HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 11 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 11.12.2014 pentru toate zodiile.

10 dec. 2014, 11:09
HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 11 decembrie 2014- Berbec
Esti foarte preocupat de lumea larga, citesti cu aviditate, esti curios sa descoperi lucruri din toate colturile lumii. E bine sa te lasi purtat de aceasta dorinta maxima de cunoastere, pentru ca ziua de azi seamana perfect cu un curs intensiv la scoala vietii la care vei primi o multime de raspunsuri la marile tale intrebari existentiale. Intra in contact cu cat mai multa lume, dialogheaza, navigheaza pe internet, extinde-ti orizonturile prin legatura directa cu oamenii, cat mai diversi si din directii cat mai diferite. Aceasta este scoala cea mai eficienta, ascultand direct de la sursa ce au ceilalti sa-ti transmita.

Horoscop 11 decembrie 2014- Taur
Chiar daca unii nu te inteleg si te catalogheaza drept un rebel, tu mergi pe calea ta, pentru ca aceasta ti se potriveste. Nu tine cont de cei care te critica si incearca sa te traga inapoi in sablonul strict a societatii, culturii sau mediului in care te afli. Tu ai stilul tau, mai orginal, mai aparte, si nu e obligatoriu sa fii la fel cu toata lumea. Daca tu vrei sa evadezi dintr-un spatiu rigid, fa-o, nu mai sta pe ganduri, in ciuda tuturor povetelor cu ton superior care vin de la unii care au impresia ca ar avea vreun drept sa te judece. E viata ta, e modul tau de a te comporta, ca atare fii tu insuti, chiar si asa, mai altfel decat restul lumii.

Horoscop 11 decembrie 2014- Gemeni
Sursa principala de energie a acestei zile esti tu, deci sa nu te mire ca nu ai nicio clipa doar pentru tine. Multa lume va bate la usa ta cu diverse motive, dar o fac fara sa-si dea seama ce anume ii atrage la tine. Ii chemi tu cu energia ta maxima, pe care o imparti din belsug la toata luma: emani forta, degaji stimulente, si cum multa lume isi cauta de undeva un surplus de motivatie, vor veni catre tine ca s-o capete. O fac inconstient, nu inseamna ca le torni tu in pahare cite un pic de energie, dar se vede de la o posta ca tu esti mult mai energic azi. Unii vor fi un fel de vampiri energetici si iti stau prin preajma doar pentru ca extrag de la tine cat de multa energie se poate!

Horoscop 11 decembrie 2014- Rac
Azi simti nevoia sa te retragi un pic din iuresul lumii, si cea mai potrivita activitate ar fi… bucataria. Esti mult mai preocupat de alimentatia familiei tale, de aceea vei calatori cu gandul prin zone de informatie care te pun la curent cu acest domeniu. Incerci retete noi, adopti un regim nou de viata, renunti la un aliment care nu-ti prieste, discuti cu familia despre posibilitatea de a introduce alte componente in hrana de zi cu zi, deci aspecte care tin de sanatatea ta si a familiei tale pornind de la ceea ce consumati. Nu te deranjeaza deloc postura de gospodina perfecta, sau, daca esti bparbat, vei avea si tu aceeai atractie spre gastronomie, sau macar spre a face cumparaturile casei.

Horoscop 11 decembrie 2014- Leu
Permite-ti sa explorezi un pic zonele cele mai profunde ale sufletului tau, pentru ca e o zi in care ai o anume atractie spre latura psihologica a vietii. Ori joci rolul de psiholog in mediul in care te afli si ti-e foarte usor sa asculti si sa empatizezi cu povestile altora, ori tu ai nevoie sa-ti eliberesi un pic sufletul de unele senzatii apasatoare. Aceasta explorare a propriului suflet are un efecte extraordinar, de eliberare, de detaare fata de tot ce simti, descoperind cat de important e uneori sa te apleci spre sufletul tau si, mai ales, sa ai cu cine discuta despre ce te apasa.

Horoscop 11 decembrie 2014 – Fecioara
Cine spune ca, de la o varsta, nu mai ai de invatat? Toata viata e un studiu continuu, ca atare nu te opri din intrebat, din explorat, din invatat! Si azi apare o situatie din care ai enorm de aflat si iata inca o exerienta acumulata, pusa acolo, deoparte, in bagajul tau de informatii si cunostinte folositoare. Esti de acord ca nu trebuie niciodata sa ii inchizi mintea, urechile si inima pentru ca, din tot ce intalnesti clipa de clipa in calea ta, mai descoperi ceva util de pastrat in memorie. E o placere sa fii inca elev la scoala vietii!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com