Horoscop 11 iunie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 11 iunie 2015: Emoţii pentru Gemeni, provocări pentru Raci...Citeşte previziunile pentru fiecare zodie. 

10 iun. 2015, 14:07
Horoscop 11 iunie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 11 iunie 2015 –Berbec

Esti coplesit de griji materiale, desi nu ar trebui sa fii atat de preocupat de asta. Lasa lucrurile sa se aseze de la sine, pentru ca tot stresul tau este inutil. Probabil ai prea multe facturi de platit in scurt timp si, cand calculezi resursele financiare de care dispui, nu iese un rezultat prea bun. Esti un pic nesigur pe situatia de la serviciu, poate pentru ca salariul e mic, pozitia profesionala scartaie, dar nu cumva sunt doar fricile tale aici? Mergi la serviciu cu incredere ca totul va fi bine, fara sa lasi fricile sa te domine. Daca jobul actual nu te mai satisface, n-ar fi rau sa incepi sa cauti altul mai bun!

Horoscop 11 iunie 2015 – Taur

Banii pe care ii ai vor lua o directie foarte placuta sufletului tau, dar nu pentru ca ai avea tu personal de castigat de pe urma acelor investitii, ci pentru ca ii dedici cu bucurie celor la care tii. Consideri ca banii sunt facuti sa aduca fericire oamenilor dragi, de aceea nici nu te uiti cat cheltui sau cat costa daca aduci zambetul pe buzele copiilor sau ale partenerului de suflet. Cat timp ii vezi pe ei fericiti, deschizi portofelul cu drag! Posibil ca unele sume de bani sa ia calea pregatirii unor evenimente deosebite, cum ar fi un concediu, o petrecere sau… cat mai multe jucarii pentru cei mici, deci toate sunt motiv de veselie!

Horoscop 11 iunie 2015 – Gemeni
Esti prins intr-o situatie care genereaza emotii puternice, dar nu dintre cele mai placute. Sunt unele temeri ciudate cu privire la directia in care merge relatia ta sentimentala cu o persoana care iti ridica unele semne de intrebare. Te-a cuprins un pesimism care nu te reprezinta si vezi in jur doar pericole, motive de indoiala sau incertitudini ce te faca sa-ti cam pierzi speranta ca relatia voastra merge spre bine. Lasa temerile deoparte, hopurile sunt firesti in orice iubire, dar nu trebuie sa le dai mai multa importanta decat merita. Nu turna gaz pe foc la o banala cearta si nici nu face din tantar armasar! Valurile vin si trec!

Horoscop 11 iunie 2015 – Rac
Treci printr-o provocare interesanta care cere de la tine o investitie masiva de resurse, dar le ai pe toate la dispozitia ta! Trebuie sa te ridici pentru drepturile tale, daca simti ca sunt incalcate, si sa faci tot posibilul sa-ti impui principiile in care crezi cu tarie, mai ales daca e vorba de adevar incontestabil. Oricat de dura ar fi lupta pentru a recastiga ceea ce iti apartine de drept, merita sa faci tot ce-ti sta in putinta, pentru ca ai toate sansele sa reusesti. Alege-ti cu intelepciune si grija armele forte pe care sa le investesti in acest conflict, pentru ca nu toate se potrivesc in situatia de fata. Fa totul ca la carte, corect, cinstit, ambitios!

Horoscop 11 iunie 2015 – Leu
Este o zi prospera, care iti inspira un puternic sentiment de siguranta materiala, de implinire, de satisfactie in cariera. Se pare ca ti-ai atins unele teluri care acum te incarca de bucurie si de un puternic sentiment de valoare personala. Esti mandru de tine, pastreaza acest sentiment si mergi mai deoparte, la etapa urmatoare a planurilor tale. Si banii sunt pe un teren mult mai bun, pentru ca ai putea incheia niste afaceri profitabile sau ai putea intra in posesia unor sume de bani exact cand ai mai mare nevoie de ei pentru unele investitii majore. Ai curaj sa faci planuri pe termen lung cu banii tai, ori pentru a-i face sa creasca, ori pentru a le da plus valoare.

Horoscop 11 iunie 2015 – Fecioara
Relatia in care ai investit multa energie si incredere da semne de evolutie excelenta, ceea ce iti inspira incredere pe viitor. Privesti la omul de langa tine cu admiratie, semn ca apreciezi tot ce face pentru tine si ceea ce inveti permanent din interactiunea cu el. esti si tu foarte devotat acestei relatii, oferi la fel de mult pe cat primesti, pentru ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. E un coechipier de nadejde, un prieten apropiat, un tovaras de lucru echitabil, si nu simti nicio clipa ca doar tu ai duce in spate tot greul, ci dimpotriva: impartiti totul excelent!

Horoscop 11 iunie 2015 – Balanta
Lucrurile au capatat un ritm foarte alert care te ia si pe tine prin surprindere,d e aceea trebuie sa te adaptezi repede vitezei! Fa schimbarile rapid, nu mai astepta, reactioneaza spontan, pentru ca acum conteaza sa fii cat mai prompt in decizii si miscari. Daca ceri timp de gandire, daca amani sau incepi sa te indoiesti, s-ar putea sa-ti ia altul norocul de sub nas, tocmai de aceea e bine sa fii pe faza! Aceasta viteza cu care se desfasoara evenimentele te ajuta sa ajungi mult mai repede la un tel propus, chiar daca la un moment dat, s-ar putea sa vina mai multe deodata, ceea ce te poate coplesi.

Citeste mai mult in Revista TEO