HOROSCOP 11 IUNIE 2014: E bine să-ţi înfrânezi emoţiile

HOROSCOP 11 IUNIE 2014: ce v-au rezervat astrele pentru miercuri, 11 iunie, pentru fiecare zodie. 

10 iun. 2014, 11:53
HOROSCOP 11 IUNIE 2014: E bine să-ţi înfrânezi emoţiile

HOROSCOP 11 IUNIE 2014 BERBEC
Astazi esti puternic implicat in actiuni ce privesc sectorul financiar si de abia spre seara vei reusi sa te detensionezi, lasand in urma sentimentele de frustrare sau de nesiguranta pe care e posibil sa le simti. Incrancenarea nu-ti este de folos si nici stricarea relatiilor parteneriale nu este recomandata doar pentru ca vrei ca tu sa revolutionezi sistemul si sa aduci reguli noi.

HOROSCOP 11 IUNIE 2014 TAUR
Relatia cu partenerul de viata pare sa te aduca astazi in ipostaza de a face compromisuri care te pot costa prea mult. Dornic de intimitate, risti sa pari posesiv si ar trebui sa te intrebi daca nu cumva te incearca unele sentimente de neincredere. Insa, este o zi cu multa incarcatura emotionala, pe care daca o gestionezi cu prudenta, o poti termina intr-un mod mult mai relaxat.

HOROSCOP 11 IUNIE 2014 GEMENI
In aceasta perioada de reconfigurare a atitudinii privind castigurile banesti, ziua de azi e mai curand potrivita sa te concentrezi pe ducerea la bun sfarsit a proiectelor de la locul de munca deja incepute, decat sa incepi ceva nou. Implicarea activa si fara mici pauze te poate extenua, asa ca nu sta peste program si cauta sa te relaxezi, iesind seara in oras cu partenerul tau.

HOROSCOP 11 IUNIE 2014 RAC
Persoana iubita te poate gasi astazi mai pasional si dornic de a va bucura de cateva clipe de intimitate. Totusi, incearca sa nu-i acaparezi spatiul personal. Chiar daca poate simti un imbold de a transa rapid si intr-un mod nu tocmai elegant chestiuni legate de statut si implicare atat la serviciu cat si in familie, e bine sa-ti lasi emotiile sa se tempereze, iesind sa alergi intr-un parc.

HOROSCOP 11 IUNIE 2014 LEU
Activitatile care-ti cer implicare trup si suflet acasa, alaturi de membri familiei par sa fie astazi solutia pentru a trece peste frustrarile legate de imparirea intre cariera si familie. Nu demara nimic, doar rezolvati ceea ce deja ati stabilit. Cum poti trai la intensitate crescuta bucuria de fi inconjurat de cei dragi, incheie ziua iesind in oras si incercand impreuna noi aventuri.

HOROSCOP 11 IUNIE 2014 FECIOARA
Daca ai inceput sa te intrebi daca planurile tale de viitor iti pot satisface cu adevarat cerintele emotionale interioare, ziua de azi te poate ajuta sa sapi mai profund in bagajul de informatii pe care il ai la indemana. Eventual stai de vorba cu cineva apropiat si evita sa te lasi cuprins de sentimente de devalorizare. Ai nevoie sa-ti reconfigurezi sistemul de valori, dar asta cere timp. 

Citeşte mai mult pe curademiere.ro