Horoscop 11 decembrie 2020. Este timpul să primeşti ceea ce aştepţi de multă vreme. Contextul astral îţi este favorabil

Horoscop 11 decembrie 2020. Marte in Berbec face trigon cu Soarele in Sagetator. Oh, ce incantare! Soarele si Marte aduc incredere de sine si dinamism. Iar la finalul unui an ca 2020, increderea de sine este mai mult decat necesara. Ai fost rabdator, ti s-au amanat, poate, proiecte, n-ai vazut rezultate din cauza situatiei globale. Dar acum e altceva!

10 dec. 2020, 22:56
Horoscop 11 decembrie 2020. Este timpul să primeşti ceea ce aştepţi de multă vreme. Contextul astral îţi este favorabil
horoscop 11 decembrie 2020

Horoscop 11 decembrie 2020. Meriti sa primesti ceea ce astepti. Luna este in Scorpionul cel sexy, in opozitie cu Uranus si se indreapta direct spre Marte si Nodurile lunare. Se deschide usa unui flux mare de energie. Mai ales ca se apropie si 12.12, si Luna noua in Sagetator si eclipsa totala de Soare.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 11 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te poti astepta ca azi sa te intalnesti cu cineva care se afla in alt oras decat al tau. Pe de-o parte esti bucuros de reintalnire dar si anxios ca ai multe de facut si timpul petrecut cu aceste persoane iti decaleaza timpul de munca. Gaseste un ritm potrivit si bucura-te de motivele pe care le ai pentru satisfactie. Este mai important sa iesiti impreuna la un pranz sau cina si sa iti hranesti sufletul, relaxandu-te cu oameni draguti, decat sa fii stresat din cauza muncii pe care oricum o vei face pana la urma. Lasa-te improspatat de ce apare spontan si frumos azi.

Horoscop 11 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Calatoriile scurte sau lungi pot fi mai lungi decat de obicei datorita ritmului mai letargic dictat de astre azi. Vei ajunge la destinatie insa ai nevoie de rabdare. In functie de unde ai de ajuns, ia-ti la tine muzica, carti, casti ca sa eviti frustrarea. Adaptabilitatea este o calitate a ta si azi e una din acele zile in care e indicat sa o activezi.

Horoscop 11 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Asteapta-te sa primesti anumite vesti bune azi. Ele pot veni prin mail sau telefon, deci raspunde daca esti cautat. Poate ca unele rude vin cu informatii valoroase sau poate vei afla despre o calatorie pe care o vei face in curand. Poate fi orice altceva, deci fii pe faza. Spiritul tau se va imbiba de aceasta veste buna si vei fi molipsitor pentru ceilalti cu starea ta de spirit ridicata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 11 DECEMBRIE 2020. Unda verde pentru amor!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 11 DECEMBRIE 2020. Energie? Verificat! Motivatie? Verificat! Marte in Berbec face trigon cu Soarele in Sagetator si primesti unda verde. In sfarsit poti face ceea ce iti doresti. Toata munca ta este acum recompensata. Luna in Scorpionul cel sexy te face mai pasional, mai dornic de aventuri romantic. Libidoul poate fi in crestere.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop dragoste 11 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Te poti astepta la turnuri pozitive in viata personala. Jumatatea ta este plina de intelegere si empatie fata de tine. O problema impartasita este o problema pe jumatate rezolvata. Asadar, nu te indeparta de persoana iubita. Spune-i ceea ce gandesti. Daca esti singur, nu ai nevoie decat de putina bunavointa pentru a avea o seara minunata in compania prietenilor.

Horoscop dragoste 11 decembrie 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Te confrunti cu unele dificultati in viata sentimentala. Trebui sa infrunti aceste probleme acum pentru ca altfel risti cronicizarea lor. In acelasi timp, aminteste-ti ca jumatatea ta iti este alaturi atat la bine cat si la greu asa ca vorbeste cu ea. Deschide-ti inima in fata sa si elibereaza-te de povarea pe care o porti pe umeri. Esti singur? De ce nu ti-ai umple timpul cu activitati placute, creative? Nu te lasa absorbit de rutina plictisitoare de zi cu zi.

Horoscop dragoste 11 decembrie 2020 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Atentie la cuvintele care iti ies din gura azi, mai ales cele spuse persoanei iubite. Lucrurile pot degenera usor, discutiile se pot transfoma rapid in certuri aprige. Daca nu ti-ai aflat sufletul pereche nu iti pierde rabdarea. Ai grija de modul in care arati si nimeni nu-ti va putea rezista. Asadar, totul depinde de tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.