HOROSCOP 11 MARTIE 2019. Început de săptămână cu multă pasiune

E momentul pentru emoții intense și nopți pasionale, nu discuții interminabile. Cine se prinde din timp va avea numai de câștigat.

11 mart. 2019, 05:04
HOROSCOP 11 MARTIE 2019. Început de săptămână cu multă pasiune

Horoscop 11 martie 2019 Berbec

Berbecii sunt încărcați cu energie pozitivă și mult mai îndrăzneți decât de obicei. Au încredere în șansa lor și vor trece la acțiune, în special pe plan sentimental. Destul cu indiciile și mesajele subtile. Vor totul, acum sau niciodată. Și se pare că le iese, pentru că reacțiile depășesc orice așteptări. Spre seară vin vești bune cu privire la bani.

Horoscop 11 martie 2019 Taur

Atitudinea Taurilor trece de la o extremă la alta. Dacă ziua începe prost, șansele sunt ca o veste extraordinară să schimbe complet situația. Informațiile sunt fie cu privire la bani, fie la o oportunitate uriașă pe plan profesional. Ar fi recomandat, totuși, să analizeze cu răbdare înainte de a lua o decizie definitivă. Tentația e mare, la fel ca și riscul.

Horoscop 11 martie 2019 Gemeni

Gemenii se consumă emoțional din cauza persoanei iubite sau a persoanei pe care o doresc. Uneori, oamenii dau mesaje contradictorii fără a se gândi prea mult. Poate că sunt unele probleme despre care nativii din această zodie nu știu. Puțină răbdare nu ar strica. Dacă situația persistă și simți că ceva este profund în neregulă, nu ezita să ridici problema. Poate că asta își dorește, dar nu știe cum să o comunice.

Horoscop 11 martie 2019 Rac

Racii sunt preocupați doar de bani, câștiguri și investiții. E timpul pentru schimbări pe plan profesional, așa că nativii din această zodie vor pregăti terenul din timp, cu meticulozitate, pentru a nu fi prinși pe picior greșit la momentul deciziilor importante. Interesant, însă, e că acest mod de a gândi le dă încredere și în relațiile sentimentale. Se pare că le stă mai bine în calitate de aventurieri, decât în cea de romantici incurabili.

Horoscop 11 martie 2019 Leu

Pentru mulți Lei, ziua de luni va părea monotonă. Este posibil să aibă de a face cu un proiect plictisitor la locul de muncă. Ar putea deveni uşor iritaţi în urma unor discuţii mai aprinse cu persoane cu care se întâlnesc cu totul accidental. Căutaţi partea bună a lucrurilor care se întâmplă în jurul vostru. Vă puteţi restabili starea de bine după o plimbare prin parc sau o conversaţie cu un prieten apropiat.

Horoscop 11 martie 2019 Fecioară

Fecioarele încep săptămâna cu probleme minore. Micile inconveniente nu sunt de natură să le strice planurile, aşa că trebuie să aibă puțină răbdare până când lucrurile se schimbă spre bine, de la sine. Faceţi o schimbare importantă în stilul de viaţă,  Nu uitaţi să le acordaţi atenţie şi celor din familie, deoarece există o mare probabilitate ca cineva apropiat să aibă nevoie de un sfat sincer. 

Horoscop 11 martie 2019 Balanţă

Balanţele au toate șansele de reuşită. Ziua de luni este una optimă pentru întâlniri, schimburi de idei sau noi strategii de lucru. Înteracţiunea cu cei din jur este binevenită, iar atenţia trebuie concentrată asupra oricărei noi informaţii, care ar putea deveni uşor un adevărat as în mânecă pentru a vă atinge interesele pe viitor. Încercaţi totuşi să nu cădeţi în capcana flirtului, mai ales dacă vă aflaţi într-o relaţie.

Horoscop 11 martie 2019 Scorpion

Scorpionii sunt greu de surprins. Cel mai probabil, monotonia poate fi spartă cu mici experimente care să le trezească interesul faţă de aspecte ale vieţii lor pe care le-au lăsat în urmă în ultima vreme. O schimbare de look sau poate o nouă ţinută ar putea să îi facă să uite de probleme care le-au umbrit starea de bine în ultima perioadă. O surpriză romantică vă va readuce zâmbetul pe buze şi vă va confirma că merită să faceţi un pas important în doi.

Horoscop 11 martie 2019 Săgetător

Săgetătorii caută drama cu lumânarea și, dacă nu o găsesc, vor avea grijă să o producă ei, din capul lor. Au nevoie de sentimente puternice, emoții intense și discuții la limită, care să îi scoată din monotonie. Nu încerca să îi calmezi, tocmai de asta se feresc. Din contra, o mică doză de scandal ar putea face minuni. Vor reveni imediat la starea de normalitate, după care vor uita totul, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Horoscop 11 martie 2019 Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să ia în calcul sfaturile prietenilor, în special în problemele delicate de cuplu. E posibil ca ultimele evenimente să-i fi lăsat debusolați, iar în asemenea momente se iau decizii dintre cele mai neinspirate. O persoană din exterior, care gândește la rece, ar putea identifica mai bine problema și soluția potrivită. Trebuie doar să ai încredere.

Horoscop 11 martie 2019 Vărsător

Vărsătorii nu reușesc să iasă din atmosfera de weekend, spre nemulțumirea șefilor. E multă treabă de făcut și prea puțin chef, așa că ziua va trece dureros de lent. Spre seară, însă, se anunță o cu totul altă poveste, alături de o persoană atrăgătoare. Nu încerca să grăbești lucrurile. Acum e timpul pentru distracție și artificii pe tavan. Va veni și momentul discuțiilor serioase.

Horoscop 11 martie 2019 Pești

Peștii să facă orice, dar nu cumpărături. Și în niciun caz pentru persoana iubită, după o ceartă. Problemele nu se rezolvă în mall, ci față în față. Nimic nu va șterge sentimentul de nesiguranță, indiferent de numele magazinului. Încearcă să indentifici de unde provine golul interior pe care încerci să-l astupi. Abia după va avea sens să cedezi tentațiilor.