Horoscop 11 iulie 2014: Atenţie la lista de priorităţi

Horoscop 11 iulie 2014: Cariera pare să fie pe primul plan, dar şi socilaizarea este extrem de importantă.

10 iul. 2014, 12:49
Horoscop 11 iulie 2014: Atenţie la lista de priorităţi

HOROSCOP 11 IULIE BERBEC
Astazi cariera pare sa fie in prim-planul atentie tale si vei fi concentrat pe obtinerea de rezultate concrete. Ceea ce stii deja cu ajutorul intuitiei este in cele mai multe cazuri corect, de aceea ar trebui sa tii cont de aceasta. Relatiile sentimentale care au la baza o buna comunicare sunt cele mai apreciate si poti intalni oameni interesanti care activeaza in domenii conexe.

HOROSCOP 11 IULIE TAUR
Daca ti-ai propus sa te dedici studiului sustinut intr-un domeniu de interes pentru tine, astazi este o zi potrivita fiindca nimic nu pare sa te abata. Ideile tale pot pare usor dogmatice putand fi influentate de modul idealist de a privi in viitor, de aceea lasa loc si pentru alte pareri. Stabilitatea financiara este esentiala si vei cauta colaborarile cele mai avantajoase din acest punct de vedere.

HOROSCOP 11 IULIE GEMENI
Axeaza-te pe clarificarea directiei in care doresti sa te indrepti setandu-ti obiective realiste si astfel senzatia de nesiguranta financiara se poate estompa fara a sa-ti acapareze toate gandurile. Nu-ti neglija puterea de imaginatie, inclusiv atunci cand iti vei propune sa cuceresti persoana de care esti atras, insa armele tale principale vor ramane tot vorbele mestesugite.

HOROSCOP 11 IULIE RAC
Felul cum percepi relatia cu partenerul de cuplu este influentat de nevoia de a te dezvolta langa acesta si din punct de vedere spiritual. Si, desi poate pari usor retinut in exprimarea sentimentelor, acestea clocotesc sub crusta unei cenzurii autoimpuse de care nu ai cu adevarat nevoie pentru a te simti confortabil. Profita de intimitatea caminului pentru a-ti manifesta afectivitatea.

HOROSCOP 11 IULIE LEU
Locul de munca pare sa te acapareze o buna parte din zi si alaturi de capacitatea crescuta de a-ti asuma responsabilitati, astazi poti sa te ajuti de intuitie in demersurile financiare sau cele ce presupun relatia cu bancile. Fiind activ in cercul tau de prieteni, ai sanse sa intalnesti o persoana interesanta care sa fie impresionata de discursul tau diplomatic dar si convingator.

HOROSCOP 11 IULIE FECIOARA
Daca esti axat pe o cariera in domeniul artistic, astazi poti scoate rezultatele maxime din imbinarea inspiratiei cu puterea de expresie. In plus, stii cu ce persoane ar fi benefic sa te asociezi si gasesti si modalitatea de a scoate profit. Cucerirea unui anume statut poate presupune inclusiv o relatie sentimentala cu o persoana cu autoritate, care sa-ti furnizeze stabilitatea de care ai nevoie.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro