HOROSCOP 11 februarie: Ascultă-ţi inima!

HOROSCOP: Gemenii îşi pun ordine-n viaţă, iar Balanţele sunt pline de energie. Vezi ce au hărăzit astrele pentru fiecare zodie în parte marţi, 11 februarie. 

10 feb. 2014, 21:53
HOROSCOP 11 februarie: Ascultă-ţi inima!

HOROSCOP Berbec
Se anunţă a fi o zi în care ai multe de învăţat. Ideal este să nu ai doar ochii deschişi, ci şi mintea, căci trebuie să fii pregătit în orice moment pentru a riposta cu diplomaţie şi acurateţe. Nu insista acolo unde simţi că nu este loc de schimbare, mai ales dacă ştii că acele chestiuni aflate în discuţie nu sunt atât de importante pentru tine. Pot apărea probleme cu tatăl sau cu autoritatea pe care o reprezinţi. 

HOROSCOP Taur
Încet, încet, începi să înţelegi felul în care va funcţiona viitorul tău. Sau posibile scenarii ale acestuia. Încă nu eşti complet pregătit pentru ceea ce urmează, dar, primind în “dar” viziuni despre ce va fi, începi a te adapta. Iar ziua de astăzi este perfectă pentru acest demers. Nu face promisiuni pe care să nu le poţi onora şi salvează-ţi energia cât de mult poţi. 

HOROSCOP Gemeni
Este momentul să începi a-ţi pune ordine în viaţă, neratând niciun detaliu al existenţei tale. Ar fi bine să dai ceva de pomană astăzi, hrană mai ales, invocând ajutorul strămoşilor. Încerci să obţii mai multe decât ceilalţi aşteaptă de la tine, dar încearcă să nu te suprasoliciţi. Încă nu ai la dispoziţie acea mare cantitate de energie mercuriană cu care eşti obişnuit. 

HOROSCOP Rac
Mai bine nu încerci să afli care este adevărul sau dacă eşti minţit ori ba. Căci, orice vei afla, îţi va face ziua mai tristă. Lasă lucrurile să decurgă de la sine, mergând pe drumul tău şi eliminând stările negative, care îţi scad vibraţia. Nu uita să arăţi şi celor din jur ce persoană blânda eşti, înţelegându-le problemele, dar fără a te implica foarte mult în rezolvarea acestora. 

HOROSCOP Leu
Poţi aborda orice subiect, astăzi, în discuţiile cu ceilalţi. Nu uita, însă, să nu îi judeci pe cei care îţi cer sfaturile. Este esenţial să rămâi realist şi obiectiv, păstrându-ţi şi compasiunea, nu doar gândurile bune. O zi în care a visa cu ochii deschişi nu presupune a rămâne ancorat în realitatea subiectivă. Şi, cu toate acestea, dacă îţi aminteşti să faci haz de necaz, cu siguranţă vei avea o zi superbă. 

HOROSCOP Fecioara

Aşteaptă-te să fii distras de la ceea ce ai de făcut astăzi. Parcă totul se întâmplă în detrimentul realizării tale profesionale. Orice s-ar întâmpla, încearcă să nu rămâi în urmă cu ceea ce ţi-ai propus să faci. Respectarea unui program clar stabilit este singurul mod de a reuşi să îi împaci pe cei din jur şi să îţi şi păstrezi un renume greu câştigat, prin mulţi ani de muncă. 

HOROSCOP Balanţă
Multă energie ai la dispoziţie, dar cu greu reuşeşti să te aduni şi să te îndrepţi într-o singură direcţie. Se pare că sunt circumstanţe (sau poate chiar contextul în care te afli) care nu îţi sunt deloc potrivite, iar lucrurile scapă de sub control. Nu renunţa, căci eşti mai aproape de reuşită decât crezi. Imaginaţia îţi este cea mai bună “prietenă”. Acceptă-i influenţa… 

HOROSCOP Scorpion
Uşor rezervat, sceptic, pe alocuri pesimist, încerci a căuta cele mai potrivite oportunităţi pentru a descoperi ce ai de făcut ca să placi celor din jurul tău. Neavând obiceiul de a dramatiza sau de a juca teatru, se poate să fii perceput drept o persoană mult prea rigidă pentru gusturile acestor oameni. Nu este o zi în care să fii foarte conservator în gândire. 

HOROSCOP Săgetător
Deşi este o zi cam agitată, reuşeşti cu brio să te descurci, pentru că ştii cum să îţi organizezi timpul într-un mod eficient. Totuşi, nu te supăra dacă unele dintre proiectele tale îţi vor lua ceva mai mult timp decât te aşteptai. Este o zi în care timpul nu este de partea ta. Dacă vrei să ai parte de o zi frumoasă, nu uita să zâmbeşti, făcând haz de necaz. 

HOROSCOP Capricorn
Deşi te simţi de parcă ai fi în afara cercului social, ignorat de cei din jur, nu te grăbi să ieşi în evidenţă, simţindu-te dator să îţi faci părerile cunoscute. Mai rămâi rezervat o perioadă (de altfel, specialitatea ta), căci, deşi vezi cum arată întreaga compoziţie a tabloului, nu mulţi vor fi aceia care vor putea observa aceleaşi lucruri ca şi tine. Rămâi blajin şi mai ai puţin răbdare până să ieşi în evidenţă.
 
HOROSCOP Vărsător
Încă o zi în care eşti supus încercărilor. În special la locul de muncă. Aşteaptă-te la surprize din partea persoanei iubite sau a celor cu care te-ai asociat pentru realizarea unui proiect. Nu te simţi ghinionist, este doar o perioadă “ciudată”, prin care cu toţii trecem. Chiar dacă cei din jur nu te consideră destul de important, curând vor avea nevoie de experienţa şi de înţelepciunea ta.
 
HOROSCOP Peşti
Ai parte de stări oscilante astăzi. Când eşti fericit, când te situezi în cealaltă extremă, devenind trist sau depresiv, fără a avea un motiv aparent. Evident, va trebui să îţi reaminteşti că nu emoţiile sunt cele care au puterea de a-ţi conduce viaţa şi de a-ţi influenţa deciziile. Ascultă-ţi mintea şi urmăreşte-ţi agenda prestabilită, căci doar aşa poţi trece cu bine această zi. 

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro