HOROSCOP 14 - 20 mai Camelia Pătrăşcanu. O zodie trebuie să facă economii, alta are parte de momente frumoase în relaţie

Publicat: Luni, 14 Mai 2018 09:26 // Actualizat: Luni, 14 Mai 2018 09:27 // Sursa: romaniatv.net

HOROSCOP 14 - 20 mai Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să facă economii, sunt foarte zgârciți și fac bune afaceri. Ceva se schimbă în munca lor, în echipă și în activitatea lor.

HOROSCOP 14 - 20 mai Camelia Pătrășcanu. 

Berbec – Are lună nouă în zona banilor. Toată săptămâna îl invită să dea un nou curs afacerilor lor. Are toate șansele să se afirme și să reușească ce și-a propus.

Taur – Este energic, se mobilizează datorită unor vești foarte bune pe care le primește. E foarte pratic și vizează interesele sale, având aspecte bune financiare.

Gemeni – Își rezolva problemele cu ajutorul altora. Se plânge mult săptămâna viitoare, dar e salvat. Sfaptul este să-i ajute pe cei de care depinde.

Rac – Are o săptămâna cu accent pe prieteni. Va primi sprijin financiar. Are nevoie de de sfatul unei persoane pricepute.

Leu – Se impune la locul de muncă și începe un nou proiect. Reușește să obțină rezultate bune datorită unei bune organizări.

Fecioară – Are suport în persoane cu care lucrează și care îi sprijină interesele. Foarte multe lucruri se rezolvă dacă știe să argumenteze și să creadă în capacitățile sale.

Balanță – Are realizări în plan familial. Orice afacere vizează casa sau divere bunuri are succes în acest moment. Există aspecte de bună conlucrare cu partenerul de viață.

Scorpion – Vorbește cu multe persoane în această săptămână, are de rezolvat acte importante și poate primi aprobările așteptate.

iteşte mai multe AICI

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H