HOROSCOP 14 – 20 mai Camelia Pătrăşcanu. O zodie trebuie să facă economii, alta are parte de momente frumoase în relaţie

HOROSCOP 14 - 20 mai Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să facă economii, sunt foarte zgârciți și fac bune afaceri. Ceva se schimbă în munca lor, în echipă și în activitatea lor.

14 mai 2018, 06:26
HOROSCOP 14 – 20 mai Camelia Pătrăşcanu. O zodie trebuie să facă economii, alta are parte de momente frumoase în relaţie

HOROSCOP 14 – 20 mai Camelia Pătrășcanu. 

Berbec – Are lună nouă în zona banilor. Toată săptămâna îl invită să dea un nou curs afacerilor lor. Are toate șansele să se afirme și să reușească ce și-a propus.

Taur – Este energic, se mobilizează datorită unor vești foarte bune pe care le primește. E foarte pratic și vizează interesele sale, având aspecte bune financiare.

Gemeni – Își rezolva problemele cu ajutorul altora. Se plânge mult săptămâna viitoare, dar e salvat. Sfaptul este să-i ajute pe cei de care depinde.

Rac – Are o săptămâna cu accent pe prieteni. Va primi sprijin financiar. Are nevoie de de sfatul unei persoane pricepute.

Leu – Se impune la locul de muncă și începe un nou proiect. Reușește să obțină rezultate bune datorită unei bune organizări.

Fecioară – Are suport în persoane cu care lucrează și care îi sprijină interesele. Foarte multe lucruri se rezolvă dacă știe să argumenteze și să creadă în capacitățile sale.

Balanță – Are realizări în plan familial. Orice afacere vizează casa sau divere bunuri are succes în acest moment. Există aspecte de bună conlucrare cu partenerul de viață.

Scorpion – Vorbește cu multe persoane în această săptămână, are de rezolvat acte importante și poate primi aprobările așteptate.

iteşte mai multe AICI