HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2016: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI, 10 OCTOMBRIE 2016. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE.

09 oct. 2016, 14:40
HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2016: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Discutia pe care o ai azi cu reprezentantul unei institutii iti ofera startul ideal catre o directie noua. Ai terenul asigurat pentru un succes de toata frumusetea, avand de partea ta si legea, si instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun. Vestea oficiala pe care o primesti este stimulativa incat ar fi bine sa pui imediat in practica ideea pe care o ai, pentru ca ai de acum fundamentul necesar unui proiect de succes. Nimic nu te mai opreste din elan, ci sunt intrunite toate conditiile.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu te poti baza pe prietenul de langa tine, care acum spune una ca in clipa urmatoare deja sa-si fi schimbat atitudinea. Nu stii daca sa ai incredere in modul sau jucaus si superficial de a trata o situatie care pe tine te afecteaza mult, dar el vrea de fapt sa-ti arate ca nu merita sa pui la suflet ceea ce se intampla in jur. Pana se va clarifica situatia, vor mai aparea inca multe aspecte, deci nu trata totul ca si cum ar fi capatul cautarilor tale. Mai asteapta, mai bucura-te de momentele lejere care ti se ofera, fara a te crampona inca de nivelul la care ai ajuns. Maine totul poate fi altfel!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Toate merg bine in colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decat pe afirmare personala. Iti cunosti rolul in acest grup, dar nu vrei sa iesi cu nimic in evidenta, considerand ca acum conteaza mai mult sa va completati unii pe altii si nu sa luptati fiecare pentru suprematie. Acum recunosti ca ar fi altul mai bun decat tine mai potrivit in functia superioara, deci il vei accepta usor ca lider, pentru ca stie mai multe, are solutii profitabile si, la urma urmei, ai si tu multe de invatat de la el.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Faci o analiza la rece a resurselor financiare de care dispui si rezultatul nu prea e vesel. Discuti cu partenerul de viata despre veniturile fiecaruia si descoperi ca exista un mare deficit in buget, pe care trebuie sa-l echilibrezi cumva. Pe partener nu te poti baza, pentru ca nu are de unde oferi mai mult, deci singura salvare esti tu. Gasesti tu o solutie profitabila de a mai face rost de un ban, aratand o imensa compasiune fata de nevoile si lipsurile celui de langa tine. Ba esti deschis la gesturi caritabile chiar din putinul pe care-l ai.

Leu (23 iulie – 22 august)

Nu te poti pune de acord cu persoana iubita, pentru ca tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celalalt crede cu totul altceva. La originea neintelegerilor voastre se afla diferente mari de gusturi si o varietate mare de sentimente, pentru ca ceea ce tie iti poate genera placere, poate declansa respingere in sufletul celuilalt. Trebuie sa stati de vorba ca sa va exprimati mai clar dorintele, pentru ca e posibil sa va doriti amandoi acelasi lucru, la un moment dat, dar nu stiti sa spuneti eficient ce simte fiecare.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Inima e punctul cel mai sensibil al acestei zile, cu riscul de a primi o veste bomba care te face sa cazi de sus, de la inaltimea unor vise frumoase. Revenirea la realitate poate fi dureroasa, dar necesara. Decat sa te amagesti in continuare ca totul e roz si frumos, mai bine primesti adevarul in fata, pentru a face schimbarile care se impun. Iubirea se destrama, lucrurile de care esti atasat dispar si tot ceea ce a contat pentru inima ta o vreme nu mai poate ramane la acelasi nivel. O surpriza neplacuta in iubire aduce nefericirea.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Atmosfera de la serviciu e cam sumbra, de parca ai lucra sub presiune, sub tensiune, sub supravegherea deloc prietenoasa a unui superior care pandeste greselile oricui. Daca te simti cu musca pe caciula cu ceva, fa tot posibilul sa repari acel aspect, pentru ca supraveghetorul aspru abia asteapta sa-ti descopere punctul sensibil si sa te sanctioneze. Nu lucrezi cu placere intr-o atmosfera atat de apasatoare, si abia astepti sa scapi cat mai repede. Vei termina ziua cu un puternic sentiment de vina, de nemultumire, de esec, doar din cauza celor care te critica sever.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Daca ai putea amana deplasarile de astazi, ar fi mult mai bine, pentru ca nu e o zi favorabila calatoriilor cu mijloace de transport. Te poti trezi in fata unui incident neplacut chiar la mijlocul drumului si totul va transforma aceasta zi in motiv de dezamagire. Ori nu mai poti pleca la drum din cauza vreunei defectiuni la automobil, ori cei care ar fi trebuit sa te insoteasca pe parcursul excursiei isi schimba planurile in ultimul moment, iata ca sunt tot felul de motive care pot transforma calatoria in esec. Nici vestile care vin de departe nu te bucura prea mult, ca atare distantele au un efect negativ asupra ta.

Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este o zi buna pentru a sta la negocieri, pentru ca planeaza toleranta in aer. Daca erai certat cu cineva, e un moment ideal pentru a restabili echilibrul in relatia voastra. Daca nu ajungeai la un consens intr-o tranzactie, o afacere sau o disputa aprinsa de idei, azi lucrurile pot reveni mult mai usor la normal, gasind o solutie de mijloc ce va multumi pe toata lumea. Profita de aceasta zi armonioasa, zi a bunei intelegeri, pentru a face pace in acele planuri in care nu reuseai deloc sa te pui de comun acord cu ceilalti.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Esti foarte multumit de relatia de cuplu, pentru ca te simti ocrotit, linistit, avand alaturi un om pe care te poti baza. Chiar daca nu sentimentele primeaza acum intre voi, ci alte valori care dau consistenta si stabilitate relatiei, pui mare pret pe comunicarea dintre voi. Atat timp cat aveti ceva in comun pentru care va aduceti contributia in mod egal, lucrurile vor evolua foarte bine intre voi. Esti sigur de fidelitatea si loialitatea partenerului.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unui proiect in care esti direct implicat. Sfatul pe care il primesti astazi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de invatat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situatie similara si s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de castigat daca asculti ce-ti impartaseste din experientele sale. Vei putea aplica usor ceva din indrumarile sale, astfel incat sa nu pierzi vremea cu aceleasi hopuri ca si el. Ofera solutii deja testate.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Primesti o veste cu efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, abia astepti sa devina realitate, presimtind ca are ceva bun de oferit, dar pe de alta parte te si temi de consecintele sale, pentru ca exista o cota mare de necunoscut la mijloc. Nu stii toate detaliile, si cum esti genul de om care apreciaza lucrurile clare si bine asezate, o astfel de situatie cu o doza imensa de nou te cam lasa fara directie. Mai asteapta cateva zile sa te lamuresti incotro merg lucrurile si atunci linistea va reveni in sufletul tau, calcand pe teren mai sigur.