Horoscop 13 aprilie: Vezi ce îţi rezervă astrele în a doua zi de Paşte

Horoscop 13 aprilie: Astrele au fost darnice cu anumite zodii în prima zi a săptămânii. 

12 apr. 2015, 11:10
Horoscop 13 aprilie: Vezi ce îţi rezervă astrele în a doua zi de Paşte

Horoscop 13 aprilie 2015 – Berbec

Esti extrem de emotionat inaintea unui eveniment cu un impact emotional major asupra ta. Simti ca nu te mai poti controla, ca trairile tale devin din ce in ce mai intense si se schimba de la o ora la alta, ca valurile: ba sus, ba jos. Acum esti bine si zambesti, peste o ora deja aluneci spre nesiguranta. E un trac din ce in ce mai puternic ce pune stapanire pe tine, la fel cum simte actorul inaintea premierei. Nu stii sigur ce aduce viitorul pentru tine, de aceea stai ca pe ghimpi si tremuri ascuns cu fiecare clipa care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atata!

Horoscop 13 aprilie 2015 – Taur
Familia e locul celui mai minunat schimb de emotii, de vorbe frumoase, de daruri de suflet, de aceea nu vrei nimic altceva decat sa-ti petrecui timpul cu cei dragi tie. Copiii au atat de multe de oferit cu dragalasenia si veselia lor, si te dedici si tu lor cu aceeasi energie. Poate fi o zi cu multe daruri, la propriu sau la figurat, pentru ca inchei ziua cu un sentiment de bogatie, ca si cum ti-ai incarcat bateriile pentru o luna de acum inainte. Este exact ce aveai nevoie, pentru ca cine te intelege si te completeaza mai bine decat cei de acasa. Sunteti o forta impreuna si va simtiti nemaipomenit de bine acasa!

Horoscop 13 aprilie 2015 – Gemeni
Vindeca-ti inima de emotii negative, pentru ca le-ai acumulat fara motiv. Chiar nu ai de ce sa suferi: ti-ai infestat singur inima cu trairi negative care iti fac rau, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totala. Iarta, uita, inchide sipetul cu amintiri triste, nu mai privi inapoi la lucruri care te dor. Ce a fost a fost, ar trebui sa mergi mai departe cu lectia invatata, fara sa tot treci in revista ce a fost mai neplacut. Imagineaza-ti ca tristetea ta se duce pe o apa, la vale, si in urma ramane un suflet eliberat de o povara nemeritata. Arunca balastul peste bord si zboara liber din nou!

Horoscop 13 aprilie 2015 – Rac
Te simti bine in pielea ta, datorita unui nivel de energie foarte ridicat pe care il poti valorifica cu succes. Atitudinea aceasta pozitiva, increderea absoluta in tine insuti, optimismul care ti se citeste pe chip au la baza o stare de sanatate foarte buna. De fapt, toate merg mana in mana, inlantuite: confortul fizic genereaza pace sufleteasca si armonie cu propria persoana, deci ai numai motive de bucurie cu privire la cel care esti, ca individ, ca om, ca parte din Univers. Fa tot posibilul sa mentii aceasta stare de echilibru pe toate planurile fiintei tale: fizic, mental, emotional, spiritual.

Horoscop 13 aprilie 2015 – Leu
Discuta cu ceilalti despre planurile tale pentru ca, momentan, nu detii toate informatiile pentru a le pune in aplicare. Va aparea cineva cu mai multa experienta care iti va transmite exact pontul de care aveai nevoie. Nu e o rusine sa recunosti ca nu stii ce e de facut in anumite situatii, deci cere sfaturi, cere ajutor, intreaba in stanga si-n dreapta pana dai de omul potrivit care detine cheia la intrebarea ta cea mai dificila. Din relatia cu ceilalti ai multe de invatat iar ceea ce urmeaza sa descoperi, va deveni mai apoi sursa de intelepciune si pentru altii, pentru ca vei transmite si tu, mai departe, ceea ce afli acum.

Horoscop 13 aprilie 2015 – Fecioara
La cat de multe gesturi de iubire oferi tu, din pacate nu primesti aceleasi semne de afectiune de la cei din jur, si e normal sa suferi pentru aceasta nedreptate. Cu toate ca unii uita cat de important e sa daruiasca inapoi un pic din ceea ce primesc, tu continui sa fii generos, sa te dedici celor care au nevoie de prietenie, de o vorba buna, de un semn de iubire, pentru ca asa esti tu: darnic si bun cu cei la care tii sincer. Va veni o zi cand isi vor da si ei seama cat de multe faci tu pentru ei, chiar si fara sa-ti ceara, si atunci vor incerca sa dreaga cumva busuiocul.

Horoscop 13 aprilie 2015 – Balanta
Ai norocul de a te intalni azi numai cu oameni tonici, entuziasti, veseli, care au asupra ta un efect miraculos. Iti reaprind un chef grozav de schimbare, de aventura, de miscare, si, daca va uniti cu totii fortele, reusitele ar fi de exceptie. Bucura-te de tot ce afli de la cei cu care intri in contact, pentru ca sunt informatii utile, stimulente grozave sau vesti bune care iti dau mai multa incredere in fortele proprii si in viitor. Toate acestea te ajuta moral sa treci la etapa urmatoare a unui tel caruia ii acorzi o semnificatie speciala.

Horoscop 13 aprilie 2015 – Scorpion
Ai o senzatie ciudata cum ca lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie gresita. Totul vine din propria ta atitudine negativa despre tine, pentru ca iti vezi numai defectele si slabiciunile si crezi ca si ceilalti te vad la fel. Nimeni nu are cum sa-ti vada aceste puncte sensibile daca tu nu le scoti atata la iveala, ca atare invata sa arati ceea ce e mai bun din tine, nu invers! Daca tu te plangi intruna de cat de imperfect esti, cum ai vrea ca ceilalti sa spuna exact pe dos? Incepe sa te apreciezi tu insuti mai mult asa cum esti si aceasta se va oglindi si in felul in care te respecta ceilalti.

Citeste mai mult in RevistaTeo