Horoscop 14 aprilie 2023. Contextul astral creşte riscul de greşeli. Tensiunile pot escalada, iar sentimentele pot fi uşor rănite

Critica poate crea tensiune. Vedem Luna sensibila in dezacord cu Marte cel contondent, posibil ranind sentimentele cu cuvinte dure.

13 apr. 2023, 22:39
Horoscop 14 aprilie 2023. Contextul astral creşte riscul de greşeli. Tensiunile pot escalada, iar sentimentele pot fi uşor rănite

Horoscop 14 aprilie 2023. Venus cea perfectionista face cuadratura cu Saturn cel critic, sporind tensiunea si crescand riscul de intarzieri sau greseli. Luna se lupta cu smecherul Mercur, incitand la certuri emotionale sau la dezacorduri intre capul si inimile noastre.

Horoscop 14 aprilie 2023 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Dat fiind uriasul val de creativitate pe care calatoresti acum, nu ai nicio scuza ca sa fii plictisit azi. Poti sa iti stabilesti singur propriul mod de a te simti bine, fie ca iei cel mai excentric prieten la o discutie spontana fie ca te duci singur si te uiti, de exemplu, la o expozitie. Poti sa te distrezi si sa iti mentii si creierul activ in moduri foarte simple si ieftine dar eficiente. Invata sa apreciezi latura amuzanta si placuta a vietii de zi cu zi.

Citeste si Horoscop Camelia Pătrășcanu: Luna Neagră și Uranus ne tulbură apele până în august 2023. Sfaturi pentru zodii

Horoscop 14 aprilie 2023 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Lasa-ti ochii si limbajul corpului sa vorbeasca azi in locul tau. Multe pot fi comunicate cu o spranceana ridicata, cu o miscare anume de cap sau cu un gest al mainii – si deseori ceea ce spui asa are impact mai mare decat orice vorba.

Asta insa nu se aplica doar flirtului romantic. Chiar si in intalnirile de afaceri sau in alte medii profesionale, ar trebui sa incerci sa spui lucruri cu cat mai putine cuvinte. Comunicarea nonverbala azi este cel mai bun mod sa iti transmiti punctul de vedere.

Horoscop 14 aprilie 2023 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Azi faci impresie foarte buna asupra unor oameni puternici iar perseverenta ta iti va aduce rasplata frumoasa. Fii pregatit sa fii invitat in cercul lor sau al altor oameni importanti, prin invitatii sociale sau legate de munca. Natura timpului tau alaturi de acesti oameni nu e asa de importanta precum lungimea timpului petrecut impreuna.

Nu fi nervos, acestia vor sa te cunoasca mai bine. Ca sa creezi cea mai buna impresie, ai nevoie sa te simti relaxat si optimist.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si Cele două zodii care vor fi „luminate” de Sărbătorile Pascale! Ce se va schimba pentru acești nativi