HOROSCOP 13 martie 2019. Ghinioanele se ţin lanţ de toate zodiile

HOROSCOP 13 martie 2019. Leii se lupta cu lipsa timpului. Acestia trebuie sa trateze situatia cu rabdare si sa profite de fiecare minut. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

12 mart. 2019, 15:28
HOROSCOP 13 martie 2019. Ghinioanele se ţin lanţ de toate zodiile

HOROSCOP BERBEC

Piedica de care dai azi in planurile tale pare a fi imposibil de trecut, incat ar fi bine sa nu consumi inutil resurse de energie doar pentru a demonstra ca poate fi depasita. Din pacate, e o usa complet blocata dincolo de care nu se mai afla nimic, deci mai bine ai abandona aceasta cale si te-ai apuca de altceva. Indiferent in ce plan al vietii resimti acest mare hop, nu trebuie sa-l iei ca pe un esec, ci ca pe o provocare de a-ti incerca fortele in cu totul alta directie. S-ar putea ca planul de rezerva pe care il incepi sa fie mai bun decat cel care nu mai duce unde vrei!

HOROSCOP TAUR

Iti lipseste motivatia, curajul, determinarea, desi exact acestea sunt de obicei atuurile tale forte, dar de data aceasta preferi sa stai cuminte in banca ta. Parca astepti ca scanteia sa vina din alta parte, si spui inainte de orice doar: nu se poate, nu merge, nu ma bag. Pacat, ai face fata de minune daca te-ai mobiliza un pic, dar te lasi cuprins de o oarecare stare de lehamite combinata cu teama de a nu gresi, ceea ce, evident, te opreste din elan. Daca intuitia iti spune sa mai astepti, poate e bine s-o asculti, dar nu da cu piciorul la aceasta actiune. S-ar putea sa detii toate resursele pentru a o incepe in forta, dar esti cam obosit.

HOROSCOP GEMENI

Familia, prietenii, anturajul apropiat sunt sursa principala de energie pozitiva catre succesele acestei zile. Daca ai vasli singur spre ceea ce ti-ai propus, roadele ar intarzia sa apara, pentru ca iti lipseste stimulentul puternic de pe margine. Cand ii vezi pe ceilalti atat de implicati si de dornici de succes, parca te concentrezi si tu mai bine catre ceea ce ai de facut. Ca sa nu-i dezamagesti, vei face tot ce-ti sta in putinta sa atingi acele scopuri. E o placere sa vezi entuziasmul lor, care te molipseste si pe tine!

HOROSCOP RAC

Muncesti mult, ai agenda incarcata, dar ai norocul de a gasi de fiecare data persoanele potrivite care sa participe la proiectele tale. Bati la usa potrivita, ti se raspunde amabil fara a fi amanat sau trimis la plimbare, si, intr-o atmosfera atat de constructiva, ajungi repede la scopurile propuse. E chiar o placere sa muncesti cand ai la dispozitie toate resursele si mijloacele de care ai nevoie si, mai ales, gasesti in toane bune pe toti cei care joaca un anumit rol in proiectele tale. Daca i-ai gasi ocupati sau nervosi, rezultatele ar intarzia sa apara

HOROSCOP LEU

Nu te juca asa cu orele pe care le ai la dispozitie, pentru ca fiecare minut care trece conteaza in situatia de fata. Nici nu-ti dai seama cand trece timpul, deci, a-l risipi pe nimicuri nu e in avantajul tau. Tu ai o relatie cu totul speciala cu timpul, esti eficient, organizat, iti administrezi bine resursele de timp, dar de data aceasta ai impresia ca ai tot timpul din lume pentru a te misca din voie. Ei, nu e chiar asa, vei ajunge in fata unui impas in care iti vei da seama ca nu ai folosit orele cu intelepciune, ca le-ai lasat sa treaca sigur ca iti ajunge cat ai, intri in criza de timp si incepi sa faci gafe si regreti ca nu ti-ai organizat mai bine sarcinile inainte. Acum e deja prea tarziu, dar inveti din toate!

HOROSCOP FECIOARA

Esti un pic reticent la nou, desi nu esti din fire asa, dar de data aceasta ai mari rezerve daca aceasta viziune noua ti se potriveste. Inainte de a face vreun pas, ori pentru a o accepta, ori pentru a o respinge, mai asteapta putin sa vezi daca apar ceva informatii suplimentare prin care sa te lamuresti mai bine ce aduce noua atitudine de viata. Poate nu o vrei doar din comoditate, din obisnuinta, pentru ca nu ai forta de a renunta la ceea ce ai deja, dar poate e si mult prea grea pentru puterile tale actuale. Nu o respinge, mai mediteaza asupra ei, pentru ca intr-o zi ii vei vedea efectele. uneori, schimbarea nu vine lin, ci ca un tavalug!

HOROSCOP BALANTA

Astepti prea mult de la lume, dar nu vezi ca nu ai in jur persoanele potrivite pentru a raspunde solicitarilor tale? Tu vrei sprijin financiar de la colegi care o duc si mai greu decat tine. Vrei intelegere de la un sot care se considera el la randu-i neinteles. Vrei sa fii sustinut de un grup de suport care nu stie ce sa faca in situatia de fata. Trebuie sa te descurci singur, pentru ca nu ai pe cine te baza. Dimpotriva, prietenii dispar atunci cand e mai greu.

HOROSCOP SCORPION

Colaborezi destul de greu cu ceilalti, pentru ca nu ai parte de tovarasi pe masura ta. Unii mai mult te incurca, altii nu stiu altceva decat sa critice ceea ce fac ceilalti dar cel mai mult te deranjeaza incompetentii care se bat cu pumnul in piept ca le stiu pe toate. E groaznic sa fii liderul unor astfel de oameni care nu stiu sa urmeze sfaturile sau indrumarile tale, incat va trebui sa pui chiar tu efectiv mana sa faci totul in locul lor.

HOROSCOP SAGETATOR

Nu insista sa termini repede ce ai inceput, pentru ca un ritm sustinut nu naste decat extenuare ce poate duce la atingerea limitelor tale maxime. Cu cat te straduiesti mai mult, cu atat piedicile vor parea mai mari, de aceea azi trebuie sa faci totul lent si chibzuit, fara a tinti prea departe. Din aproape in aproape, vei materializa acest tel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum, cand incerci sa-ti depasesti limitele. Esti om si neputinta poate fi atinsa la un moment dat.

HOROSCOP CAPRICORN

Nu stii cum sa reactionezi la evenimentele acestei zile, deoarece contin cate putin din toate. Ai si motiv de bucurie, dar si de ingrijorare, ai si ceva de castigat, dar si ceva de platit, deci e complicata situatia. Mai greu va fi daca si parerile din jur vor fi impartite, pentru ca unii te vor influenta intr-un sens pozitiv, in timp ce altii te vor impinge in extrema cealalta. Fii moderat, nici nu sari in sus de bucurie, dar nici nu privi totul ca pe un dezastru, pentru ca poate fi un moment care trece de la plus la minus si invers in timp foarte scurt. Asteapta sa se aseze pe un fagas stabil inainte de a extrage concluzia.

HOROSCOP VARSATOR

Te cramponezi de probleme marunte si le faci sa para mai mari decat sunt. Unele nici n-ar merita luate in seama, dar te agati de ele ca si cum ar fi cele mai mari necazuri ale zilei. Posibil ca si lipsa unor colaboratori de nadejde sa contribuie la complicarea situatiei, pentru ca, daca ai fi avut pe cine te baza, nu ar fi devenit blocaje pn ceea ce ti-ai propus. Descurca-te singur cum te pricepi mai bine si nu astepta ajutor de la nimeni, pentru ca ceilalti mai mult te trag inapoi.

HOROSCOP PESTI

Rutina zilei iti consuma toata energia incat nu mai apuci sa te ocupi de nimic altceva decat de chestiuni administrative prin dosare si de restantele care isi asteapta randul. Daca ti-ai planificat ceva mai interesant pentru astazi, va trebui sa amani pe altadata, pentru ca acum trebuie sa aduci la zi maruntisurile pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. Dupa ce scapi de ele, te poti gandi si la alte lucruri, dar, pentru o fire activa ca tine, e frustrant sa bata pasul pe loc cu astfel de fleacuri. Cineva trebuie sa le onoreze si pe acestea.