HOROSCOP 12 – 14 MARTIE 2018: Cine dă lovitura, cine face împrumuturi, cine ajunge la fundul sacului. Previziuni financiare

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

11 mart. 2018, 08:14
HOROSCOP 12 – 14 MARTIE 2018: Cine dă lovitura, cine face împrumuturi, cine ajunge la fundul sacului. Previziuni financiare

BERBEC

Astrele îţi recomandă să nu faci investiţii majore şi nici să dai bani cu împrumut.

În caz contrar, rişti ca banii respectivi să nu îi mai recuperezi. Chiar dacă eşti sfătuită de persoane de încredere sau ţi se cere ajutorul de către ele, gândeşte înainte de a spune un da impusiv. Cu siguranţă după ce analizezi bine situaţia vei ajunge singură la concluzia corectă. 

TAUR

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă se anunţă unele pe plan profesional.

Eşti preocupată mai mult decât oricând de cariera ta, iar interesul pe care ţi-l dai nu va fi degeaba. Eşti pusă pe fapte mari şi eşti hotărâtă să te implici în proiecte răsunătoare. Ai încredere în tine!

GEMENI

În această săptămână va fi ori albă ori neagră.

Fie avansezi în carieră şi astfel vei primi şi mai mulţi bani, fie rămâi la fel şi vei munci şi mai mult. Din păcate, acest lucru nu depinde de tine, aşa că stai la mână superiorilor tăi, sau mai ales a dispoziţiei lor. Dacă consideri că eşti neîndreptăţită cumva, nu ezita să îţi cauţi un alt loc de muncă. 

RAC

Această săptămână este una benefică pentru îmbogăţirea cunoştinţelor, pentru reprofilare sau aprofundare.

Dacă ai ocazia să te specializezi, nu ezita să o faci, cu toate că nu îţi va fi deloc uşor să le împaci pe toate. Timpul limitat va trebui să fie foarte bine organizat pentru a reuşi să obţii ceva bun, nu mai rău decât este deja.

LEU

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a clarifica unele probleme sau nemulţumiri cu superiorii tăi.

Dacă vrei o mărire de salariu, discută cu aceştia, dacă vrei un birou mai bun, discută cu aceştia, orice subiect vrei să abordezi, comunicare este cheia. Trebuie să dai dovadă de curaj şi să iei taurul de coarne, altfel nu te vei alege decât cu frustrări. 

Citeşte mai multe pe eva.ro