Horoscop 11-17 decembrie. Cum stai cu iubirea săptămâna viitoare

Horoscop 11-17 decembrie. Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

10 dec. 2017, 08:18
Horoscop 11-17 decembrie. Cum stai cu iubirea săptămâna viitoare

BERBEC

Astrele îţi recomandă ca în această săptămână să încerci să îi acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

În ultima perioadă nu a primit afecţiunea de care are nevoie şi s-ar putea să se fi îndepărtat puţin de tine. Arată-i ceea ce simţi pentru el, cu toate că ai atâtea pe cap, altfel va crede din ce în ce mai mult că nu mai ţii la el. Dacă eşti singură, nu aştepta ca alesul inimii să pice din cer, e foarte important să îl şi cauţi!

TAUR

E necesar ca în această săptămână să dai dovadă de mai multă înţelegere cu privire la partenerul de viaţă.

Încearcă să îl asculţi atunci când are ceva pe suflet, altfel nu vei reuşi să îl ţii toată viaţa lângă tine. Dacă între voi nu mai e armonie, ori depuneţi eforturi pentru a vă schimba, ori renunţaţi la a vă mai chinui unul pe celălalt. Dacă eşti singură, nimic nu poate fi mai bun de atât pentru tine!

GEMENI

Cel mai important lucru de care trebuie să dai dovadă în aceste zile este sinceritatea.

Partenerul tău de viaţă merită să ştie exact ceea ce simţi, fie că e de bine sau e de rău. Dacă nu ai veşti prea bune, cu sigurnaţă nu îi va pica bine, însă e mai rău să trăiască în minciună. Fii onestă cu tine şi cu cei din jurul tău, acesta este sfatul astrelor pentru tine. Dacă eşti singură, îndreaptă-ţi atenţia către un bun prieten sau un coleg care s-a purtat mereu frumos cu tine.

RAC

Cum Sărbătorile sunt mai aproape decât crezi, e momentul să dai dovadă de mai multă bunătate în raport cu partenerul de viaţă.

Nu poţi porni la drum împreună cu el dacă între voi există numai tensiune şi ciondăneli. Şi tu, dar şi el sunteţi conştienţi de faptul că certurile voastre pornesc din nimicuri, aşa că ar trebui să spuneţi stop. Dacă eşti singură, astrele te sfătuiesc să petreci mai mult timp cu familia şi prietenii. 

Citeşte mai multe pe eva.ro