HOROSCOP 14-20 MARTIE: Probleme mari pentru vărsători

Nativa din Vărsător traversează o perioadă grea, infidelitatea partenerului său, dar şi problemele cu banii pot fi principalele motive.

14 mart. 2016, 07:44
HOROSCOP 14-20 MARTIE: Probleme mari pentru vărsători

PEŞTI

E posibil ca în această săptămână să existe unele reproşuri între tine şi partenerul tău de viaţă pe fondul unor probleme mai vechi. Învaţă din această experienţă să nu laşi nimic nelămurit şi să comunici mai mult cu cel cu care îţi împarţi viaţa! Dacă eşti acidă cu cei din jurul tău, dar mai ales cu colegii de birou, cu siguranţă munca în echipă va fi compromisă. Încearcă să le accepţi ideile şi să fii de acord cu ei atunci când e cazul pentru a avea rezultate palpabile cât de curând!

BERBEC

Nu prea vei avea timp de cei dragi în această perioadă, ceea ce înseamnă că există riscul apariţiei unor reproşuri. Trebuie să încerci să nu amesteci profesia cu dragostea, însă nici să te axezi doar pe un anumit plan. Petrece mai mult timp cu iubitul tău şi nu îl împovăra cu grijile de la serviciu! 
Săptămâna aceasta vei fi nevoită să munceşti suplimentar, însă fără să fii recompensată aşa cum meriţi. Chiar dacă ţi-ai dori altceva în momentul de faţă, nu trebuie să te plângi de la primul hop pe care îl întâmpini. Toate eforturile tale şi experienţa pe care o vei acumula te vor ajuta pe viitor!

TAUR

Fie lucrurile vor merge extrem de bine pe plan sentimental în aceaste zile, fie extrem de rău. Nu este exclus să îţi măreşti familia sau să treci la nivelul următor în relaţie, veşti care ar fi bune de altfel. Însă există şi riscul unei distanţări între tine şi partener dacă preocupările voastre sunt total diferite! 
Săptămâna aceasta va fi una de excepţie pentru tine din punct de vedere financiar. Vei câştiga mai mulţi bani decât ai visat şi nici nu îţi va veni să crezi până nu îi vei avea în mână. Cel mai probabil o afacere pe care ai dat-o uitării începe să dea roade.

GEMENI

E posibil ca în această săptămână să existe unele divergenţe între tine şi partener din cauza prietenilor tăi. Le acorzi mult prea mult timp, iar lui aproape deloc. Chiar dacă întâlnirile cu aceştia nu îi deranjează, este iritat de faptul că nu îl incluzi în planurile tale! 
Din cauza unor probleme dintre tine şi colegii tăi rişti ca în această săptămână să fii sancţionată. Încearcă să te abţii de la comentarii răutăcioase dacă nu vrei să îţi pui poziţia în pericol. Luptă pentru bani pentru că ai nevoie mai mult decât oricând de ei!

Citeşte mai multe pe eva.ro