HOROSCOP 13 APRILIE 2019: O escapadă amoroasă la munte, cu lumânărici parfumate, fluturi în stomac şi un cadou

Faceţi-vă bagajul şi luaţi alături de voi pe cineva drag, fie prieten, fie parter de cuplu. RomaniaTV.net vă prezintă previziunile pentru sâmbătă.

12 apr. 2019, 10:35
HOROSCOP 13 APRILIE 2019: O escapadă amoroasă la munte, cu lumânărici parfumate, fluturi în stomac şi un cadou

Horoscop 13 aprilie 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi de astrologi să nu se streseze astăzi prea mult. Suprasolicitarea vă poate afecta starea de spirit şi vă poate crea o stare de disconfort. Cel mai bine ar fi să lăsaţi proiectele mult prea complicate şi să cereţi ajutor. Nu lăsaţi mândria să vă îngreuneze munca, oricine are nevoie la un momentdat de o idee, un sfat. Petreceţi timpul liber în familie, alături de prieteni ori faceţi o vizită unor rude îndepărtate.

Horoscop 13 aprilie 2019 Taur

Taurii sunt sfătuiţi să nu se gândească prea mult la viitor. Planurile de lungă durată s-ar putea să nu se îndeplinească aşa cum vă doriţi şi uneori spontaneitatea nu strică. Fugiţi într-o excursie scurtă, alături de persoana iubită ori de prieteni, familie şi bucuraţi-vă de linişte, relaxare. Este important să rămâneți calm, indiferent de orice. Nu încercați să analizați informații, să căutați vinovatul problemelor voastre sau să vă gândiți la răzbunare, mai ales la serviciu.

Horoscop 13 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii au parte de o zi interesantă, atât la muncă, cât şi în dragoste. Puteți face o călătorie în locuri necunoscute, chair şi prin oraş. Încercaţi restaurante noi, parcuri noi sau mergeţi la un film nou apărut. Spre seară vă bate gândul să faceţi o schimbare de design în casă. Astrologii vă recomandă însă să nu vă grăbiţi cu reamenajările. Cereţi sfatul unui specialist şi găsiţi împreună modalitatea perfectă de a vă aduce un aspect nou, inedit al locuinţei voastre.

Horoscop 13 aprilie 2019 Rac

Astăzi, Racii se pot aștepta la un flux infinit de informații. Pentru a nu te pierde în atâte știri, învaţă să te relaxezi mental. Nu este deloc recomandat să îţi pierzi timpul analizând fiecare informaţie în parte. Sâmbăta îţi poate aduce niște surprize pozitive. Mergi în natură, respiră aer proaspăt şi savurează felurile de mâncare preferate. 

Horoscop 13 aprilie 2019 Leu

Leii vor fi nemulțumiți de ei înșiși. Astfel de emoţii nu pot să aducă ceva pozitiv, aşa că vei plonja într-un proiect nereușit acasă sau cu un rezultat nesatisfăcător. Pentru a evita această predicție, ar trebui să renunți la orice idee nouă care îţi trece prin cap. Mai bine planifică o vacanţă sau ieşi în oraş cu prietenii. Încearcă să nu fii monoton. Principalul obiectiv pentru tine, astăzi, este să te fereşti de consecințe neplăcute.

Horoscop 13 aprilie 2019 Fecioară

Fecioarele riscă să uite ceva important. Poate fi o promisiune care a fost făcută partenerului de viaţă, copilului sau unui prieten bun. O altă parte negativă a zilei este lipsa banilor. Astăzi, ar trebui să cumperi un lucru extrem de important, însă lipsa finanţelor te împiedică să faci această achiziţie. Ai putea apela la o altă alternativă: creditul la bancă. Seara, te angajezi în activităţi sportive care te scot din probelemele care te-au măcinat peste zi.

Horoscop 13 aprilie 2019 Balanţă

O veste neaşteptată îi va tulbura pe nativii din zodia Balanţă. Misterul din spatele acestei veşti vă va forţa să vă imaginaţi mai multe scenarii, mare parte din ele pesimiste. Încercaţi să priviţi problema din exterior şi să fiţi obiectivi. Cu un dram de optimism, totul se va rezolva de la sine. Evitaţi să mai puneţi suflet în toate proiectele şi în relaţiile cu toate persoanele. Fiţi mai atenţi şi vă veţi salva din numeroase situaţii periculoase şi care vă mănâncă energia.

Horoscop 13 aprilie 2019 Scorpion

Scorpionii vor fi, astăzi, campionii zodiacului. În orice v-aţi propus, astăzi veţi reuşi să câştigaţi. Fie că este vorba despre locul de muncă, fie că vorbim de partea sentimentală, nativii din Scorpion vor primi tot ce îşi doresc. Fericirea vă bate la uşă, însă pentru ca aceasta să fie atinsă, trebuie să faceţi un pas. Renunţaţi la orgoliu şi faceţi voi primul pas, dacă persoana ‘ţintă’ continuă să fie reticentă.

Horoscop 13 aprilie 2019 Săgetător

Săgetătorii vor fi nevoiţi, astăzi, să arate familiei sau prietenilor că se pot baza pe ei. Astăzi veţi trece printr-un test de anduranţă, răbdare şi responsabilitate. Există şansa să fiţi nevoiţi să aveţi grijă de un copil sau de o rudă bolnavă. Calmaţi-vă, concentraţi-vă toate forţele şi doar aşa veţi reuşi să treceţi cu bine peste toate problemele. Spre seară, după ce veţi fi terminat cu testele, veţi avea parte de momente pline de iubire alături de persoana iubită. Există o mică şansă să primiţi o veste care să vă schimbe viitorul.

Horoscop 13 aprilie 2019 Capricorn

Doar tu contezi astăzi, n-ai ochi să vezi pe nimeni, nici urechi să-i auzi pe ceilalţi. Motivul e părerea foarte bună pe care o ai despre tine. Vei încerca să preiei rolul de lider în familie, sau în relaţiile cu un grup de oamni asemănători ţie. Vei descoperi însă că ceilalţi se descurcă şi fără tine. Spre seară ar fi bine să îţi aminteşti de partenerul tău şi să comunici mai mult cu el.

Horoscop 13 aprilie 2019 Vărsător

Nu e recomandat ca astăzi să faci călătorii lungi, sau să iniţiezi negocieri. Corpul tău cere odihnă completă. Mai bine aranjază cât mai plăcut petrecerea timpului liber, astfel încât să ai o zi calmă. Poţi să încerci o ieşire cu prietenii foarte apropiaţi, sau o cină romantică. Dacă preferi să petreci ziua singur alege o carte pe care să o citeşti.

Horoscop 13 aprilie 2019 Pești

Poţi să ofensezi pe cineva fără nicio grijă, e una dintre acele zile în care nu îţi pasă de ceilalţi. De aceea ar fi bine să îţi aminteşti cum să ai tact, în fiecare minut. Atfel, rişti să treci prin multe momente neplăcute în această sâmbătă. Dacă eşti în căutarea marii iubiri, priveşte atent în jur, e foarte probabil ca astăzi să ai parte de o întâlnire fatală.