Horoscop 13 august 2015: Ce zodii vor avea ghinion

Horoscop 13 august 2015: Informatii utile pentru Tauri, interdicţii pentru Gemeni, Leii pornesc proiecte gigantice. 

12 aug. 2015, 17:17
Horoscop 13 august 2015: Ce zodii vor avea ghinion

Horoscop 13 august 2015 – Berbec

Candva ai abandonat un proiect pentru care nu erau intrunite conditiile unei evolutii de succes. Acum iti aduci aminte de ceea ce ai lasat in urma si o iei frumos de la capat, cu mai mult entuziasm, nici nu-ti vine a crede cat de bine inainteaza toate acum, semn ca ai mai acumulat ceva cunostinte pe parcurs si stii exact ce trebuie facut. Cand vezi ca o actiune sta pe loc si nimic nou nu se mai intampla, e bine s-o lasi o vreme pe linie moarta, in asteptare, si sa te ocupi de ea dupa o perioada de pauza. A doua oara ar putea evolua mult mai bine!

Horoscop 13  august 2015 – Taur

De departe vin azi cele mai frumoase vesti si cele mai utile informatii, ca atare indreapta-ti atentia spre alte localitati sau tari straine, spre cunostintele tale de la distanta, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Nu te preocupa de lucrurile marunte din jurul tau, ci priveste dincolo de granitele lumii in care traiesti. Daca pleci la drum, va fi o calatorie de succes, de parca toate vor merge struna de la plecare pana la sosire. Orice iesire din casa poate fi de bun augur, deci nu sta in acelasi loc: schimba un pic traseul tau obisnuit casa-serviciu si retur, pentru ca pot aparea surprize placute.

Horoscop 13 august 2015 – Gemeni

Dai piept cu tot felul de limite sau interdictii si, stii prea bine, unde-i lege nu-i tocmeala! Supune-te regulilor impuse de autoritati sau de cei mai puternici, altfel te vei trezi cu urmari nedorite cum ar fi sanctiuni, mustrari sau critici mai mult sau mai putin meritate. La baza acestora se afla documente sau dovezi incontestabile ce suna ultimativ, de aceea e recomandabil pentru oricine sa le respecte intocmai, fara comentarii inutile. Cel puternic impune regula principala a actiunilor acestei zile iar tu esti un simplu executant.

Horoscop 13 august 2015 – Rac

A venit vremea rezultatelor materiale ale unei actiuni la care ti-ai adus contributia cu pasiune. Dar pentru ca nu ai fost doar tu implicat, ci un intreg grup de persoane, trebuie sa va recunoasteti unii altora rolul, pentru ca nu s-ar fi ajuns aici daca nu ar fi participat cu totii in mod egal. Dupa ce ati lucrat cot la cot impreuna, acum puteti celebra reusita tot impreuna, impartind roadele materiale tocmai culese si de care sunteti cu totii mandri. Se resimte un aer ca de sarbatoare in mediul respectiv, pentru ca fiecare e incantat de ce a obtinut: si sentimentul muncii implinite, si ceva bani in buzunar!

Horoscop 13 august 2015 – Leu

Te ocupi de un proiect care consuma mari resurse de timp si energie, dar a venit vremea unei alegeri. Nu poti continua pe aceeasi cale ca inainte, ci ar fi nevoie de o atitudine diferita. Momentan, esti un pic cam obosit, nu prea ai starea potrivita pentru a schimba lucrurile, preferand sa le duci mai departe in acelasi stil. Nu ai curajul sa alegi acum alta cale, dar fii totusi pregatit pentru o modificare! Chiar daca o mai amani, tot va veni ziua in care va trebuie sa schimbi directia, dar poti folosi acest ragaz pentru a trece in revista nivelul la care ai ajuns si sa revizuiesti strategia pentru ceea ce va urma.

Horoscop 13 august 2015 – Fecioara

Desi, de obicei, apreciezi contactul cu lumea, cu persoane cat mai diferite de tine, azi intri in legatura cu oameni care nu-ti inspira deloc incredere. Problema nu e totusi la ei, ci la tine, deci lasa suspiciunile deoparte si apropie-te de ei. Tu esti doar unul, ei sunt multi, ca atare fa un efort sa te integrezi tu in aceste medii. Parca nu-ti mai gasesti cuvintele potrivite, nu mai ai aceleasi interese cu ei si pui sub semnul intrebarii orice informatie care vine de la acestia. Asa cum tu ii privesti pe ceilalti cu indoiala, fii sigur ca si ei te privesc la fel, pentru ca taci si faci opinie separata. Da, poate ai cu totul alte opinii decat ei, dar nu respinge dialogul si schimbul de idei.

Citeste mai mult pe Revista Teo