Horoscop 12 aprilie: Vezi ce îţi rezervă astrele în prima zi de Paşte

Horoscop 12 aprilie: Descoperă ce ţi-au rezervat astrele în ziua de Paşte, în funcţie de zodie. 

11 apr. 2015, 22:30
Horoscop 12 aprilie: Vezi ce îţi rezervă astrele în prima zi de Paşte

Horoscop 12 aprilie 2015 – Berbec 

Unii uita de diplomatie si de ganduri bune in aceasta zi si se comporta asa cum o fac intotdeauna: nepoliticosi, rautaciosi, eliberandu-si nervii pe tine. Nu are rost sa pui la suflet atitudinea lor agresiva, ci incearca sa te pui un pic in pielea lor si sa intelegi ce anume ii face sa se comporte asa. Poate unii au problemele lor si nu sunt in aceeasi pasa pozitiva ca tine, deci, inainte de a pica in capcana lor si a le raspunde si tu cu aceeasi moneda, tine sub control replicile. Daca ei sunt uraciosi, fii tu cel amabil, pentru ca asa ii vei dezarma mult mai repede. Iarta-i!

Horoscop 12 aprilie 2015 – Taur
Dorul te poarta departe, daca nu concret, urcand in tren sau in masina, atunci macar cu gandul. Ai vrea sa fii intr-un anumit loc incarcat de amintiri frumoase si emotii intense, ca atare vei face tot posibilul sa-ti daruiesti din nou aceasta stare de bine. Un telefon primit de la cei dragi sau o calatorie spre zona de bastina au efecte miraculoase asupra psihicului tau si devii extrem de sensibil, pana la lacrimi. Fa si tu acelasi dar de suflet cuiva drag care abia asteapta un semn de afectiune de departe.

Horoscop 12 aprilie 2015 – Gemeni
Vestile care sosesc azi din toate partile au un efect binefacator asupra ta de parca sunt exact balsamul necesar pentru a uita de toate. Afli stiri despre rezolvarea unor probleme, despre revenirea la normal a unor aspecte care pareau dezechilibrate, afli despre impacari, reconcilieri si alte evenimente care au la baza calmarea unor probleme care te-au stresat zilele trecute. Vezi ca totul are rezolvare? E o lectie buna pentru tine sa astepti cu optimism solutionarea tuturor problemelor, pentru ca totul are rezolvare, dar la timpul potrivit.

Horoscop 12 aprilie 2015 – Rac
Te bucura linistea care s-a instalat peste unele probleme care te-au tinut pe loc in ultima vreme. Nu se mai intampla nimic, ceea ce e pe placul tau, pentru ca asa mai poti rasufla si tu un pic… Prea ai fost implicat in tot iuresul evenimentelor, prea te-ai agitat mult, ca atare acum, ca s-a instalat rutina si calmul, nu poti decat sa te mai relaxezi si tu cat de cat. Intr-o astfel de pauza binevenita, parca incepi sa vezi lucrurile din alt unghi, incat descoperi mult mai usor fisurile sau erorile din ultima perioada. Gasesti solutii mai bune, pentru ca nu te mai impinge nimic de la spate.

Horoscop 12 aprilie 2015 – Leu
Daca ai alaturi de tine oameni veseli si optimisti, te vor molipsi si pe tine de buna dispozitie. E o zi perfecta pentru a te dedica unor activitati amuzante, de divertisment, fara a-ti aminti de nimic din problemele tale actuale. Razi, zambeste, danseaza, distreaza-te, mergi la film sau la o cafea, pentru ca aceasta e atmosfera care se potriveste perfect configuratiei astrale de azi! Chiar daca nu ai un numar prea mare de prieteni pe care sa-i atragi alaturi, te poti distra de minune chiar si de unul singur, facand ceva ce iti face doar tie placere.

Horoscop 12 aprilie 2015 – Fecioara
Discutiile cu cei de varsta ta au un efect mobilizator, pentru ca descoperi in jurul tau oameni care gandesc la fel ca tine. Daca v-ati uni cu totii fortele intr-o aventura comuna, lucrurile ar merge de minune, tocmai pentru ca aveti interese similare si merita sa vasliti laolalta. Esti un tovaras excelent de discutie, mereu pus pe glume, mereu cu o replica potrivita in orice situatie, iar acest talent in domeniul comunicarii te scoate cel mai bine in evidenta, cu sansa de a-ti castiga noi prieteni sau admiratori. Spune ce ai de spus, argumentand logic fiecare idee.

Horoscop 12 aprilie 2015 – Balanta
Nu ai cum sa te simti bine intr-un anturaj in care nu se discuta decat despre boli, probleme si necazuri. Sigur, le ai si tu pe ale tale, tocmai de aceea nu e nicio placere sa te impovarezi si cu ale altora. Cei din jurul tau nu stiu sa se abtina de la povestile lor lacrimogene ci monopolizeaza discutia, ca atare ar fi bine sa-i asculti, dar fara sa pui la suflet ceea ce auzi. Nu incerca sa preiei pe umerii tai grijile lor, pentru ca nu ai nevoie de asa ceva. Uneori chiar e bine sa pui o platosa de siguranta intre tine si ceilalti, ca sa nu te molipsesti de ceea ce ii supara pe ei.

Citeste mai mult in Revista TEO