz care ti se ofera din senin se va dovedi a fi benefic pentru tine. E o zi in care a nu face nimic este exact solutia cea mai potrivita, deci nu insista nici sa te bati cu morile de vant, nici sa depasesti cu orice pret impasul, pentru ca n-ar fi decat un consum inutil de resurse. Asteapta, ai rabdare, va trece de la sine.

Horoscop 10 decembrie 2015 – Leu

N-are rost sa numeri leii din buzunar, nici sa faci recapitulari financiare, pentru ca nu aceasta e calea sa castigi mai mult. E o chestiune de atitudine in fata banilor, sa-i chemi tu cu mintea si cu inima fara sa te simti vinovat de asta! Sigur ai in tine o resursa de mare valoare care, daca ar fi pusa la treaba, ar genera abundenta, dar uneori ti-e un pic… rusine ca esti materialist. Astepti de undeva un declic pentru a porni spre calea prosperitatii, iar sfatul poate veni sub tot felul de forme!

Citeşte mai mult în Revista Teo