HOROSCOP 12-18 IANUARIE 2014: Bani, dragoste, carieră, sănătate

HOROSCOP 12-18 IANUARIE 2014: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile pentru fiecare zodie în parte. 

11 ian. 2015, 19:55
HOROSCOP 12-18 IANUARIE 2014: Bani, dragoste, carieră, sănătate

HOROSCOP 12-18 IANUARIE 2014:

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti ambitiosi si dornici de a realiza lucruri la care va gânditi de ceva vreme. Munciti din greu pentru a duce la bun sfârsit aceste aspiratii. Pe la mijlocul saptamânii ati putea planifica o calatorie-surpriza. Ati putea incepe chiar o idila romantica cu cineva pe care il cunoasteti in excursie.

TAUR 21.04-21.05: Incepeti anul cu o ambitie greu de egalat. De fapt, la aceasta stare contribuie o cunostinta mai veche care discuta si va impartaseste din experienta sa. Pastrati-va buna dispozitie si in weekend primiti câteva cadouri, bunatati si chiar mici câstiguri financiare. Mate atentie la usoarele dispute pe tema unui teren sau a unei mosteniri.

GEMENI 22.05-21.06: Asteptati-va sa fiti solicitati sa lucrati cu sârg la serviciu. Faceti fata doar daca ati reusit pâna acum sa va scoateti din cap ecourile Sarbatorilor iernii. Mai multe stiri bune veti primi de la niste prieteni care va vor propune chiar sa participati la scurte evenimente surprinzatoare. O invitatie va fi chiar neobisnuita si palpitanta.

RAC 22.06-21.07: Multe conversatii cu partenerii si prietenii apropiati va tin ocupati si va distrag prea mult de la activitati. Câteva surprize legate de locul de munca. S-ar putea sa primiti chiar o marire de salariu, o promovare sau laude binemeritate.

LEU 22.07-22.08: Veti munci din greu inca de la inceputul saptamânii si veti realiza foarte multe. Nu va deranjeaza munca sustinuta, pentru ca si rezultatele sunt pe masura. Se materializeaza din senin tot felul de distractii, plimbari placute, vizite si chiar aventuri amuzante. Profitati din plin de aceasta perioada!

FECIOARA 23.08-22.09: Evenimente neasteptate vor avea loc la domiciliu, in sânul familiei si va vor lua prin surprindere. Ati putea achizitiona un obiect interesant, care va surprinde placut si chiar o mare afacere imobiliara va va cadea in poala. Ceva oricum se intâmpla. Va permiteti cam multe…

BALANTA 23.09-22.10: Inca de la inceputul saptamânii munciti din greu pentru a imbunatati ceva prin casa sau chiar in structura familiei. Va fi ca o eliberare care va pune in fata unor evenimente placute, discutii spontane si relaxante. Pentru cei care lucreaza in domeniul cultural, este un moment de mare inspiratie, care nu trebuie ratat.

SCORPION 23.10-21.11: Nimic nu este prea interesant pentru a va atrage atentia. Pe la mijlocul saptamânii primiti niste bani sau gasiti un obiect pe care-l cautati de mult. Achizitionati un obiect de valoare, insa nu uitati sa verificati daca functioneaza corect.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti foarte concentrati pe aspectele financiare. Munciti din greu pentru a câstiga mai multi bani si, in acelasi timp, veti tine o evidenta stricta a cheltuielilor. Dupa aceasta perioada incordata, sigur vine si relaxarea. Este o perioada prielnica si pentru investitii, facute insa cu prudenta.

CAPRICORN 22.12-19.01: Beneficiati de o energie benefica extrema si veti fi ca un tanc atunci când vine vorba de munca. Sunteti necrutatori cu cei care nu pot tine pasul cu dumneavoastra si va asteptati sa va fie recunoscute eforturile. Plata vine si ea, cu siguranta. Aveti grija insa la tonul cu care va adresati celor din jur.

VARSATOR 20.01-18.02: Primiti tot felul de invitatii la evenimente sociale la care nu tineti neaparat sa participati. Asteptati-va sa intâlniti oameni noi si un pic mai neobisnuiti. Poate chiar de o alta cultura. Ati putea face planuri de calatorie sau decideti sa stati acasa in sânul familiei.

PESTI 19.02-20.03: Câstiguri surprinzatoare, aplauze si cuvinte de lauda, mai ales de la persoane care au o anume autoritate, iata cam ce veti primi in aceste zile. In cele din urma va eliberati de unele situatii neplacute si va simtiti eliberati.

Sursa: revistamagazin.ro