Horoscop 11 septembrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE: Este o zi a dărniciei pentru Gemeni, Fecioarele sunt în formă, iar Racii au planuri îndrăzneţe.

10 sept. 2015, 14:44
Horoscop 11 septembrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 11 septembrie 2015 – Berbec

Este o zi a darniciei, deci toate gesturile pe care le indrepti azi spre cei din jurul tau au rolul de a le aduce un zambet pe chip si speranta mai puternica in suflet. Daca darurile tale sunt materiale, nici nu te uiti la bani daca stii ca efectul lor e de natura afectiva, si restabileste bucuria in inima celui din fata ta. Stii ca vei fi rasplatit inzecit prin fericirea din ochii sai sau ca vei primi si tu inapoi ceva similar exact atunci cand vei avea nevoie de un sprijin, un sfat, o vorba buna. Cu oricine te intalnesti azi – si e posibil sa fie o zi cu multa agitatie prin preajma – ai ceva de oferit cu inima deschisa: ca e un dar palpabil sau doar un compliment, efectul e acelasi!

Horoscop 11 septembrie 2015 – Taur

Marea ta bucurie astazi e timpul petrecut in compania copiilor tai, pentru ca de acolo iti extragi tu toata energia pozitiva. E minunat sa te joci cu ei, sa faci totul numai in compania lor, oferindu-va unii altora imense dovezi de iubire! Grija pe care le-o oferi, protectia nemarginita pe care o reversi asupra lor, preocuparea profunda pentru a asigura toate nevoile lor amplifica dorinta ta de a fi un parinte perfect pentru ei, iar ceea ce iti ofera ei in schimb e cea mai frumoasa rasplata. Daca nu ai copii, inca, iti indrepti dragostea spre alti copii din familie, deci vei fi azi unchiul preferat sau matusa cea mai simpatica. Distractia celor mici e marea ta satisfactie!

Horoscop 11 septembrie 2015 – Gemeni

Ocupa-te mai mult de sufletul tau, pentru ca ai nevoie e o zi de liniste in care sa-ti reincarci bateriile. Orice activitate tihnita, placuta, care inspira armonie si pace, sunt potrivite pentru tine acum, ca atare adu-ti aminte de tot ceea ce iti face tie placere si nu iti poti permite prea des. Relaxare totala, muzica in surdina, lumanari aprinse, o carte buna si un ceai s-ar potrivi de minune atmosferei tihnite de azi, iar daca in acest decor apare si iubirea, atunci poate fi o seara romantica ce are efect vindecator asupra ta. Dragostea e un fel de medicament, pentru ca si tu, si jumatatea ta va simtiti ca noi dupa cateva ore petrecute in doi.

Horoscop 11 septembrie 2015 – Rac

La incarcatura de energie care planeaza in aer, ar trebui sa te ocupi azi de cele mai complicate sau indraznete proiecte pentru ca acum e momentul cel mai bun ca sa le dai startul. Esti bine motivat, determinarea e la cote maxime, ai si un bagaj de energie fizica supra dimensionat, deci astepti doar scanteia care sa te trimita in lupta. Aceasta vine de la un colaborator care te stimuleaza atat de bine cu povestirile sale motivationale, incat abia astepti sa-i dai drumul. Rezultatele vor aparea foarte repede daca nu reduci ritmul acesta alert cu care ai pornit totul, deci hai, la drum, cu incredere deplina in succesul final!

Horoscop 11 septembrie 2015 – Leu

Mintea ta e motorul principal al tuturor actiunilor interesante de astazi. Ideile tale vin ca pe banda rulanta, pentru ca esti foarte stimulat mental. De fapt, stai exceptional la capitolul asociatii de idei, pentru ca fiecare idee naste alta si alta si tot asa, incat aceasta zi ar fi excelenta daca ai folosi-o in acest scop: pentru strategii, pentru proiecte la nivel teoretic, pentru a gasi solutii inteligente, pentru ca mintea ta merge brici! Una din ideile care se naste azi va pune stapanire pe tine si te va stimula intr-atat de mult incat vei porni intr-o directie incitanta care va avea rezultate imediate.

Horoscop 11 septembrie 2015 – Fecioara

Lasa orice activitate pentru altadata, pentru ca azi nu esti in cea mai buna forma fizica pentru a face fata cu brio provocarii. Ai nevoie de liniste, de calm, de odihna cat mai multa! Daca vei renunta la munca, de orice natura ar fi ea, vei vedea ca mintea ta se limpezeste, ca inima se linisteste, si in final starea de bine se va reflecta in tot organismul. Nici nu-ti vine a crede de cat de putin ai nevoie pentru o relaxare totala, si primul lucru care trebuie facut e sa lasi orice activitate solicitanta deoparte, ca si cum n-ai avea nimic de facut. Liniste, deci, plus un dram de comoditate si de dezinteres fata de tot ce te-ar putea scoate din aceasta pasa ten!

Citeşte mai mult pe eva.ro