HOROSCOP 13 IANUARIE 2016: Previziuni astrale pentru toate zodiile

HOROSCOP 13 IANUARIE 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri, în funcţie de zodie. 

12 ian. 2016, 14:36
HOROSCOP 13 IANUARIE 2016: Previziuni astrale pentru toate zodiile

HOROSCOP 13 IANUARIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Tu vrei sa aduci zambetul pe fata celor din jur si nu tristetea, de aceea gandul ca si putea supara pe cineva. Te consideri cat se poate de amabil, dar unii dintre cei din casa sunt extrem de capriciosi, iar asta nu are nimic de-a face cu tine. Lasa-i sa-si revina cu siguranta isi vor cere scuze cat de curand posibil.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Toate tensiunile din viata de cuplu nu dispar ca prin minune si mai ales nu raman fara consecinte pe termen lung. Comunicare deficitara cu partenerul de viata este o consecinta a geloziei pe care o afiseaza in ultima vreme si pe care tu ai tolerat-o fara sa spui nimic, aproband tacit un astfel de comportament.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Esti invitat la un eveniment si te mandru ca faci acest lucru pentru ca vei cunoaste oameni noi. Nu toti iti fac o impresie buna, dar cel putin ai ocazia sa vezi noi filosofii de viata. in plus, acum observi si ce comportament au unii dintre prietenii tai atunci cand au in fata persoane total diferite ca mentalitate.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Astazi simti ca forta vitala iti revine ca si cum ai iesit dintr-o perioada de boala ori de slabiciune exagerata. Te simti increzator in tine si plin de posibilitati ca niciodata. Nimic nu te poate tine in loc si de aceea preiei initiativa in toate chestiunile care tin de imbunatatirea situatiei financiare.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Faptul ca cineva te roaga sa organizezi un eveniment te maguleste, insa iti dai seama ca este prea multa bataie de cap. Oamenii ce ar trebui sa te ajute sunt destul de dezorientati, iar nervii tai intinsi la maximum nu iti permit sa le explici pas cu pas ce au de facut. Inainte sa cedezi nervos solicita ajutor de la un prieten rabdator si pragmatic.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Observi comportamentul dual al unei persoane care abia a intrat in viata ta si din acest motiv spiritul tau justitiar te face sa clarifici imediat lucrurile. Spui raspicat ceea ce intuitia iti transmite si vei observa ca cel care umbla cu cioara vopsita va incepe sa dea inapoi.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Te lasi prea usor afectat de trairile altora si te contaminezi cu starea lor psihica deplorabila. Poate ar fi momentul sa iti pui un filtru cand vine vorba despre altii inainte sa devii cosul lor de gunoi emotional. Pana la urma si tu ai problemele tale si ti-ar placea sa fie cineva care sa te asculte si pe tine.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Pornirile tale de rebeliune sunt demult apuse si simti nevoia sa fii indrumat de cineva astazi pentru ca esti asa de putin capabil sa te orientezi si te simti intr-un moment de maxima vulnerabilitate. Te bazezi pe experienta altora si actionezi in mod total automat, fara sa fii carcotas ca de obicei.

Citeşte mai multe pe hotweek.ro