HOROSCOP 13 IULIE 2016: Zi cu ghinion, ce v-au rezervat astrele

HOROSCOP 13 IULIE: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

12 iul. 2016, 15:37
HOROSCOP 13 IULIE 2016: Zi cu ghinion, ce v-au rezervat astrele

HOROSCOP 13 IULIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Vei fi foarte ocupat incercand sa rezolvi unele probleme unei rude mai in varsta. Acesta este un moment favorabil pe plan social. Este posibil sa ai unele realizari remarcabile. Eforturile pe care le-ai investit intr-o afacere vor incepe sa aiba rezultate. Ti se recomanda sa ramai modest.

HOROSCOP 13 IULIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Aceasta este o zi favorabila comunicarii si unor scurte calatorii de afaceri. Vei lua o decizie inspirata in ceea ce priveste viata sentimentala. In aceasta dupa-amiaza prietenii te vor invita la o petrecere. Retine ca trebuie sa te odihnesti.

HOROSCOP 13 IULIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Abilitatile de comunicare vor fi mari astazi si vei reusi sa opresti un conflict cu unii dintre prietenii tai. In aceasta dupa-amiaza vei obtine un beneficiu semnificativ dintr-o activitate comerciala. Pe de alta parte , s-ar putea sa ai parte de un esec in viata ta sentimentala. Ti se recomanda sa ramai calm si optimist.

HOROSCOP 13 IULIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Vei decide sa faci o investitie profitabila pentru familia ta si va trebui in consecinta sa faci mai multe comisioane. Ar putea aparea unele dificultati birocratice dar vei reusi sa le depasesti. Un prieten cu experienta iti va da un sfat care se dovedeste a fi util. Cu toate acestea nu ar trebui sa ignori intuitia persoanei iubite.

HOROSCOP 13 IULIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Vei avea destul timp sa mergi la o intalnire cu prietenii. Talentul tau de a vorbi va fi apreciat. Ti se recomanda sa ramai echilibrat ca sa eviti eventuale problemele de sanatate. Relatia cu persoana iubita va fi una destul de buna. Nu ai nici un motiv sa iti faci griji cu privire la bani.

HOROSCOP 13 IULIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
In cazul in care apare o oportunitate pentru tine sa te alaturi intr-un nou parteneriat e bine sa accepti fara nici o ezitare. Ai sanse mari de a obtine beneficii semnificative. In aceasta dupa-amiaza vei putea decide sa inchizi o afacere. Aceasta decizie se va dovedi in curand a fi foarte inspirata. Ai sanse bune sa reusesti in tot ce faci. Cu toate acestea nu ar trebui sa iti neglijezi persoana iubita.

HOROSCOP 13 IULIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Vei lua decizie corecta pentru a rezolva o problema financiara majora.Vei finaliza o activitate initiata de ceva timp in urma. Astazi este un moment favorabil pentru a comunica cu rudele mai in varsta. Evita sa faci promisiuni daca nu esti sigur ca le poti indeplini.

HOROSCOP 13 IULIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
In aceasta dimineata vei lua o decizie majora care te va obliga sa iti schimbi toate planurile. Poate fi necesar sa pleci intr-o scurta calatorie de interes familial. Poti reusi pe plan financiar cu conditia sa eviti speculatiile de orice fel. Ti se recomanda sa te bazezi pe intuitie atunci cand iei decizii majore.

HOROSCOP 13 IULIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
In dimineata aceasta vei primi o suma mare de bani si vei avea sansa de a ii investi intr-o afacere. Abilitatile tale de comunicare sunt excelente si vei putea avea succes in activitati sociale. Daca intentionezi sa faci modificari la domiciliu ar fi bine sa iei in considerare parerea persoane iubite.

HOROSCOP 13 IULIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Vei avea posibilitatea de a lua o decizie majora pentru viata ta sentimentala. Inainte de pranz vei fi ocupat dar prietenii si familia te vor sustine. Ai sanse bune de a obtine beneficii mici ,dar trebuie sa eviti speculatiile.

HOROSCOP 13 IULIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Vei avea o stare de spirit foarte buna iar parteneriatele de afaceri vor merge grozav. Este posibil sa te ocupi de unele probleme sociale sensibile. Vei avea energia necesara sa iti indeplinesti toate responsabilitatile. Esti dornic sa comunici dar asigura-te ca le dai si altora sansa de a vorbi.

HOROSCOP 13 IULIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Dimineata vei fi nevoit sa pleci intr-o calatorie de interes familial. Astazi este un moment favorabil pentru comunicare si negociere cu persoanele mai tinere din cercul tau. In aceasta dupa-amiaza vei incerca sa finalizezi o activitate importanta. Ai putea sa te confrunti cu anumite dificultati financiare. Incearca sa eviti controversele cu prietenii.