Horoscop 13 mai: Cât de superstiţioasă eşti, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Fiecare semn zodiacal este predispus să creadă în lucruri absurde, aşa că află în ce categorie a superstiţioşilor te încadrezi în funcţie de caracteristicile tale.

13 mai 2014, 08:47
Horoscop 13 mai: Cât de superstiţioasă eşti, în funcţie de zodia ta

Taur (21 aprilie – 21 mai)
E suficient o dată să ţi se confirme o superstiţie, că aşa o vei ţine toată viaţa. Dacă vreodată ţi-a ieşit în cale cineva cu o găleată goală, iar apoi ţi s-a întâmpla ceva neplăcut…aşa o să îţi rămână tipărit în minte. Nu vei reuşi să uiţi acel eveniment şi mereu îţi va fi teamă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ne e mai uşor să dăm vina pe orice altceva, decât să recunoaştem că vina e a noastră. De aceea şi tu te legi de mici absurdităţi pentru a scăpa de această responsabilitate. Vărsatul sării sau faptul că ţi se zbate ochiul stâng sunt doar câteva dintre acestea.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Te fereşti de pisica neagră mai ceva ca de un tigru, deşi nu mereu s-a întâmplat ceva care să îţi confirme că această vorbă din popor ar fi adevărată. Eviţi deasemenea să vorbeşti despre lucrurile care urmează să se concretizeze de teamă că nu se vor mai întâmpla.

Leu (22 iulie – 22 august)

Ai visat ceva urât azi noapte şi încă te gândeşti care este mesajul ascuns? Pe lângă asta, îţi faci cruce când ţi se zbate ochiul stâng şi nici nu duci gunoiul seara de frică să nu aduci paguba în casă. 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti destul de organizată şi raţională, aşa că nu crezi chiar în toate nimicurile. Singurul lucru care simţi că îţi aduce ghinion este haosul. Atunci când totul e în ordine şi îţi merge relativ bine, devii obsedată ca lucrurile să rămână în aceeaşi poziţie.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu fluieri prin casă şi nici nu le permiţi altora să o facă, iar când vine vorba de iubitul sau soţul tău deja întreci orice limită. Nu alegi niciodată să faci lucruri importante pentru tine atunci când vine vorba de zile de marţi sau de 13.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti cea mai superstiţioasă reprezentantă a zodiacului, şi eşti conştientă de asta chiar dacă nu vrei să se afle. Ţi-e frică de vrăji şi blesteme, dar şi de găleţile goale care îţi apar în cale.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Vrei să ajungi în rai, asta este clar. Nu juri de frică să nu faci vreo greşeală şi să fii pedepsită în viaţa de apoi, la fel cum ţii la tradiţiile creştineşti. Nu ar fi de mirare să te căsătoreşti cu primul bărbat din viaţa ta.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro