Horoscop 12-18 ianuarie: Află ce spun astrele

Horoscop 12-18 ianuarie: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

12 ian. 2015, 08:33
Horoscop 12-18 ianuarie: Află ce spun astrele

CAPRICORN

Nu îți ignora viața de familie în această săptămână, chiar dacă consideri că altele sunt prioritățile. Grijile de la serviciu te pot face să nu vezi lucruri importante pentru cei de lângă tine, așa că deschide bine ochii înainte de a fi prea târziu.

Ca să obţii ceea ce îţi doreşti, săptămâna aceasta trebuie să faci rost de mai mulţi bani decât cei de care dispui. Încearcă să reduci cheltuielile o perioadă, şi dacă nici aşa nu te vei descurca, va trebui să faci un împrumut.

Este o perioadă în care eşti foarte ocupată şi uiţi să ai grijă de tine. Mesele principale sunt foarte importante pentru sănătatea ta, de aceea dacă sari peste ele, îţi vei pierde energia şi puterea de concentrare. Nu te neglija!

VĂRSĂTOR

Nu te război la nesfârșit cu partenerul de viață, mai ales în această săptămână. Învață să faci compromisuri, și oferă-i și lui ocazia de a face, altfel nu veți reuși să vă salvați relația. Niciunul dintre voi nu trebuie să lupte pentru a demonstra că e mai bun!

E posibil ca în această săptămână să fii nevoită să faci faţă unor presiuni mult prea mari din partea şefilor. Chiar şi aşa, dispui de suficiente resurse pentru a reuţi să duci la bun sfârşit ceea ce ţi se cere. Acceptă criticile ca pe ceva contructiv!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă nici nu trebuie să îţi iei lumea în cap. Tot ce trebuie să faci este să nu te abaţi de la regulile pe care le-ai aplicat până acum cu privire la stilul tău de viaţă.

PEŞTI

Viața ta sentimentală nu se va schimba în această săptămână, ci din contră, ai impresia că intră chiar în monotonie. Nu e nevoie de schimbări majore pentru a o revigora, ci mai degrabă de mai mult timp petrecut alături de partenerul de viață.

Te vei lovi de multe piedici pe plan profesional în această săptămână, şi e posibil ca acestea să te doboare. Încearcă să vezi mai mult partea plină a paharului, altfel nu vei face altceva decât să atragi ghinionul de partea ta.

Încearcă să nu te enervezi din orice în această săptămână, altfel rişti ca durerile de cap să îţi strice planurile. Este important să faci diferenţa între ceea ce merită şi ce nu, fără să dai o altă conotaţie situaţiilor în care vei fi pusă.

BERBEC

Vei avea parte de discuții aprinse cu iubitul tău, și în mare parte este vina lui. Tot ce poți să faci tu este să nu arunci cu vorbe pe care ai putea să le regreți mai târziu ori care te fac să îți pierzi demnitatea. Indiferența ta față de el îl poate face să își dea seama unde greșește.

Dacă vei lucra în echipă, săptămâna aceasta te vei apropia cu paşi repezi spre succes. Stai foarte bine cu banii datorită faptului că ai făcut economii, şi în sfârşit poţi să îţi cumperi ceva ce îţi doreai deja de mult timp. 

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme de sănătate, în mare parte cauzate de tine. Stresul la care te supui te aduce în pragul de a ceda nervos, iar energia ta va ajunge la minim.

TAUR

Ți-ai propus ca anul acesta să faci o schimbare majoră în viața ta sentimentală, și deși pare devreme, deja îți pui planul în aplicare. Cel mai probabil este vorba de conceperea unui copil sau de a-ți planifica în detaliu ziua în care vei fi mireasă.

Nu te implica în activităţi noi şi încearcă să nu faci investiţii în această perioadă. Cel mai probabil vei pierde banii pe care îi ai şi chiar există riscul să îţi faci datorii. Nu îţi face duşmani la locul de muncă!

Nu ignora niciun semn de boală în această săptămână, altfel vei fi nevoită să înduri mai mult decât este cazul. Dacă tai răul de la rădăcină, nici nu vei simţi că ai avut vreodată probleme adevărate. Fă-ţi timp pentru medic!

GEMENI

Nu lăsa nicio cearta nelămurită și nu rămâne cu întrebări la care nu ai primit răspuns în această săptămână. Chiar dacă va fi o perioadă decisivă, este mai bine să știi adevărul de acum, decât când va fi prea târziu. Sinceritatea și comunicarea îți pot salva relația!

Nu îţi vei mai vedea capul de treabă în această săptămână, însă rezultatele vor fi pe măsură. Foloseşte-te de toate resursele pe care le deţii pentru a da tot ce ai mai bun. Chiar dacă şefii nu sunt mulţumiţi pe moment, nu trebuie să îi contrazici.

Fă mai multă mişcare în această săptămână, mai ales dacă ai pus câteva kilograme pe tine de sărbători. Nici un regim alimentar nu ar strica, însă trebuie să ai grijă să nu exagerezi şi să ajungi să te înfometezi.

Citeşte mai mult pe eva.ro


loading...
Partenerii noștri