HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2019: Marţi, trei ceasuri rele? Ce zodii sunt pândite de ghinioane

HOROSCOP 12 februarie 2019. Varsatorii au tendinta sa se joace cu sentimentele cuiva drag iar acest lucru nu este bun. Afla si tu ce iti rezerva astrele pentru astazi.

11 feb. 2019, 11:35
HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2019: Marţi, trei ceasuri rele? Ce zodii sunt pândite de ghinioane

HOROSCOP BERBEC

Duci dupa tine o serie de amintiri care au devenit un fel de sperietoare pentru tine. Daca ceva nu a mers bine in trecut, nu inseamna ca de acum trebuie sa calci ca pe gheata subtire, ca nu cumva sa repeti eroarea de atunci. Se presupune ca trecutul a devenit deja o baza de experiente si cunostinte pe care poti conta in prezent, ca atare nu reveni iar si iar, obsedant, la vechi probleme ca si cum ele ar mai fi inca valabile. Au trecut demult, sunt acolo in memoria ta ca o lectie deja asumata, dar nu merita sa tot vorbesti despre ele de genul: dar daca se repeta? Nu se repeta, cel mult traiesti altceva ca sa inveti altceva, dar nu privi inapoi ca la un bau-bau urat, ci ca la un profesor bun!

HOROSCOP TAUR

Ridica-te pentru libertatea ta, nu accepta la nesfarsit o postura de subaltern, de slujitor in beneficiul altuia! Ai si tu drepturile tale, deci nu are rost sa continui sa muncesti mereu pentru altul. Ca e vorba de o activitate profesionala care te tine mereu smerit in fata unui superior agresiv sau simti ca toate greutatile familiei cad numai pe umerii tai, a venit vremea sa spui stop! Asuma-ti rolul atat cat e normal pentru puterile tale si pentru rolul pe care il joci in acel loc, dar nu lua mai mult decat poti duce. Paseaza si altora, distribuie sarcinile celor care stau degeaba si mai si refuza ce e deja prea mult!

HOROSCOP GEMENI

Esti foarte sensibil azi la nevoile celor cu probleme, si sufletul tau rezoneaza cel mai mult in preajma copiilor. O misiune umanitara ti s-ar potrivit de minune, de la nivelul cel mai mic, dand cuiva de pomana pe strada, pana la ceva mult mai grandios, militand pentru drepturile celor nevoiasi, te simti implinit daca reusesti sa alungi, macar pentru o clipa, lacrimile de pe chipul unui copil. Orice gest legat de grija pentru cei sarmani sau singuri e perfect compatibil cu modul tau de a fi, de a gandi, de a te dedica, si esti gata sa daruiesti ceva din ceea ce ai sau esti pentru a face cuiva un bine. Esti bun, esti dedicat, esti altruist: bravo tie!

HOROSCOP RAC

Nu stii incotro s-o iei, ori pentru ca, momentan, nu ai nicio solutie, ori pentru ca ai mai multe variante la dispozitie si niciuna nu e pe placul tau. Daca tot esti in asemenea dilema, stai pe loc, nu lua azi decizia finala, pentru ca vor mai aparea unele detalii foarte curand care te vor ajuta sa intelegi mai bine pe ce nivel te afli. Cere ajutor sau indrumare, accepta sa fii calauzit pe una din aceste directii, pentru ca ai pe cineva alaturi care a depasit cu brio un astfel de hop si acum stie sa dea sfaturi si la altii. El poate fi un exemplu care a reusit si care e demn de urmat.

HOROSCOP LEU

Esti suparat ca lucrurile nu pot evolua in directia visata deocamdata, dar nu sari la concluzii finale. Lucrurile sunt inca intr-o continua schimbare, practic nu s-a ajuns la nivelul la care poti spune ca intelegi exact situatia, deci mai ai putintica rabdare. Mai ai de trecut printr-un hop inainte de a primi ceea ce doresti, ca atare nu-ti pierde increderea, speranta ca va fi bine. Acum, pe moment, esti nervos si nemultumit ca visul tau nu s-a implinit, dar mai sunt inca unele aspecte care de-abia de acum urmeaza sa apara si sa completeze tabloul general. Nu azi, dar maine… poate?

HOROSCOP FECIOARA

Cand e in joc o actiune pe care tu ai initiat-o si tu ai dezvoltat-o, nu suporti sa vina altii sa ti-o critice, de aceea iti vei apara munca si drepturile pana in panzele albe. Unii pun la indoiala eforturile tale, altii considera ca nu ai ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, or tu esti convins ca ai facut tot ce era corect. Argumenteaza-ti punctul de vedere, nu ridica tonul fara motiv, pentru ca nu prin agresivitate vei castiga, ci prin dovezi incontenstabile in favoarea ta.

HOROSCOP BALANTA

Ai grija la ce spui despre ceilalti astazi, pentru ca esti cam critic si ai tendinta ca, de la o banala eticheta aruncata asupra cuiva, sa ajungi la o adevarata judecata. Abtine-te sa vorbesti despre ceilalti cu ton critic, nici daca se fac vinovati de cine stie ce greseala, pentru ca ai limba cam ascutita si poti emite si opinii mult prea dure la adresa lor. Ai impresia ca ai dreptul sa judeci pe ceilalti, ceea ce nu e chiar adevarat, si daca nu te opresti la timp, ajungi sa creezi pe seama unora un intreg scenariu de defecte si erori de care s-ar face responsabil. Nu umfla un balon de impresii gresite la adresa cuiva care, momentan, nu are mijloacele necesare de a se apara.

HOROSCOP SCORPION

Cel mai de pret lucru pe lume, in acest moment, ti se pare iubirea care are de oferit pentru tine cele mai placute senzatii. Orele petrecute in compania celui drag ti se par de neinlocuit si traiesti totul cu intensitate maxima. Daca dragostea nu a intrat inca in viata ta, ea poate sa se mijeasca acum la orizont intruchipata de o persoana care ti se pare perfecta! Esti gata sa te indragostesti, dar, idealist cum esti, ai tendinta de a-l vedea pe cel drag intr-o aura de personaj de poveste.

HOROSCOP SAGETATOR

Cauta cu grija cuvintele potrivite, tacticile adecvate in situatia de fata. Imagineaza-ti ca esti un politician care trebuie sa-si faca mesajul inteles, dar politica nu e intotdeauna spatiul celor mai sincere declaratii. Fii diplomat, nu spune chiar tot ce gandesti si vezi cu cine faci aliante pentru a-ti atinge scopurile. Ai un mesaj de transmis celor din jur dar trebuie sa fii atent la ce spui, cum spui, pentru ca sunt multi ochi critici indreptati spre tine si ai putea fi imediat taxat pentru cine stie ce neregula. Poti lasa o impresie foarte buna datorita acestei concentrari la cele mai mici detalii ce vor transforma discursul tau intr-o declaratie de intentie.

HOROSCOP CAPRICORN

Ai o comunicare mult mai usoara cu lumea din jur, pentru ca sufletul tau e foarte receptiv la tot ce se intampla. Rareori reusesti sa iti deschizi inima ca acum, tocmai aceea lumea te priveste diferit, descoperind la tine un om cald si intelegator, un bun ascultator la nevoie. Esti convins ca poti colabora eficient cu lumea daca lasi toti receptorii tai deschisi, fara a mai filtra tot numai prin prisma ratiunii. Intuitia, simtirea, senzatiile sunt cele care iti vor oferi azi cele mai corecte informatii despre ceea ce se petrece in jurul tau si tot prin intermediul emotiilor transmiti inapoi raspunsul tau.

HOROSCOP VARSATOR

Te cam joci cu sentimentele celui drag. E o atitudine vesela care te prinde de minune, totul e sa nu creada despre tine ca glumesti pe seama sentimentelor sale, pentru ca atunci va va pieri amandurora toata veselia. Buna dispozitie se mentine in cuplu si traiti evenimente fericite impreuna, iar relatia cu copiii este la inaltime. Se vede pe chipul tau ca te simti bine si traiesti cu entuziasm fiecare clipa in compania celui drag, caci iubirea te face sa te manifesti liber, ca un copil fara griji, ca un spirit descatusat de orice probleme!

HOROSCOP PESTI

Un mare noroc apare in calea ta si te gaseste intr-o pasa buna, pentru ca stii sa profiti de sansa ca sa o faci sa lucreze in beneficiul tau. Ca primesti o veste foarte buna sau intalnesti persoana de care aveai nevoie pentru a duce mai departe o actiune importanta, esti de-a dreptul fericit ca ti-au iesit toate atat de bine. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni persoana potrivita gata sa-ti impartaseasca solutia problema la situatia care te framanta. Asa da noroc!