HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2014: Este cineva superstiţios? Ce au rezervat astrele

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2014: Taurii incearca sa lase totul in urma si sa inceapa viata de la zero, iar Leii pot face unele achizitii acasa sau la birou.

12 sept. 2014, 09:01
HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2014: Este cineva superstiţios? Ce au rezervat astrele

Horoscop zilnic berbec Sambata 13 Septembrie 2014
Este indispensabil sa judecati matur initiativele dvs inainte de a lua orice masuri decisive. In cazul in care exista posibilitati, asteptati perioada cea mai buna pentru a lua masuri, mai ales ca momentul este potrivit pentru ceva vechi, decat pentru un nou inceput.

Horoscop zilnic taur Sambata 13 Septembrie 2014
Astazi, multi dintre dvs vor depune eforturi pentru a obtine stabilitate in viata, dar in acelasi timp vreti sa lasati trecutul in urma si sa incepeti viata de la zero. In acest stadiu, este mai bine sa va abtineti de la a face schimbari radicale, deoarece acestea nu vor avea asupra dvs un efect favorabil.

Horoscop zilnic gemeni Sambata 13 Septembrie 2014
Incepeti sa puneti in aplicare responsabilitatile cele mai urgente de natura administrativa si de afaceri. Planul de punere in aplicare a initiativei, va aduce venituri semnificative, si va va permite sa investiti fonduri in societatea in care puteti castiga mult mai mult.

Horoscop zilnic rac Sambata 13 Septembrie 2014
Ganditi un plan precis de actiune in domeniul profesional, dar nimic in mod special la locul de munca. Este mai bine sa va concentrati asupra angajamentelor de natura personala, pentru ca este posibil sa afecteze pe cei mai tineri, sau cei mai in varsta membri ai familiei dvs.

Horoscop zilnic leu Sambata 13 Septembrie 2014
Va trebui sa faceti unele achizitii urgente pentru acasa si la birou. Evitati investitiile mari care v-ar putea pune la indoiala siguranta dvs din punct de vedere material. Buna treaba pentru a ajunge la un consens cu privire la aspectele importante cu un partener sau coleg.

Horoscop zilnic fecioara Sambata 13 Septembrie 2014
Rezultatele de la locul de munca va depinde in intregime de abilitatea dvs de a naviga fara probleme in jur. In cazul in care circumstantele se schimba, veti face miscari pe care le conduceti la o concluzie de succes.

Horoscop zilnic balanta Sambata 13 Septembrie 2014
Astazi, rezultatele muncii dvs va depinde de modul in care sunt implicati. Munca dvs in parteneriat va fi fructuoasa. Incercati sa nu va incarcati cu prea multe responsabilitati diferite, deoarece nu le veti face fata la timp.

Horoscop zilnic scorpion Sambata 13 Septembrie 2014
Incercati sa faceti fata cu succes angajamentelor atribuite, si faceti-va suficient spatiu si timp pentru odihna. Este bine sa fiti atenti asupra faptelor și a documentelor cu caracter administrativ, deoarece in acest fel, in viitor veti scapa de multe dureri de cap.

Horoscop zilnic sagetator Sambata 13 Septembrie 2014
Aveti incredere in intuitia dvs pentru a reusi cu usurinta sa aveti sanse mari de castiguri in domeniul profesional. Fiti pregatiti sa intampinati orice fel de probleme, care pot aparea pe neasteptate.

Horoscop zilnic capricorn Sambata 13 Septembrie 2014
La locul de munca reusiti sa faceti fata neintelegerilor care exista in relatiile cu colegii, subordonatii si personaje influente. Aveti grija de banii pe care ii aveti, si nu ii rispiti pe lucruri inutile.

Horoscop zilnic varsator Sambata 13 Septembrie 2014
Astazi, aveti grija si nu luati decizii majore! Este mai bine sa puneti in aplicare un plan prin care sa puteti obtine beneficii maxime. Incercati sa nu cedati in fata manipularii si zvonurilor care circula la adresa dvs.

Horoscop zilnic pesti Sambata 13 Septembrie 2014
Va directionati eforturile unde veti fi capabili de a obtine beneficii maxime. Este bine de a combina utilul cu placutul, sa va onorati angajamentele si, in acelasi timp, sa va odihniti. Cu toleranta si intelegere, veti reusi sa lamuriti neintelegerile cu partenerul de viata.

Sursa: bewoman.ro