Horoscop 12-18 august Camelia Pătrăşcanu. O săptămână aflată sub apăsarea banilor. Cine are noroc, cine este lovit de ghinion

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 12-18 august.

11 aug. 2019, 08:35
Horoscop 12-18 august Camelia Pătrăşcanu. O săptămână aflată sub apăsarea banilor. Cine are noroc, cine este lovit de ghinion

HOROSCOP BERBEC. O săptămână care aduce multe acțiuni. Își impun părerile, opiniile, ideile în fața autorităților. De aici vin bani. De miercuri pot să-și schimbe atitudinea față de o persoană pe care o iubesc. 

HOROSCOP TAUR. Au probleme legate de acte. Poate au un proiect valoros, dar trebuie să-l prindă. De miercuri au autoritate.  

HOROSCOP GEMENI. Vorbim de o săptămână care îi atenționează în privința banilor. Au oportunități de a pleca într-o călătorie. 

HOROSCOP RAC. Pun accent pe partenerul de viață, sunt foarte exigenți, De miercuri se gândesc mai mult la propriul lor interes. 

HOROSCOP LEU. Săptămâna începe energic pe plan profesional. Trebuie să vadă cu cine lucrează, cum colaborează. Au nevoie să-și încarce bateriile. Relația cu partenerul de viață e influențată de Luna Plină. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Își manifestă calitățile, își arată tot ce au mai bun. De asta depinde modul în care decurge o colaborare. 

Citeşte mai multe aici