HOROSCOP 11-17 martie 2019 pentru fiecare zodie în parte. Berbecii primesc informaţii copleşitoare, Gemenii fac calcule non-stop

HOROSCOP Iata mesajul principal pentru fiecare zodie in acest horoscop saptamanal:

11 mart. 2019, 06:51
HOROSCOP 11-17 martie 2019 pentru fiecare zodie în parte. Berbecii primesc informaţii copleşitoare, Gemenii fac calcule non-stop

HOROSCOP BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Exista detalii de tot felul ce ti se pot parea coplesitoare Luni si Marti. Ceva mic iti poate pune capac, ceva ce in alte conditii nu te-ar fi stresat. Asta doar daca nu faci ceva sanatos pentru mintea si corpul tau. Ai nevoie de activitati care sa iti diminueze stresul si anxietatea cauzata de multiplele activitati. Alearga. Mergi mult pe jos. Fa un sport de grup. Miercuri si Joi poti fi asa de prins in propria-ti minte incat risti sa nu fii atent la cineva ce are nevoie de ajutorul tau. Dupa ce te vei focusa pe altii si nu tot pe tine, totul se va calma si reaseza cum nu se poate mai bine. Vineri si Sambata sunt zile visatoare, dar Duminica asteapta-te sa ai inima usoara si sa te bucuri de distractie si de ce te entuziasmeaza.
Mottoul saptamanii tale : Eu cred in ceea ce simt.

Citeşte şi Horoscop dragoste săptămâna 11-17 martie 2019. Luna în Gemeni pune zodiile la treabă. Ce se întâmplă în amor

HOROSCOP TAUR (20 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Viata ta infloreste ca o floricica de primavara in aceasta saptamana. Luni si Marti esti mai fericit si mai implicat decat ai fost de ceva vreme. Iar inima ta bate mai tare ca oricand. Tu si stii-tu-bine-cine faceti o echipa pe cinste. Marti este o zi ce are in carti si companie, si distractie si bani cash. Miercuri si Joi te poti intoarce mai cu picioarele pe pamant, dar totul este oricum mai stralucitor si mai frumos decat de obicei in ochii tai. Unele emotii adanci pot iesi la suprafata Vineri – clar iti pasa de o anumita persoana – iar Sambata poate fi condimentata de o interactiune pasionala. Duminica te gaseste cam distant, chiar filozofic.

Mottoul saptamanii tale : Onorez contactele sociale ce imi permit sa fiu eu insumi.

HOROSCOP GEMENI (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP De fiecare data cand faci calcule si adunari Luni, poti ajunge la alte rezultate. Frustrant ! Este clar ca mintea ta este focusata pe alte subiecte, poate destinatii, poate vise. Aduna-ti concentrarea Marti si incearca totusi sa iti faci munca de birou si hartii ce trebuie facuta. Miercuri si Joi iti poti relaxa creierul si sa te orientezi spre activitati ce sa iti aduca clipe bune si stare buna. Si romantismul este in stele, sa stii. Vineri te poti surprinde cum intri intr-o prietenie sau relatie in care nu te simti foarte sigur pe tine, insa e bine ca intri si incerci. Ramai deschis. Sambata esti in modul de observatie. Pana Duminica, relatiile si partenerii sunt in termeni pozitivi. Asa este si aventura in care merita sa intri.

HOROSCOP Mottoul saptamanii tale : Eu visez si este foarte bine.

Continuarea horoscopului pe sfatulparintilor.ro.