Horoscop 11-17 IANUARIE 2021. Incep lucrurile serioase! Uranus iese din retrograd, Mercur intra!

Iata horoscop saptamanal pentru 11-17 IANUARIE 2021. Luna Noua face conjunctie cu Pluto in Capricorn. Uranus isi incepe miscarea directa joi si face trigon cu Venus. Te poti astepta la surprize incredibile. Si vor veni una cate una pana la finalul saptamanii. Agitatia este destul de mare, odata cu intrarea lui Mercur in umbra retrograda.

11 ian. 2021, 18:58
Horoscop 11-17 IANUARIE 2021. Incep lucrurile serioase! Uranus iese din retrograd, Mercur intra!

Horoscop 11-17 IANUARIE 2021

Urmeaza o saptamana nebuna, cu lucruri serioase de facut! Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop 11-17 IANUARIE 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
In aceasta saptamana, simte-te confortabil si increzator sa fii tu insuti fara nevoia sa te prefaci. Daca ai mult de munca, te vei putea focusa pe job cu energie de ambitie si sa iti iasa totul bine. Daca vrei sa te relaxezi, o poti face fara sa simti ca ai vrea sa faci altceva. Starea ta de pace interioara va face ca majoritatea relatiilor sa fie mai armonioase decat de obicei. Este totodata si un timp bun sa te promovezi spre cat mai multi oameni. Cheia este sa muncesti sustinut dar cu o abordare realista. In relatii, fie ele de cuplu sau de oricare alt fel, este bine sa iti reconsideri alegerile. Daca ai facut alegeri gresite si ai obtinut rezultate care nu ti-au placut, este evident ca e nevoie sa schimbi foaia. Cu rabdare poti indrepta orice, daca vrei.

Horoscop 11-17 IANUARIE 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Zilele acestea sunt foarte active mental si in comunicare. Focusul si atentia pentru detalii iti sunt favorabile pentru intalniri, studii, examane, munca cu hartiile si social media. Este tocmai bine sa te dedici mai mult planurilor si sa incepi dealuri de afaceri cum ar fi sa negociezi, sa vinzi si sa cumperi. Totusi, ritmul acesta agitat inseamna ca poti avea dificultati in a te relaxa si risti sa ajungi cu crize de anxietate sau iritabilitate pe baza de nervi. Gaseste-ti echilibrul. Fii totodata deschis pentru ca se anunta unele situatii placute si pozitive care iti vor colora viata in bine, in special in zona carierei. Munca si finantele iti sunt puternic favorizate. Weekendul este ideal pentru socializare si distractie.

Horoscop 11-17 IANUARIE 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
In aceasta saptamana, un sentiment de echilibru si armonie iti poate aduce multumire asupra vietii si relatiilor. Foloseste acest timp pentru a clarifica orice probleme recente de natura personala sau profesionala in relatii. Acum poti vedea ambele parti ale unei povesti in mod non partinitor. Relatiile intime pot evolua pe baza de respect reciproc si o legatura mai stransa. In plus, vei realiza ca incapatanarea si atitudinea pripita in decizii ti-a cauzat rau. La munca, daca sunt provocari, tu sa ramai calm si rabdator si incearca sa vezi ce nu functioneaza ca sa poti indrepta cu eficienta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop rune 11-17 ianuarie Mihai Voropchievici. Ce zodie este binecuvântată de astre

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 11-17 IANUARIE 2021. Lupte de putere?
Horoscop dragoste saptamanal pentru 11-17 IANUARIE 2021. Ce saptamana urmeaza! Incep lucrurile serioase. Mercur si Jupiter fac conunctie cu Chiron in Berbec. Ai sansa sa aduci clarificari sau vindecari intr-o relatie. Mercur face cuadratura cu Uranus, iar Venus face cuadratura cu Chiron, iar o relatie poate avea de suferit. Prima Luna noua a anului este in Capricorn si aduce provocarile ei, mai ales ca face conjunctie cu Pluto. Pare ca cineva iti forteaza mana! Dar se face dreptate.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop 11-17 IANUARIE 2021 dragoste Berbec
Aceasta saptamana te va ajuta sa iei cateva decizii importante. Poti sa faci un pas mare si sa depasesti problemele din trecut care te impiedica sa-ti faci planuri de viitor. Indreapta-ti gandurile si ochii catre viitor. Comunicarea dintre tine si jumatatea ta se va imbunatati si poti, in sfarsit, sa vorbesti despre probleme fara sa te simti inconfortabil. Singur? Vei aborda cu usurinta pe cineva. Incredederea de sine te face irezistibil.

Horoscop 11-17 IANUARIE 2021 Taur
Grijile si stresul de zi cu zi isi pun amprenta asupra ta si din acesta cauza iti este greu sa te exprimi. Spre finalul saptamanii vei putea, in sfarsit, sa comunici cu jumatatea ta si sa-i dezvalui sentimentele tale. Iar lucrurile dintre voi se vor imbunatati mai mult decat ti-ai fi imaginat. Daca esti singur, comunicarea te va aduce mai aproape de o persoana interesanta. Exista sansa ca lucrurile sa evolueze frumos intre voi. Asigura-te, insa, ca esti cinstit cu tine insuti si cu persoana respectiva.

Horoscop 11-17 IANUARIE 2021 dragoste Gemeni
Simti nevoia sa te conectezi cu partenerul de cuplu. In ultima perioada te-ai confruntat in relatia de cuplu cu dificultati si insecuritati. Insa in zilele ce vor veni, iti vei exprima pasiunea pe care o simti pentru jumatatea ta, ceea ce imbunatateste relatia voastra. Conversatiile din mijlocul saptamanii, vor imbunatati si mai mult lucrurile dintre voi. Iar daca esti singur, iesi mai mult din casa. Mergi cu prietenii, distreaza-te si vor veni si zile mai bune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.