HOROSCOP 13 MAI 2014: Ce v-au rezervat astrele într-o zi de „Marţi 13”

HOROSCOP 13 MAI 2014: RomaniaTV.net vă prezintă ce v-au rezervat astrele pentru ziua de marţi, pentru fiecare zodie în parte. 

12 mai 2014, 14:38
HOROSCOP 13 MAI 2014: Ce v-au rezervat astrele într-o zi de „Marţi 13”

HOROSCOP 13 MAI 2014 BERBEC
O zi in care doar banii conteaza pentru tine. Ceea ce ai de facut, insa, pentru a reusi sa obtii un castig cat mai mare, este sa fii practic. Cu alte cuvinte, analizeaza cu atetie cheltuielile si vezi in ce conditii pierzi – de obicei – banii printre degete, reusind in final sa remediezi aceasta situatie.

HOROSCOP 13 MAI 2014 TAUR
Chiar daca ai parte de vesti nu foarte incurajatoare, nu-ti pierde speranta. Este, intr-adevar, o zi nu foarte buna din punct de vedere relational mai ales, insa, cu toate acestea, ajutorul apare in viata ta de acolo de unde nu te astepti. Amana pentru saptamana viitoare deciziile legate de viata de cuplu.

HOROSCOP 13 MAI 2014 GEMENI
Tentat de noi experiente, dorind a simti ca traiesti, poate chiar dorindu-ti a te indragosti, ai parte de o zi in care nu stii sa pui “nu”, riscand sa cazi in plasa. Cu cat esti mai atent, cu atat mai bine iti va fi. Nu ramane cu gandul la ceea ce ratezi, gandeste-te doar la viitorul tau, atunci cand iei decizii.

HOROSCOP 13 MAI 2014 RAC
Desi te-ar putea ingrijora ce anume vor crede ceilalti despre tine, atunci cand iti vei exprima parerile, ai putea ca, macar astazi, sa iti vezi de drumul tau si de ceea ce ai tu de indeplinit pe aceasta lume. Risca si spune-ti parerile, este o zi in care Sortii sunt de partea ta.

HOROSCOP 13 MAI 2014 LEU
Se pare ca astazi nu este o zi tocmai fericita in ceea ce priveste fricile si teerile tale, caci acestea par ca prind puteri nebanuite si ies din strafundurile subconstentului tau pentru a-ti face viata amara. Cu toate acestea, nu iti neglija micile victorii zilnice, uitand de tine insuti.

HOROSCOP 13 MAI 2014 FECIOARA
Daca simti nevoia sa fii singur, sa iti dedici timpul liber doar tie insuti, spune acest lucru si prietenilor tai, deoarece vor fi primii care iti vor respecta decizia. In ceea ce priveste familia, insa, asigura-i ca, doar daca esti fericit si te simti linistit, le poti asigura confortul emotional de care au nevoie.

HOROSCOP 13 MAI 2014 BALANTA
Probabil ca serviciile tale (sau ajutorul pe care il poti oferi) este cerut (si necesar) astazi mai mult decat de obicei. Dedica-ti resursele scopurilor nobile si persoanelor care au nevoie de acestea, dearece este o zi in care tot ceea ce oferi se va intoarce la tine, cel putin inzecit.

HOROSCOP 13 MAI 2014 SCORPION
Reezamineaza-ti relatiile. Redefineste-ti scopurile. O zi in care va trebui sa alegi pe cine pui pe primul plan – pe tine sau pe acea persoana pe care o iubesti? Pe de alta parte, in cazul in care ai remarcat neintelegeri in relatia ta, intreaba-te daca nu cumva joci roul sperietorii…

HOROSCOP 13 MAI 2014 SAGETATOR
Indiferent de cine te simti atras si in ce context se intampla acest lucru, nu te grabi sa actionezi in urma impulsului de moment. Si asta deoarece deciziile si miscarile pe care le faci astazi sunt definitorii pentru succesul tau relational viitor. Este de preferat sa mai astepti cateva zile…

Citeşte mai mult pe curademiere.ro