HOROSCOP 10 MARTIE 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 10 martie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

09 mart. 2016, 16:19
HOROSCOP 10 MARTIE 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 10 martie 2016 – Berbec

Spune ce ai decis, fara sa te gandesti la ce va spune lumea despre alegerile facute. Sunt deciziile tale si pentru multi par ciudate, fantasmagorice, nerealiste, dar tu crezi in ele si le vei urma cu sfintenie. Tu te bazezi pe flerul personal, nu pe parerea lumii, deci esti pregatit sa iti asumi deciziile ciudate si caile originale care vor duce acolo unde speri. Daca vezi ca unii te judeca pentru alegerile facute, da-le apa la moara si razi alaturi de ei despre nebunia de care dai dovada, dar nu te abate de la ce ai ales. Tu prevezi deja rezultatele in perspectiva si arata promitator!

Horoscop 10 martie 2016 – Taur

Familia te inconjoara cu iubire neconditionata, asa e, dar asteapta ceva de la tine: sa-ti exprimi o parere, sa iei o decizie, sa vorbesti deschis, pentru ca faci unele lucruri fara sa le spui si lor. Comunica ce ai in gand cu mai mult curtaj, fii limpede in exprimare, concis si la obiect, pentru ca nu toata lumea intelege ce planuri ai. Nici macar cei foarte apropiati nu pricep inca foarte clar incotro mergi, ci doar te urmeaza orbeste, dar daca ai incepe sa le explici logic ce intentii ai, ar contribui si el in egala masura la planurile propuse de tine. Nu face lucruri fara sa comunici cu ceilalti, altfel generezi o mare stare de confuzie! Incepe sa le mai raspunzi si lor la multele intrebari si ai sa vezi ce bine veti coopera dupa aceea.

Horoscop 10 martie 2016 – Gemeni

Nimeresti intr-un mediu ceva mai ostil, cu oameni rigizi si demodati, care nu iti inteleg creativitatea si originalitatea, ci doar ti le critica. Nu trebuie sa le dai lor satisfactie si sa te comporti asa cum le-ar placea lor: fii tu insuti orice ar fi si poarta-te cum crezi doar tu de cuviinta. Ce rost are sa-ti cenzurezi orice gest, orice cuvant, orice idee doar pentru ca cineva alaturi de tine stramba din nas in permanenta? Faci un lucru care te reprezinta, si nu merita sa urmezi doar indrumarile limitate ale celor care iti sunt in preajma. Tu poti mai mult decat te lasa ei sa manifesti, ca atare revendica-ti libertatea totala de a face lucrurile in felul tau. Ei n-au decat sa comenteze!

Citeşte mai multe pe revista Teo