HOROSCOP 14-20 iulie: Se anunţă aventuri romantice

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

14 iul. 2014, 04:16
HOROSCOP 14-20 iulie: Se anunţă aventuri romantice

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Încearcă să scapi de sentimentele negative în această săptămână, pentru că altfel vei atrage situaţii neplăcute de partea ta. Ai probleme cu partenerul de viaţă, însă trebuie să ai grijă pentru că starea ta îţi poate afecta cariera. Încearcă să delimitezi foarte bine aceste două sectoare ale vieţii tale.

Pentru a evita să ai unele probleme la locul de muncă, ar trebui să încerci să lucrezi de acasă. Viaţa sentimentală te-a dat peste cap de tot şi nu ar trebui să permiţi să te afecteze şi pe alte planuri. Trebuie să nu laşi ca şeful tău să afle ce ţi se întâmplă.

Problemele pe care le întâmpini zi de zi în această perioadă te vor lăsa fără energie şi îţi vor provoca şi mari dureri de cap. Încearcă să eviţi medicamentele luate la nimereală, consultă un medic şi încearcă să nu te laşi doborâtă.

Leu (22 iulie – 22 august)

În această săptămână cu siguranţă vei vrea să impresionezi pe cineva. Încă de luni începi să te aranjezi şi să fii cochetă, de aceea ai toate şansele ca la serviciu să ai şansa să te remarce cineva. Chiar dacă nu este totul cum ai vrea, măcar te vei distra.

Cu toată munca pe care ai depus-o în ultima perioadă, rezultatele nu te mulţumesc deloc. Şi e posibil ca unii colegi de-ai tăi să te scoată din minţi, însă trebuie să accepţi că e loc pentru toţi pe pământ.

Nu vor apărea probleme noi de sănătate, dar nici cele existente nu se vor agrava. Ai toate şansele să ai o dispoziţie de zile mari, mai ales când vine vorba de distracţie. Încearcă lucruri noi pentru că îţi poţi permite orice în aceste zile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă eşti singură, vei avea parte de puţin flirt la începutul acestei săptămâni. Ai toate şansele să întâlneşti pe cineva la fel de disponibil ca şi tine, însă trebuie să ştii când să treci la acţiune şi ce să îi spui pentru a-l face să simtă atracţie faţă de tine.

Spune da ideilor noi la locul de muncă şi lasă-ţi tenacitatea să îşi spună cuvântul. Aruncă o privire mai atentă asupra bugetului tău, altfel vei cheltui mai mult decât trebuie în acest weekend. Fii calculată şi organizează-ţi bine fiecare bănuţ.

Nu vei avea probleme de sănătate în această perioadă, însă trebuie să fii prudentă în raport cu ceilalţi. Chiar dacă nu tu provoci ceva, e posibil ca cei din jurul tău să fie un adevărat pericol pentru tine.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Ai toate şansele ca în această săptămână să ai parte de o aventură romantică. Îi atragi pe cei din jurul tău în acel sens, aşa că nu te aştepta la rezultate prea mari. Tot ce se va întâmpla va fi de moment şi nu trebuie să îţi faci speranţe. 

Ţelurile foarte mari vor fi greu de atins în această săptămână, aşa că e posibil să simţi o uşoară dezamăgire. Nu trebuie să te dai bătută, ocheşte obiective mici, dar la care poţi să ajungi. Ai multă energie, dar trebuie să ştii ce să faci cu ea.

Nu se inveşte nicio schimbare la starea ta de sănătate, cel puţin nu spre mai rău. Ai toate şansele ca nişte afecţiuni mai vechi să îşi găsească rezolvarea sau măcar o soluţie pentru ameliorare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Familia ta va fi pe primul loc în această săptămână, aşa că soţul tău ar trebui să se simtă privilegiat. Consideri că dacă nu rezolvi ce trebuie acum cu partenerul de viaţă, pe viitor vor fi probleme grave cărora nu le vei mai putea face faţă. Fii romantică!

Familia şi casa ta ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu în această săptămână. Trebuie să încerci să renunţi la altele pentru a te putea ocupa cu adevărat de acest aspect al vieţii tale. Încearcă să îţi menţii relaţiile pentru a preveni problemele pe viitor. 

Te vei simţi fantastic în această perioadă, aşa că nu ai motive de îngrijorare. Chiar dacă vei avea multe de făcut, nu va fi deloc obositor, ci din contră te vei distra şi relaxa.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai acel ceva care îi va atrage pe bărbaţii din jurul tău ca un magnet, aşa că dacă eşti singură profită de această situaţie cât poţi tu de mult. Dacă eşti angajată într-o relaţie, atunci oferă-i doar iubitului întreaga ta frumuseţe şi senzualitate.

Orice bănuţ economisit îl vei putea folosi pe viitor pe lucruri cu adevărat importante. Ai calitatea de a atrage lumea de partea ta, aşa că îţi poţi face câţiva prieteni noi. Chiar dacă întâlnirile presupun cheltuieli, e bine să fii mai chibzuită.

Dacă nu eşti grijulie cu tine, atunci e posibil să întâmpini unele momente dificile. Încearcă ca după muncă să te detaşezi şi să îţi relaxezi psihicul cu activităţi relaxante.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu se anunţă nicio schimbare în această săptămână din punct de vedere sentimental. Dacă eşti singură vei rămâne aşa cel puţin încă o săptămână. Dacă eşti angajată într-o relaţie există riscul ca ea să devină monotonă, însă nimic deranjant sau grav.

Latura ta creativă şi spontaneitatea de care dai dovadă îţi poate aduce unele beneficii în această săptămână. Fie că este vorba de o recompensă financiară, fie despre laude din partea şefilor, nu ai motive decât de bucurie.

Nu se vor înregistra schimbări notabile cu sănătatea ta în această săptămână. Singurele semne în neregulă ar fi micile dureri de cap sau de spate, explicabile de altfel din cauza ritmului cotidian pe care îl ai.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În această săptămână, tu şi iubitul tău ajungeţi în sfârşit să vă puneţi planurile în aplicare. Cel mai probabil este vorba de un concediu planificat cu mult timp în urmă şi pe care îl meritaţi din plin. Dacă eşti singură, ai toate şansele să cucereşti pe cineva într-una din ieşirile tale în oraş.

Poartă-te natural şi nu încerca să atragi atenţia nimănui asupra ta. Chiar dacă uneori te simţi neîndreptăţită, în această perioadă nu este indicat să iei niciun fel de măsuri. Fă-ţi un plan şi urmează-l! Vei descoperi ceva despre o persoană apropiată ţie.

Încearcă să adopţi un stil de viaţă mai sănătos şi fă-ţi un program regulat de sport. Dacă nu poţi de una singură, încearcă să îţi faci un abonament la sală măcar pentru o lună. Vara asta ai nevoie de un corp senzaţional!

 
Citeşte mai mult pe eva.ro