HOROSCOP 13 FEBRUARIE: Vineri 13, ce zodii se tem de superstiţii

Horoscop 13 februarie 2015: Citește horoscopul pentru toate zodiile. Vezi ce îți prevăd astrele!

12 feb. 2015, 21:23

Horoscop 13 februarie 2015 – Berbec 
O zi de liniste totala nu ti-ar strica, daca ti-o poti permite, ca atare, dupa ce te intorci acasa dupa serviciu, ofera-ti cateva clipe de relaxare, de meditatie, de somn sau de lectura, pentru orice activitate prin care te poti rupe un pic de iuresul de evenimente de peste zi. Acest moment de refugiu intim se va dovedi a fi esential, portia ta de izolare, oaza ta de liniste. Daca nu ai avea parte de asemenea momente doar pentru sufletul tau, ai ramane stresat si ti-ai elibera nervii pe cei dragi din casa. Daca acestia te inteleg, iti vor respecta cele cateva minute in care sa fii lasat in pace.

Horoscop 13 februarie 2015 – Taur
Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti, dar gandeste-te bine daca acel lucru pe care il chemi zi de zi in calea ta e chiar ceea ce ai tu nevoie. S-ar putea ca visul sa ti se implineasca si, cand te trezesti in fata lui, sa-ti dai seama ca e o complicatie, ca nu e deloc cel mai frumos lucru pe care-l puteai primi. Alege-ti cu mai multa grija marile scopuri, pentru ca ai putea depune eforturi pentru a le atinge si, la final, sa vezi ca in loc de succes, ai mai degraba o problema care in loc sa rezolve, mai mult complica lucrurile. Poate nu ti-ai ales cel mai benefic tel pentru tine, nu ti se potriveste, si tu il doresti obsedant, fara sa-ti dai seama ca nu e in armonie cu tine!

Horoscop 13 februarie 2015 – Gemeni
Iesi in lume pentru ca acolo, in medii cat mai pestrite si mai numeroase, ai marea sansa de a cunoaste pe cineva care ti-ar putea deveni de acum inainte un bun prieten sau partener. Il vei simti pe aceeasi lungime de unda, gandeste ca tine, actioneaza ca tine, deci te completeaza perfect. Chiar daca ai un talent cu totul special de a te apropia de oameni, de data aceasta acolo, in societate, o singura persoana iti va atrage atentia altfel decat restul lumii si simti ca acel om va juca un rol central in viata ta de acum inainte. Fii deci atent la cei care iti trec prin preajma, pentru ca vei simti ceva aparte in preajma celui ales.

Horoscop 13 februarie 2015 – Rac
Te simti bine intr-un mediu in care lumea are multe de oferit si o face cu generozitate maxima, fara a astepta nimic in schimb. Te simti liber si fericit printre acestia, care dau neconditionat si prietenie, si gesturi de afectiune, si daruri minunate! Priveste-i si gandeste-te de ce sunt ei atat de darnici in semne de prietenie si de iubire? E pentru ca si ei au primit multe de la viata si aceasta e forma de recunostinta la care au apelat pentru a oferi inapoi ceea ce ei au primit din belsug. Mai rar asemenea gesturi de altruism si devotament, din care ai si tu multe de invatat, mai ales ca te gandesti daca tu ai fi in stare de aceleasi gesturi altruiste. Probabil ca nu, dar inveti de la ei cum se face!

Horoscop 13 februarie 2015 – Leu
E greu de tras linia intre ce-ti transmite mintea si ce si-ar dori inima, dar de data aceasta inima va avea un avantaj inaintea ratiunii. Ai nevoie de iubire si te lasi purtat de senzatii si emotii incotro vrea Cupidon, care e prin preajma si-ti ofera gesturi minunate de afectiune. Simti cu adevarat ca esti iubit, rasfatat in gesturi tandre, si daruiesti si tu la fel de mult. Consideri ca e un moment romantic unic, ce merita trait cu tot ce poate fi mai cald si mai frumos, de aceea incerci sa lasi deoparte rationamentele, constiinta sau cine stie ce alte produse ale mintii care si-ar putea baga coada peste inima ta. Nu are ce cauta mintea pe terenul inimii, deci incearca sa faci ordine intre cele doua niveluri ale existentei.

Horoscop 13 februarie 2015 – Fecioara
Tot stai si analizezi la rece o situatie din care simti ca ai avut de suferit, dar nu mai are rost sa tot duci dupa tine procesele de constiinta. Momentul ar fi mai bun pentru iertare si uitare, inchizand acel capitol pentru totdeauna, dar inima ta face ce face si iar isi aduce aminte de ceea ce ai patimit candva. Fa acest efort sa treci peste toate fara resentimente, deci incearca sa te debarasezi de emotiile negative. Ce a fost a fost, profita de sansa de a ierta pentru ca iertarea se va dovedi a fi eliberatoare in situatia de fata. A sta sa tot invarti pe toate partile acelasi punct critic nu e deloc benefic linistirii tale interioare, ci te chinui singur fara rost. Uita, gata!

Horoscop 13 februarie 2015 – Balanta
Visele tale romantice zboara departe, catre formarea unei familii, catre o nunta, si cand vezi ca si partenerul participa la visele tale, devii tot mai optimist ca ele vor deveni realitate. Va alimentati unul altuia visele cele mai frumoase, pentru ca iubirea voastra e puternica si sperati si mai mult de la viitorul vostru comun. Vorbiti despre o locuinta noua, despre un copil, despre un tel maret care va implineste pe amandoi in egala masura. Daca abia azi cunosti pe cineva, sperantele tale cresc peste noapte, pentru ca ceva in adancul inimii spune ca acesta ar putea fi alesul!

Horoscop 13 februarie 2015 – Scorpion
Iubirea nu e un joc pasiv in care astepti sa fii descoperit, ci e nevoie si aici de spirit intreprinzator, sa iei taurul de coarne, sa vii cu propuneri prin care sa-i arati celui din fata ta ca esti dispus sa-ti asumi ceva serios. Vino cu idei, cu invitatii concrete, cu solutii la dilemele voastre comune si ai sa-l vezi si pe cel din fata ta ca se implica mai mult. Daca tu doar te lasi rasfatat de gesturi tandre, lasand tot greul pe umerii jumatatii tale, acesta s-ar putea sa oboseasca la un moment dat, ca atare schimbati intre voi sefia relatiei. Acum unul e conducatorul, maine celalalt, si caruta voastra inainteaza bine!

Horoscop 13 februarie 2015 – Sagetator
Ideile pe care le prezinti celor din fata ta sunt imediat acceptate de cei care te asculta, pentru ca vii cu argumente logice, cu explicatii detaliate, si toata lumea intelege exact ce vrei sa spui. Foloseste-te de atuurile tale din domeniul comunicarii si pune-ti in valoare inteligenta, pentru ca de acolo, din mintea ta, vin azi cele mai bune solutii de care au si altii nevoie. Propunerile pe care le expui, caile pe care pe propui sunt imbratisate cu incredere de cei care iti sunt alaturi, pentru ca ei nu gasesc, momentan, alte solutii. Exprima-ti punctul de vedere cu vehementa si incredere, pentru ca ai cu ce te lauda!

Horoscop 13 februarie 2015- Capricorn
Gasesti la momentul potrivit echipa potrivita pentru telurile tale cele mai importante, ca atare nu insista sa te descurci de unul singur. Ajunge doar sa spui si altora ce anume vrei sa obtii, si ai putea descoperi in jurul tau si alti oameni care urmaresc acelasi lucru si, daca v-ati uni cu totii fortele in acelasi sens, rezultatele ar aparea mult mai repede. Completati-va unii pe altii, sfatuiti-va intre voi, invita-i sa ti se alature, fara urma de rivalitate, fara dorinta nimanui de a deveni liderul acestei actiuni comune, pentru ca cele mai bune roade apar daca fiecare investeste ce are mai bun in el cu dorinta de a obtine o victorie de care vor beneficia cu totii in egala masura. Castigi tu, castiga si ceilalti!

Horoscop 13 februarie 2015- Varsator
E o placere sa descoperi in jurul tau oameni care privesc spre viitor cu acelasi optimism, incat, daca ati forma cu totii un grup cu un interes comun, ati ajunge mult mai repede la capatul acestui drum. Va alimentati unii altora visele, va sustineti unii pe altii cu entuziasm, si cand vezi ca vasliti cu totii in acelasi ritm si in aceeasi directie, e si normal sa vezi cum evolueaza lucrurile promitator. Formati o echipa foarte entuziasta si va incurajati reciproc sa mergeti mai departe, sa investiti ce aveti fiecare mai bun ca, la final, tot laolalta sa sarbatoriti victoria. Cooperarea merge struna!

Horoscop 13 februarie 2015- Pesti
Primesti un surplus de energie de la o persoana care emana un optimism covarsitor. Desi tu poate nu esti la fel de entuziast ca cel din fata ta, reusesti totusi sa te molipsesti de la el si sa i te alaturi in scopul pe care si l-a propus. Degaja atata energie pozitiva, incat nu-i poti rezista si incepi sa gandesti si tu la fel de optimist rezultatele spre care te indrepti. El investeste mult si in tine, pentru ca vede ca ai unele retineri si, ca sa te convinga sa-l urmezi, mai intai iti alimenteaza tie visele, sperantele, orgoliile, tot ce ai nevoie ca sa participi alaturi de el la succesul final.

Horoscop 13 februarie 2015 oferit de Acvaria.com