HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2014: Agitaţie mare

Horoscop 10 septembrie 2014 - Citeste Horoscopul din 10.09.2014 pentru toate zodiile.

10 sept. 2014, 03:47
HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2014: Agitaţie mare

Horoscop 10 septembrie 2014- Berbec
Ai trecut candva printr-o situatie pe care nu ai inteles-o la vremea respectiva incat credeai ca n-a avut nici un rost, dar iata ca sensul ei abia acum se arata, semn ca nimic nu e intamplator in viata. Trebuia sa se intample, trebuia sa treci prin acel moment ca acum, dupa atata vreme, sa culegi roadele acelor evenimente. Chiar daca uneori efectele pozitive ale unei intamplari nu sunt imediate, vine o zi cand, privind inapoi, iti dai seama ca atunci, in trecut, a pornit totul si daca n-ar fi fost acele evenimente, nici cele de azi nu ar mai fi avut loc. Priveste spre trecut cu recunostinta!

Horoscop 10 septembrie 2014- Taur
Stai cu ochii si urechile indreptate la persoana care apare azi in calea ta, pentru ca se va dovedi a fi un exemplu demn de urmat. Cariera ta poate cunoaste un punct de apogeu, ce are la baza o lectie primita de la cei mai intelepti, mai experimentati, care au trecut deja prin situatia in care te afli. Ai multe de invatat de la acel om, ba chiar e o onoare sa te afli in compania sa si sa-ti impartaseasca din ceea ce stie. Tine minte povetele sale, informatiile pe care ti le ofera, experienta pe care o expune acum prin exemplu personal, deoarece vei deveni si tu ca el, candva!

Horoscop 10 septembrie 2014- Gemeni
Abia astepti ca planurile care se prefigureaza acum la orizont sa devina realitate, pentru ca suna foarte promitator. De aceea te implici trup si suflet, cu pasiune si cu sperante mari, convins ca totul va iesi excelent in cele din urma. Rabdare e, resurse pentru a construi ceea ce visezi ai din belsug, deci e doar o chestiune de timp si de efort pana vei ajunge la capat. Daca exista ceva de care sa te agati, care sa te motiveze si sa te traga in sus si daca mai e si ceva de castigat, nimic nu te va opri si nu-ti va taia avantul, deci profita din plin de ambitia si energia pozitiva care te cuprinde. Cat timp interesul ramane viu si cheful la cote maxime, rezultatele nu sunt prea departe!

Horoscop 10 septembrie 2014- Rac
Ceva iti spune ca, in spatele unor aparente, s-ar mai afla si altceva, de aceea ar fi bine sa amani marile decizii pe altadata, ca sa te informezi mai bine. S-ar putea sa apara de undeva o informatie contradictorie care sa dea peste cap toate ideile anterioare, de aceea cel mai bine ar fi ori sa ceri detalii din mai multe surse, ca sa te convingi ca toate converg in aceeasi directie si nu se bat cap in cap, ori sa ai si un plan de rezerva oricand la indemana. Daca ai luat acum o decizie, s-ar putea sa descoperi, mai tarziu, ca exista si alta, poate si mai buna, deci ce-ar fi sa nu pui punct final inca?

Horoscop 10 septembrie 2014- Leu
Chiar daca e agitatie mare in jurul tau si parerile vehiculate par sa se bata in cap, vei descoperi intr-o zi ca era necesara aceasta lupta de idei. Tocmai prin varietatea lor si prin energia emanata de acest conflict de opinii se va ajunge mai repede la o concluzie, pentru ca fiecare isi va pune mai intens mintea la contributie pentru a ajunge la o solutie. Nu privi discutiile cu ceilalti ca pe un atac la persoana, ci ca pe o provocare ce are ca scop gasirea unei solutii care sa multumeasca pe toata lumea, dar trebuie sa fii constient ca o vreme spiritele vor fi mai incinse!

Horoscop 10 septembrie 2014- Fecioara
Esti un colaborator de nadejde care sare cu placere in ajutorul celorlalti ori de cate ori este solicitat. Daca lumea apeleaza la tine e semn ca ti se recunoaste superioritatea, valoarea si autoritatea in anumite domenii, pentru ca nimeni nu-ti contesta experienta. Ai cativa ani mai mult decat cei care bat azi la usa ta, tocmai de aceea iti oferi serviciile cu maturitate si seriozitate, constient ca ceilalti chiar au nevoie de sfaturile tale bine documentate. E o placere sa poti fi de folos si, mai ales, sa ti se respecte indrumarile.

Horoscop 10 septembrie 2014- Balanta
Formezi o echipa de nezdruncinat cu cei dragi din familie. Va unesc niste proiecte comune si reusiti sa aveti o relatie de colaborare perfecta. In familie nu poate fi vorba nici de rivalitate, nici de competitie, nici de rautati, ca atare cele mai bune lucruri in comun le poti face cu cei de acelasi sange. Ca e vorba de o afacere impreuna sau de un eveniment care va aduna pe toti la un loc, merita sa atragi rudele alaturi de tine, deoarece ganditi la fel, simtiti la fel si, mai ales, tineti unii la altii neconditionat. De dragul lor, esti capabil de orice, si ei la fel pentru tine!

Horoscop 10 septembrie 2014- Scorpion
Nu esti prea deschis la cooperare, si aproape ca refuzi sprijinul cuiva care chiar vrea sa-ti fie de ajutor. Ori din orgoliu, ori din incapatanare, ai tendinta de a respinge gesturile de prietenie care vin de la ceilalti, sustinand ca poti si singur. Parca nu ai vrea sa te indatorezi fata de nimeni si de aceea vrei sa te descurci pe cont propriu, ca sa nu fii nevoit, altadata, sa intorci cuiva serviciile in mod similar si nici sa recunosti ca ai avut nevoie candva de ajutor. Exagerezi totusi cu orgoliile, deci, daca nu stii ce trebuie facut, accepta sfaturile: nu e nicio rusine!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com