Horoscop 11 martie 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri

Horoscop 11 martie 2015: Citește horoscopul din 11 martie pentru toate zodiile și vezi ce îți rezervă astrele.

11 mart. 2015, 04:16
Horoscop 11 martie 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri

Horoscop 11 martie 2015 – Berbec 

Vrei multe de la viata, dar uneori ti-e frica sa exprimi liber tot ceea ce iti doresti. Lasa temerile deoparte deoarece, pentru a primi ceea ce astepti, trebuie sa ai curajul sa exprimi prin cuvinte, sa verbalizezi, sa spui sus si tare ce dorinte ai, altfel cum ai vrea sa te rasplateasca Universul? Ia-ti inima in dinti si gaseste o forma de a transmite in eter ce vise ascunse ai, deci vorbeste cu tine insuti, mediteaza, scrie intr-un jurnal, fa astfel de gesturi prin care sa dialoghezi cu ghizii tai spirituali care astfel aud limpede si ferm chiar de la tine ca vrei un anumit lucru. E primul pas pe care il faci catre materializarea lui.

Horoscop 11 martie 2015 – Taur
Te prezinti in fata unui auditoriu care asteapta enorm de la tine, tocmai de aceea tracul creste inainte sa deschizi prima data gura. Desi esti bine pregatit si iti stii lectia ca la carte, totusi emotia te copleseste cand vezi ochii si urechile tuturor concentrate asupra ta. Gandeste-te ca esti un profesor care are un mesaj foarte important de transmis elevilor din fata sa, de aceea trebuie sa-ti tii bine sub control nesiguranta, frica de a vorbi, fobia de a fi in centrul atentiei. Aceste slabiciuni nu au ce cauta la unul ca tine, pentru ca discursul tau e limpede, bine organizat, atractiv, interesant, deci ii vei cuceri pe toti de la prima fraza.

Horoscop 11 martie 2015 – Gemeni
Relatia ta cu reprezentantii medicinei este in prim plan, pentru ca esti nevoit sa bati la usa unui cabinet medical. Poate nu pentru ca ai tu probleme de sanatate, ci mai degraba pentru a te interesa de soarta cuiva drag care are nevoie de ingrijire. Orice activitate prin care te ocupi de sanatatea unor persoane care sufera langa tine ti se potriveste de minune: de la a pregati cuiva un ceai, de la a alina durerea unui convalescent si pana la a intra cu cineva chiar in sala de operatii. Ai un talent special de a alina durerea, de a alunga frica de doctor, de a vindeca suflete care sufera, deci dedica-ti timpul si energia unui astfel de gest nobil. Esti constient cat de importanta e o vorba buna cand cineva e bolnav, de aceea o oferi cu draga inima!

Horoscop 11 martie 2015 – Rac
Esti foarte sensibil la vorbe frumoase, la gesturi de romantism si afectiune, la povesti lacrimogene. Ai ocazia de a sta de vorba cu oameni care te impresioneaza usor cu mesajele lor de prietenie. Oricine te poate cuceri intr-o clipa daca apeleaza la toata recuzita de vorbe dulci si declaratii pompoase, dar acest lucru poate avea si reactii adverse: ai putea fi manipulat mult mai usor prin aceste arme, pentru ca unii vad ca te pot influenta repede daca umbla la coarda ta sensibila. Desi te bucuri de simpatia celor care iti in companie, dar nu toti merita increderea ta. Tine-ti emotiile sub control si acopera-ti inima cu un scut protector.

Horoscop 11 martie 2015 – Leu
Daca un plan in care ti-ai pus mari sperante pica peste noapte, nu trebuie sa aluneci spre depresie sau sa-ti torni cenusa in cap. Ai la dispozitie o paleta vasta de alte idei pe care merita sa le folosesti, deci nu faci altceva decat sa pui imediat mana pe alte resurse, pe care le aveai deja in bagaj. Nu te crampona de acel proiect care nu mai evolueaza asa cum visai, ci incepe altceva cat mai repede, ca sa nu consumi timp si energie in zadar. Schimbarea de macaz va duce catre un teren mult mai bun, semn ca, uneori, ceea ce pare a fi un esec nu e altceva decat sansa de a scoate la lumina resurse pe care le detineai, dar care stateau nefolosite la naftalina.

Citeşte mai mult pe revista Teo