HOROSCOP 13 IULIE: Cum începi săptămâna într-o zi cu ghinion

HOROSCOP 13 IULIE: Taurii au planuri mari de lunea, racii rezolvă probleme de serviciu, iar leii au parte de iubire. 

13 iul. 2015, 04:31
HOROSCOP 13 IULIE: Cum începi săptămâna într-o zi cu ghinion

Horoscop 13 iulie 2015 – Berbec
Ai forta de a spune stop, pregatit sa pornesti intr-o alta directie. E mai bine sa rupi odata pisica decat sa tot prelungesti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit. Dupa ce te vei elibera de un plan care s-a impotmolit, vei avea curajul de a alege o alta tinta spre care sa-ti canalizezi energia, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui ferm: punct si de la capat! Esti persoana cea mai in masura sa reconstruiasca un plan de la zero, atunci cand simte ca s-a blocat, si asta esti pregatit sa faci chiar astazi. Noul te entuziasmeaza, ca de obicei.

Horoscop 13 iulie 2015 – Taur
Cu banii potriviti la dispozitie, esti pregatit pentru un proiect de anvergura ce va consuma si resurse financiare masive, dar si o cantitate uriasa de energie din partea ta. Esti suficient de bine motivat sa te apuci de treaba, deoarece detii tot ce trebuie pentru a lua startul acum si a face pasi mari spre tinta visata. Entuziasmul e la cote maxime, esti pregatit pentru tot ce va urma si, cat timp aceasta siguranta de sine se mentine pe un nivel ridicat, vei evolua repede si bine spre scopul cel mare. Ca e o afacere aflata la start sau o investitie de zile mari, esti increzator in ceea ce faci pentru a-ti vedea visul cu ochii foarte repede.

Horoscop 13 iulie 2015 – Gemeni
Te confrunti cu tot felul de maruntisuri pe care ar fi trebuit sa le ignori, dar te cramponezi de ele si le dai mai multa importanta decat s-ar cuveni. Stai si despici firul in patru, cauti dincolo de aparente fara motiv, te enervezi de la nimicuri, ceea ce face ca aceasta zi sa se tensioneze de la orice fleac. Unii nici nu vad ceea ce pe tine te scoate din sarite, deci problema e la tine, pentru ca esti irascibil si-ti sare tandara de la te miri ce. Incearca sa mai treci si tu cu vederea nimicurile care iti tot apar in cale, pentru ca nu au nicio importanta. Mai bine faci haz de ele, decat sa te poticnesti la orice pas din cauza lor.

Horoscop 13 iulie 2015 – Rac
Joci un rol cheie in rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multa lume isi bate capul. Tu esti bine pregatit la nivel teoretic, ai acumulat deja informatiile necesare pentru solutionarea situatiei de fata, dar astepti sa ti se ceara parerea. Consideri ca, daca te bagi fara sa fii consultat, ar fi un semn de infatuare. Iti cunosti valoarea, si altii ti-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte in banca ta pana cand colaboratorii ajunsi in impas vor ajunge la concluzia ca trebuie sa apeleze la tine. Abia dupa aceea orgoliul tau se va umfle in pene!

Horoscop 13 iulie 2015 – Leu
Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru ca te simti, pur si simplu, rasfatat in gesturi de afectiune si de simpatie din partea celor din jur, nu doar partenerul de suflet te alinta si te invaluie in cuvinte calde, ci chiar reusesti sa intri in gratiile tuturor, datorita talentelor pe care le pui in joc: amabilitate, un zambet placut pe chip, o vorba buna. Cat timp stii sa vrajesti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tau in societate este asigurat. Foloseste-te de ele cu prisosinta, pentru ca ai sansa de a castiga noi prietenii sau poate inima celui pe care il iubesti.

Horoscop 13 iulie 2015 – Fecioara
Este o zi de succes in care ti se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distractie. Primul plan vizat de vesti excelente este cel sentimental, deci programeaza-ti pentru azi o intalnire cu persoana iubita sau iesi undeva, ca nici nu stii de unde sare iepurele si termini ziua indragostit lulea. Si la serviciu se pot auzi vesti bune, pentru ca reusitele vin pe banda rulanta, si ai un sentiment puternic de succes, de satisfactie profesionala. Toate ar trebui sa mearga ca pe roate azi, caci apar suficiente ocazii de a zambi, de a sarbatori, de a transmite lumii cat de bine s-au rezolvat toate.

Viteşte mai multe pe revista TEO