HOROSCOP 13 IANUARIE 2018: Trei ceasuri rele în weekend? Cine are scandal în familie

HOROSCOP 13 IANUARIE 2018: Conjunctia formata intre Saturn si Mercur poate aduce schimbari importante in conceptii si atitudini. In unele cazuri, aceste schimbari pot marca un moment de cotitura in viata, o schimbare de perspectiva. Este de asteptat sa fie o zi incarcata, cu activitati numeroase si/sau dificile, care necesita un consum mare de energie.

12 ian. 2018, 18:04
HOROSCOP 13 IANUARIE 2018: Trei ceasuri rele în weekend? Cine are scandal în familie

BERBEC: 

Persoanele cu care se vor intersecta acești nativi azi vor avea un efect benefic în viața lor și ar fi mai bine dacă ar păstra acești oameni în viața lor mai mult timp.

TAUR

Taurii tind să aibă o atitudine superficială azi și s-ar putea să aibă mai multe conflicte cu cei din jur. Se vor juca cu nervii lor și până la urmă totul are o limită.

GEMENI: 

Gemenii se vor axa azi pe planul sentimental. Vor să petreacă mai mult timp cu persoana iubită și să întărească relația. Poate vor face și o escapadă undeva la munte.

RAC:

Nativii din rac vor primi azi toată atenția persoanei iubite și acest lucru le va plăcea la nebunie. Se vor simți iubiți, admirați și apreciați.

LEU: 

Pe plan sentimental, leii vor oscila. Au schimbări bruște de comportament și acum sunt draguți și atenți, iar în secunda următoare te vor trage la răspundere.

FECIOARĂ: 

Fecioarele nu au nici de această dată noroc în dragoste. Vor avea doar certuri cu persoana iubită care le va reproșa că nu sunt deloc atenți și nu se implică în relație.

BALANȚĂ: 

Acești nativi vor trece prin anumite schimbări financiare care le vor ajuta să-și rezolve problemele din trecut. Aceste schimbări sunt doar în bine.

SCORPION: 

Acești nativi vor reveni în sfârșit cu picioarele pe pământ. Se vor gândi din ce în ce mai serios la o relație serioasă și se vor gândi chiar la a-și întemeia o familie.

SĂGETĂTOR: 

Acești nativi vor să se detașeze total de relațiile toxice din viața lor și vor renunța încet încet la prieteniile false pentru că simt că se profită de bunătatea lor.

CAPRICORN: 

Capricornii sunt foarte ambițioși azi și nimic nu-i poate doborî. Vor să realizeze cât mai multe lucruri. Acest lucru se va și realiza pentru că nu se dau în lături de la nimic.

VĂRSĂTOR: 

Vărsătorii au nevoie de multă răbdare azi. Vor avea o mulțime de obstacole pe care trebuie să le depășească, însă trebuie să fie calmi pentru că doar așa pot trece peste.

PEȘTI: 

Acești nativ trebuie să susțină un prieten drag care trece printr-o perioadă grea, mai ales din punct de vedere financiar. Își vor lăsa toate planurile pentru a-i fi alături și pentru a-l ajuta cum pot ei mai bine.