Horoscop 14-20 decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Soarele schimbă sectoarele de viaţă pe care le influenţează. Veşti bune legate de bani şi carieră

Horoscop 14-20 decembrie 2020. În următoarele treizeci de zile, Soarele schimbă sectoarele de viaţă pe care le influenţează şi păstrează un parcurs echilibrat în privinţa energiei. Ce capitole de viaţă interacţionează în bine sau în rău pentru următoarele treizeci de zile, aflaţi de la astrologul România TV, Adrian Bunea, care are şi un sfat: "Nu uitaţi! Soarta omului este mereu în mâinile lui, dar numai dacă se desparte de egoism!"

14 dec. 2020, 20:03
Horoscop 14-20 decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Soarele schimbă sectoarele de viaţă pe care le influenţează. Veşti bune legate de bani şi carieră
Horoscop 14-20 decembrie 2020

Horoscop săptămânal 14-20 decembrie 2020 Berbec

O sumă de bani sau un bun material de valoare provenind de la un membru al familiei pot intra în posesia ta. Mai este posibilă o achiziţie imobiliară fără să faci un efort financiar costisitor. În schimb fapte egoiste în plan material din trecut, pe care puteai să nu le comiţi, pot acum determina indirect blocarea câştigurilor menţionate.

Horoscop 14-20 decembrie 2020 Taur

Avântul pe care îl ai în activitatea ta profesională de la locul tău de muncă şi comunicarea pe care o ai cu toată lumea, îl fac pe partenerul tău de viaţă să se apropie şi mai mult de tine. Dacă în schimb principalele tale preocupări sunt şcoala sau distracţia cu alţi prieteni, nu vei mai putea petrece prea mult timp cu partenerul, iar relaţia de cuplu poate avea de suferit.

Horoscop 14-20 decembrie 2020 Gemeni

Faptele tale bune făcute dezinteresat în trecut îţi aduc acum oportunităţi de câştig prin muncă şi duc la creşterea simpatiei de care te bucuri şi implicit poţi beneficia de sprijin în acţiunile tale personale. În schimb faptele tale rele şi egoiste din trecut pe care puteai evita să le faci îţi pot aduce acum pierderi materiale şi probleme în cămin.

Horoscop 14-20 decembrie 2020 Rac

În următoarele treizeci de zile ai o perioadă favorabilă pasiunilor şi relaxării, te poţi ocupa de practicarea sportului, mişcarea favorizează îmbunătăţirea imunităţii şi a stării tale de sănătate. În schimb nu te vei simţi deloc bine în cadrul oricărei ieşiri la distracţie în care vei fi însoţit de partenerul de viaţă din cauza dezacordurilor pe care le aveţi.

Horoscop 14-20 decembrie 2020 Leu

O sumă de bani sau unele obiecte cu o valoare considerabilă pe care le primeşti de la alte persoane le poţi folosi cu succes la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă din cadrul căminului. În schimb un conflict izbucnit în familie legat de gestionarea câştigurilor şi cheltuielilor tale personale poate provoca o stare de tensiune în cadrul casei.

Horoscop 14-20 decembrie 2020 Fecioară

Poţi primi o veste bună legată de activitatea ta de la locul de muncă şi poate fi vorba de o posibilă avansare profesională în viitorul apropiat. Mai poţi primi o veste bună în legătură cu partenerul de viată şi legată de relaţia dintre voi. În cazul negativ poţi primi o veste nu prea bună în legătură cu un episod de distracţie din viitor.

Horoscop 14-20 decembrie 2020 Balanţă

Este favorizată majorarea veniturilor pe care le obţii prin muncă şi aceste avantaje le poţi obţine cu ajutorul unor persoane cărora le-ai câştigat respectul. Totodată aceste câştiguri sunt o consecinţă indirectă a generozităţii tale din trecut. Totuşi unele probleme de acasă sau ale unui membru al familiei aduc cheltuieli care îţi afectează bugetul.

Horoscop săptămâna14-20 decembrie 2020 Scorpion

Te poţi bucura de o stare fizică bună şi te simţi plin de energie şi totul este legat de un episod de distracţie şi bună dispoziţie prin care ai trecut sau pentru care te pregăteşti. În schimb starea ta de sănătate poate fi afectată, supărarea te cuprinde după problemele pe care le ai în activitatea ta de la locul de muncă.

Horoscop 14-20 decembrie 2020 Săgetător

Acum se pot face simţite unele reacţiuni ale unor fapte din vieţile tale anterioare. În cazul pozitiv poţi beneficia de câştiguri materiale din alte surse decât munca ta sau provenind de la alte persoane, şi ai bune relaţii acasă cu membrii familiei. În cazul negativ pot fi afectate câştigurile realizate prin muncă şi nu vei beneficia de sprijin la nevoie.

Horoscop 14-20 decembrie 2020 Capricorn

Te concentrezi asupra sarcinilor tale profesionale la locul de muncă şi partenerul de viaţă reprezintă un sprijin important în activitatea ta profesională. Totodată spiritul tău comunicativ te ajută foarte mult să obţii rezultate bune în muncă. În schimb nepromovarea unui examen îţi poate afecta parcursul profesional.

Horoscop 14-20 decembrie 2020 Vărsător

Spriinjul pe care l-ai oferit în trecut se întoarce în prezent sub formă de oportunităţi şi ajutor pe care îl primeşti când ai nevoie. Totodată realizările tale în planul câştigurilor materiale pe care le-ai obţinut în ultima perioadă îţi aduc o recunoaştere a capacităţiilor tale. Totuşi nu vei fi bine văzut dacă te bazezi prea mult pe împrumuturi.

Horoscop 14-20 decembrie 2020 Peşti

Dacă te afli în străinătate într-o deplasare de plăcere, ai mari şanse să te distrezi şi să te simţi bine deşi aceste deplasări sunt cam greu de făcut în această perioadă. În schimb dacă eşti plecat la muncă departe de ţară poţi avea unele probleme temporare cu locul de muncă sau relaţia cu partenerul de viaţă poate avea de suferit.

Acestea sunt previziunile privind influenţa Soarelui pentru următoarele treizeci de zile. Astrologul Adrian Bunea poate fi urmărit și pe pagina personală de facebook AdiBunAstrolog