HOROSCOP 10 februarie 2015

Citeşte horoscopul din 10 februarie 2015 mai jos. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru 10.02.2015.

09 feb. 2015, 21:23
HOROSCOP 10 februarie 2015

Horoscop 10 februarie 2015 – Berbec

Esti parte dintr-un intreg, ca atare nu incerca sa te separi de restul lumii, pentru ca numai printre oameni poti da randament maxim. Schimbul de idei, cooperarea, dialogul sunt toate la cote inalte acum, pentru ca ai ocazia de a-ti expune si tu punctele de vedere foarte bine argumentate, dar afli si o multime de informatii interesante de la ceilalti. Daca ti-ai uni fortele cu cei care ti se alatura acum, rezultatele ar fi excelente, ca atare nu face opinie separata, ci stai laolalta cu un grup de oameni care te completeaza de minune, care gandesc la fel ca tine, care participa umar la umar la un interes comun.

Horoscop 10 februarie 2015 – Taur

Viata e o calatorie continua si niciodata nu poti spune ca ai ajuns la destinatie, deoarece apar alte si alte directii care te atrag. La fel vei simti si azi, ca, dupa ce ai parcurs un drum suficient de lung, deja apare altceva interesant la orizont si pornesti intr-o noua expeditie. Nu te opri din cercetat, din explorat, din alergat, pentru ca ai atatea lucruri noi de descoperit de acum inainte. Acum poate e doar o tinta intermediara, deci nu te opri, pentru ca lucrurile interesante pot sa apara si de acum inainte. E atractiv telul final, deci continua-ti drumul pentru a ajunge acolo unde doresti, dar nu te opri din cercetat! Mai ai atatea de aflat…

Horoscop 10 februarie 2015 – Gemeni

Intotdeauna apare soarele dupa furtuna! Acelasi sentiment il vei avea si azi ca, dupa cine stie ce mare proba de incercare prin care ai trecut, dintr-o data orizonturile se lumineaza. Semn ca niciodata nu trebuie sa-ti torni cenusa in cap, sa-l iei pe nu in brate, sa iti accepti infrangerea, pentru ca solutiile apar si cand te astepti mai putin. Vei vedea ca toata suferinta prin care ai trecut are un sens si o rezolvare, poate fi stearsa cu buretele si in urma raman doar razele calde ale soarelui. Nimic nu merita transformat intr-un dezastru, ci uneori chiar si ceea ce pare mai trist nu e decat o etapa intermediara inainte de o mare bucurie. Capul sus si asteapta deznodamantul cel bun!

Horoscop 10 februarie 2015 – Rac

Pasii parcursi pana acum intr-o actiune de durata te-au epuizat incat nu mai ai energie sa mergi mai departe. Inainte de a continua ce ai inceput, n-ar fi rau sa iei o scurta pauza, atat pentru a trece in revista pasii parcursi, cat si pentru a-ti reincarca bateriile, pentru ca da, esti obosit, lipsit de vlaga, lipsit de chef. Stresul acumulat a devenit peste puterile tale, de aceea e bine sa te opresti o zi, doua, din acest demers, sa te rupi de toate si sa nu te mai gandesti la nimic. Dupa acest mic ragaz, vei privi lucrurile altfel si vei regasi resurse mari de energie si vointa pentru a continua, dar acum esti la capatul puterilor. Ia deci o vacanta, e spre binele tau, caci a merge mai departe, fara energie, ar duce la esec.

Horoscop 10 februarie 2015 – Leu

Mintea ta e plina de idei si toate au ca numitor comun lupta pentru adevar. Constiinta isi lasa amprenta pe tot ce faci si consideri ca nu te poti abate de la calea cea buna nici macar un pas. Nu poti accepta sa faci niciun fel de compromis, privesti lucrurile cu maxima seriozitate doar din prisma adevarului, si daca observi chiar si cea mai mica urma de iluzie, de minciuna, de abatere de la reguli, iei masuri imediate. E mai bine sa iei acum aceste decizii radicale, decat sa accepti sa continui un drum stiind ca esti nevoit sa comisi si unele greseli, dar ceva din interiorul tau nu te lasa sa calci pe alaturi. Doar pe calea corecta, asadar!

Horoscop 10 februarie 2015 – Fecioara

O vreme, lucrurile au evoluat lent si sigur intr-o directie promitatoare incat erai obisnuit cu acest ritm scazut, care iti convenea de minune, dar azi au capatat un ritm nou: faci un salt mare inainte. Te ia un pic prin surprindere, pentru ca tie iti plac lucrurile care evolueaza incet, dar vei vedea ca aceasta evolutie rapida e binevenita, pentru ca te duce mai repede la scopul visat. E semn ca ai muncit suficient pana aici iar acum intri pe ultima turnanta inainte de marele succes, si ca la ultima suta de metri e normal ca si viteza sa creasca semnificativ. Profita de acest vant prielnic si trage tare: esti tot mai aproape de materializarea unui vis!

Horoscop 10 februarie 2015 – Balanta

Uneori, cu cat te straduiesti mai mult sa depasesti un impas, cu atat el devine mai puternic si mai greu de trecut, dar nu te lasa pagubas. Insista, pentru ca este o proba de incercare pentru a-ti testa si tu limitele, pentru a demonstra ca esti capabil de mari reusite, chiar si cand pare mai complicata, si ca daca-ti pui vointa la treaba, depasesti orice hop. Da, poate acum pe loc pare un moment dificil, dar daca nu ai avea parte de asa ceva cum ti-ai da seama cat de pregatit esti, cat de ambitios esti, cat de bine poti trece marile piedici aloe vietii? Pune-ti, deci, ambitia la treaba si vei reusi mai bine decat crezi!

Citeste HOROSCOPUL INTEGRAL PE REVISTA TEO

Citeşte şi Horoscop de Valentine’s Day: Cum îţi vei petrece Ziua Indragostitilor în funcţie de zodia ta