Horoscop 13 mai 2015: Zi cu ghinion, vezi ce îți rezervă astrele!

Horoscop 13 mai 2015: Revista TEO vă prezintă previziunile astrale pentru miercuri. 

12 mai 2015, 22:23
Horoscop 13 mai 2015: Zi cu ghinion, vezi ce îți rezervă astrele!

Horoscop 13 mai 2015 –Berbec

Privesti cu admiratie spre o persoana a carei superioritate o recunosti fara putinta de tagada. E mai bun decat tine, asta e clar, si daca ai sansa de a-i atrage atentia cu ceva, te poti numi norocos. Poate deveni un idol pentru tine, un exemplu de urmat deoarece a ajuns la varf prin studiu, prin munca si vointa. Ii apreciezi valoarea, ii respecti renumele si iti propui sa-i calci pe urme. Ti-ai gasit mentorul, ca atare stai in preajma sa, atat cat iti permite, si incearca sa furi din zbor orice informatie, orice lectie si orice invatatura pe care o va impartasi.

Horoscop 13 mai 2015 – Taur
Trebuie sa pornesti o actiune noua, dar fa-o cu moderatie, fara a te entuziasma atat de tare de la inceput. Trebuie sa-ti organizezi bine fortele, ca nu cumva sa dai totul pe o carte din prima etapa si mai apoi sa iti pierzi interesul si energia. Pas cu pas, vei ajunge acolo unde ti-ai propus, dar trebuie sa iti cantaresti bine fortele si mai ales sa nu te lasi furat de excesele de zel. Nici prea mult, nici prea putin, deci e nevoie de o atitudine echilibrata si cumpatata in tot ce faci ca sa fii sigur ca investesti exact atata energie cat e necesara pentru scopul final.

Horoscop 13 mai 2015 – Gemeni
Esti un coleg de incredere care se arata oricand dispus sa preia pe umerii sai sarcini dintre cele mai dificile. Seful ar putea profita de simtul tau de raspundere si ti-ar putea da obligatii din ce in ce mai grele, carora le vei face fata cu brio, demonstrand ca esti bine pregatit, matur si de toata isprava. Orice ti-ai asuma, chiar si cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capat si atragi asupra ta respectul si admiratia celor pentru care lucrezi. Poate esti vizat de o viitoare functie de raspundere datorita acestor calitati!

Horoscop 13 mai 2015 – Rac
Sperantele pe care ti le-ai facut cu privire la un proiect la care iti aduci contributia par sa se stinga brusc, pentru ca apare o piedica ce nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput. Pe moment, esti tentat sa aluneci spre depresie, sa privesti lucrurile intr-o nota pesimista, dar in loc sa renunti, mai bine ai analiza un pic situatia, pentru ca sigur ai ceva de invatat din acest hop. Dupa ce-l vei trece, vei rasufla usurat, spunand ca nu a fost un obstacol intamplator, pentru ca te-a obligat sa mai treci odata totul in revista. Sigur descoperi ceva folositor!

Horoscop 13 mai 2015 – Leu
Conflictele cu tenta financiara sunt la ordinea zilei azi, fie ca e vorba de recuperarea unor bani, fie ca e vorba de discutii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulati fiecare acasa. Merita sa te lupti pentru drepturile tale banesti, chiar daca ar insemna sa-ti faci inamici peste tot. Daca stii ca meriti o anumita suma de bani pentru un serviciu prestat in beneficiul altuia si acesta nu te-a platit asa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru ca de buna voie nu va scoate banii din buzunar.

Horoscop 13 mai 2015 – Fecioara
Banii pe care ii primesti ori nu sunt de ajuns pentru a-ti satisface o dorinta, ori nu sunt la nivelul meritat, desi ar trebui sa te ridici pentru drepturile tale. Toleranta are si ea o limita, deci nu poti trece cu vederea ca esti platit prea putin sau ca eforturile tale nu sunt apreciate la justa valoare. Evident, fiecare simte ca merita mai mult, dar uneori trebuie sa-ti ajustezi pretentiile si in functie de ce iti poate oferi cel cate te plateste. Multi vor aminti de criza atunci cand vine vorba sa semneze cecul!

Horoscop 13 mai 2015 – Balanta
E o placere sa ti se recunoasca meritele, ceea ce te motiveaza si mai tare sa arati de ce esti in stare! Este posibil chiar sa fii nevoit sa apari in fata unei comisii sau a unui public pentru a-ti face cunoscute opiniile si o vei face cu talent. Intalnirile si discutiile sunt la ordinea zilei, de aici nascandu-se directii interesante de abordat in viitor, deci ia-ti inima in dinti si bate la usile potrivite. Micile calatorii prin imprejurimi te pot pune in fata unor noutati optimiste iar telefonul va suna toata ziua, ca la gara!

Citeste mai mult in Revista TEO