Horoscop 11 septembrie 2017. Gemenii, lipsiţi de vlagă. Ce trebuie să facă azi

Horoscop 11 septembrie 2017. Gemenii nu suportă banalitatea acestei zile. Astrele îi îndeamnă să depășească plictiseala.

10 sept. 2017, 14:09
Horoscop 11 septembrie 2017. Gemenii, lipsiţi de vlagă. Ce trebuie să facă azi

Berbec

Stai cu urechile palnie la tovarasul tau de discutie, pentru ca iti transmite niste solutii excelente la problemele care te preocupa acum. El e detasat de tot ce ti se intampla si vede lucrurile dintr-o perspectiva mult mai clara, ca atare sfaturile sale merita puse imediat in aplicare sau stocate in memorie pentru momentul in care vei putea sa te folosesti de ele. Ai multe de invatat de la un astfel de om, e ca o enciclopedie ambulanta de idei si informatii de mare valoare. Ai numai de castigat de pe urma discutiilor purtate.

Taur

Nu te juca nici cu nervii celor din jur si nici cu rabdarea lor, pentru ca ai o atitudine superficiala care poate deranja pe multa lume. Mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atractia ta spre distractie. Chiar daca tu te simti bine in pielea ta si ai tendinta de a le lua pe toate peste picior, nu ai alaturi de tine oameni la fel de relaxati. Unii sunt prea rigizi, conservatori, invechiti si ar putea intelege din amuzamentul cu care tratezi tot ce se petrece ca o dovada de superficialitate din partea ta, ca atare ajusteaza-ti tonul in functie de interlocutor, tinand cont de toanele acestuia.

Gemeni

Banalul acestei zile nu-ti displace deloc, pentru ca este exact atmosfera tihnita si placuta dupa care tanjeai. Te bucuri de prezenta celor dragi care te invaluie in gesturi calde de afectiune. Treceti prin locuri pe care le stii pe din afara, in care iti place de obicei sa-ti petreci zilele libere, si te ocupi de lucruri minore, dar tocmai prin firescul lor iti fac placere. Te intalnesti cu oameni de care iti era dor, chiar daca nu te astepti la discutii savante, dar orice conversatie, oricat de comuna ar fi, face parte din programul perfect pentru aceasta zi.

Rac

Ar fi bine sa te asezi doar pe tine azi in prim plan si sa te ocupi mai mult de tine. Ai si tu nevoie de ocrotire, de ingrijire, de infrumusetare, de aceea orice activitate in care acorzi prioritate corpului sau sufletului tau este binevenita. Ca mergi la un concert sau citesti o carte, ca te duci la coafor sau la sala de sport, efectele acestor daruri pe care singur ti le oferi cu ingaduinta se vor vedea imediat si se vor traduce prin buna dispozitie, calm, tonus ridicat si o stare de confort general de care rareori ai parte. Lasa pe oricine altcineva la o parte si adu-ti aminte de propriile tale nevoi si dorinte.

Citeşte mai mult pe huff.ro