Horoscop 12 septembrie 2022. O zi agitată, cu multe discuţii în contradictoriu care pot evolua în conflicte majore

Se anunţă un început de săptămână agitat, dar plin de surprize, mai ales pe plan profesional. Contextul astral este unul destul de conflictual, aşa că discuţiile aprinse cu cei din jur vor fi nelipsite.

11 sept. 2022, 22:46
Horoscop 12 septembrie 2022. O zi agitată, cu multe discuţii în contradictoriu care pot evolua în conflicte majore

Horoscop 12 septembrie 2022 BERBEC

Azi nimeni nu reuşeşte să vă intre în voie. Vă enervează orice şi găsiţi vinovaţi pentru orice mică problemă. Vă ieşiţi uşor din fire şi riscaţi să generaţi conflicte. Ar fi de preferat să încercaţi să vă controlaţi reacţiile. De evitat mai ales discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop 12 septembrie 2022 TAUR

Un prieten sau un membru al familiei îți va solicita ajutorul și câteva sfaturi. Vei reuşi să îi dai curaj, îl vei inspira și îi vei da mai multă încredere în sine. Pozitivitatea și entuziasmul tău sunt debordante.

Horoscop 12 septembrie 2022 GEMENI

Dacă ești prea sincer în opiniile tale, este posibil să jignești pe cineva, așa că măsurarea discursului tău este extrem de importantă. Dacă spui absolut orice, s-ar putea să nu-i schimbi cu nimic pe ceilalți. Ferește-te de cei care ar putea profita de tine astăzi.

Horoscop 12 septembrie RAC

Azi, simţi nevoia să faci ceva nou sau ceva ce nu ai mai făcut de multă vreme. O călătorie într-un loc în care nu ai mai fost demult ar fi mai mult decât bine-venită. Nu investi sume foarte mare fără să te consulţi cu partenerul de viaţă. Există riscul să îi pierzi şi să te şi cerţi serios cu  perechea din pricina faptului că ai făcut de capul tău fără să-l consulţi.

Citeste si Horoscop toamna 2022. Echinocţiul schimbă macazul zodiilor, iubirea trece pe primul plan

Horoscop 12 septembrie 2022 LEU

Azi, eşti omul potrivit la locul potrivit. Familia, prietenii și colegii se pot baza pe sprijinul tău, iar pozitivitatea și bucuria cu care te implici în tot ceea ce faci sunt molipsitoare. Urmează o serie de experiențe minunate pentru tine, nu trebuie decât să te bucuri din plin de ele

Horoscop 12 septembrie 2022 FECIOARĂ

Se întrevăd nemulțumiri şi discuţii în contradictoriu legate de bani, de modul de gestionare a acestora. Nu este cel mai bun moment să faci investiții riscante și nici să dai bani cu împrumut căci riscul de pierdere este unul semnificativ.

Horoscopul zilei 12 septembrie BALANŢĂ

În prima parte a zilei, te confrunţi cu mult confuzie, de aceea nu este recomandat să începi mai multe treburi deodată. Fii cu mare băgare de seamă la lucrurile pe care le vorbeşti azi, evită certurile şi nu face promisiuni.

Horoscop 12 septembrie 2022 SCORPION

Tranzitul lui Marte ar putea veni cu mici divergenţe cu un prieten apropiat. Încearcă să-ţi ţii în frâu impulsivitatea, susține-ți punctul de vedere, dar pune-te în locul lui. Empatia și obiectivitatea de care dai dovadă te vor ajuta și totul se va rezolva. Din fiecare situație conflictuală poți învăța ceva!

Horoscop 12 septembrie SĂGETĂTOR

Azi, începi să faci unele schimbări subtile care îți vor deschide noi uși și te vor face să avansezi spre o sensibilitate și o apreciere mai matură a vieții. Întâlneşi o persoană care îţi propune o colaborare foarte avantajoasă. Nu lua nicio decizie fără să-ţi asculţi intuiţia.

Horoscop 12 septembrie 2022 CAPRICORN

S-ar putea ca cineva foarte apropiat să aibă nevoie de tine şi din acest motiv să fii nevoit să-ţi dai dai programul peste cap. Contextul astrologic predispune la conflicte, de aceea nu este exclus ca neînțelegeri mai vechi cu familia să răbufnească din nou acum.

Citeste si Luna plină a recoltei ne scoate la lumină latura sensibilă. La ce să ne așteptăm de luni

Horoscop zilnic 12 septembrie 2022 VĂRSĂTOR

Sunt posibile cheltuieli neprevăzute din pricina cărora nu sunt excluse discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Spre seară, primeşti un telefon de la serviciu care îţi schimbă programul pentru a doua zi. Nu este exclusă o călătorie care nu suportă amânare în interes profesional.

Horoscop 12 septembrie 2022 PEŞTI

Azi primeşti o vizită neaşteptată din partea unei persoane dragi pe care nu ai văzut-o de foarte multă vreme. Şi nu vine cu mâinile în buzunar, ci cu o super-veste pentru tine. Este foarte important să rămâi deschis la oportunităţile care apar.