HOROSCOP 11-17 MAI: Cum stai cu sănătatea în această săptămână

HOROSCOP: Nativa din Săgetător trebuie să se ocupe mai mult de aspectul ei fizic, mai ales dacă în ultima perioadă a început să ia nejustificat în greutate.

10 mai 2015, 05:59
HOROSCOP 11-17 MAI: Cum stai cu sănătatea în această săptămână

TAUR

Protejează-ţi sănătatea mentală, chiar dacă nu îi acorzi importanţă. Nervii nu îţi pot face decât probleme,

durerile de cap şi puterea de concentrare scăzută pot fi doar câteva dintre ele. Încearcă să te relaxezi mai mult în această perioadă!

GEMENI

Eşti foarte energică în această săptămână şi nu vei întâmpina probleme de sănătate.

Încearcă să profiţi de această conjunctură şi să faci cât mai multe lucruri care să îţi uşureze viaţa în viitorul apropiat. Poţi chiar să le dai o mână de ajutor şi celor din jurul tău.

RAC

Încearcă să nu exagerezi cu hainele subţiri, mai ales dacă vremea este ploioasă, altfel te vei alege cu o răceală serioasă.

Nu îţi strica planurile doar pentru că vrei să ieşi ân evidenţă, ci mai degrabă încearcă să fii echilibrată. Ascultă de sfaturile unei persoane care ţine la tine!

LEU

Nu face risipă de energie în această săptămână, mai ales dacă nu ai lucruri importante de rezolvat.

Altfel, nu vei reuşi decât să te extenuezi inutil şi să îţi pierzi vitalitatea. Dormi cât trebuie şi nu sări peste mesele principale ale zilei.

FECIOARĂ

E posibil ca greutatea corporală să îţi aducă probleme de sănătate în această săptămână, de aceea ar trebui să iei măsuri înainte de a fi luată prin surprindere.

Dacă sesizezi că oboseşti mai uşor, cu siguranţă aceasta este principala cauză.

BALANŢĂ

Eşti agitată şi simţi că timpul nu îţi mai ajunge nici măcar să mănânci?

Cu siguranţă acest prost obicei îţi va crea neplăceri. Nu te lăsa luată de val, mai ales că ai nevoie de multă forţă pentru a-ţi duce la bun sfârşit sarcinile.

Citiţi mai mult pe eva.ro