Horoscop 14 aprilie. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

Horoscop14 aprilie: Ziua de luni este destul de tensionata pentru majoritatea nativilor zodiacului, insa toate greutatile aparute vor disparea in timp foarte scurt.

14 apr. 2014, 04:21
Horoscop 14 aprilie. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie
Berbecii au o zi destul de grea, avand in veder ca avantajele financiare au luat sfarsit. Persoana iubita este din ce in ce mai distanta iar acest lucru va face sa va simtiti destul de nesiguri pe voi insiva. Nu disperati insa, astrele se arata favorabile spre sfarsitul saptamanii.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie
Taurii sunt foarte ingrijorati din cauza ca in ultima vreme toata lumea le da de inteles ca au devenit schimbatori. Poate tocmai de aceea nu se mai inteleg cu nimeni si ar trebui sa-si puna multe semne de intrebare. Lipsa somnului poate fi una dintre cauzele principale ale tuturor problemelor . Singurul lucru care merge bine pentru Tauri este planul amoros.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie
Gemenii au o zi minunata! Totul merge conform planurilor voastre si veti avea surprize pe partea financiara. Cu toate acestea, ar trebui sa fie atenti la relatiile cu persoanele influente la locul de munca. Partea financiara se arata favorabila incepand de marti.

RAC – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie
Tensiunile in cuplu din ultima vreme isi spun cuvantul si nu va simtiti deloc in largul vostru astazi. Este important sa va pastrati calmul si sa va ganditi la lucrurile pozitive din viata. Tot raul este mereu spre bine.

LEU – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie
Leii sunt „pansament” pentru sufletul multor apropiati care au nevoie de ei. Isi vor canaliza energia in ajutarea tuturor apropiatilor pentru ca sunt de parere ca este nevoie sa faca acest lucru. Iar karma le va fi favorbaila ulterior iar acest lucru se va simti pe toate planurile.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie
Fecioarele au nevoie de pasiune insa comportamentul isteric care le caracterizeaza le face sa nu aiba parte de afectiunea dorita. Ar fi indicat sa va ganditi de doua ori inainte sa va certati cu persoanele iubite si sa incercati sa fiti mai tolerante. Iar persoanele iubite ar trebui sa va inteleaga „pofta” de viata.

Continuarea pe Lyla.ro