Horoscop 14 decembrie 2015: N-ai cu cine coopera azi

Horoscop 14 decembrie 2015. Uite ce iti rezerva astrele!

13 dec. 2015, 16:51
Horoscop 14 decembrie 2015: N-ai cu cine coopera azi

Horoscop 14 decembrie 2015 – Berbec

Ai impresia ca s-au strans în jurul tau numai oameni critici, recalcitranti, pusi pe harta si, cu asemenea anturaj, bati pasul pe loc fara sa construiesti nimic bun. Decat cu asemenea tovarasi, mult mai bine ti-ar fi de unul singur, ca atare, daca vezi ca nu te poti integra deloc în grupul strans în jurul tau, mai bine faci opinie separata si încerci sa-ti duci treburile la capat fara ajutorul nimanui. Adevarul e ca, decat cu asa tovarasi, care spun nu la tot ce propui, care comenteaza tot ce faci, mai degraba te izolezi pentru o zi si-ti vezi de treburile tale fara a te consulta cu nimeni. N-ai cu cine coopera azi!

Horoscop 14 decembrie 2015 – Taur

Treci printr-un proces de transformare, dar nu te afli în cea mai buna stare emotionala. În loc sa te înarmezi cu rabdare, cu energie pozitiva, cu încredere, te lasi coplesit de pesimism si negativism. Îl iei pe nu pot în brate si la tot ce ti se cere, te retragi, fara macar sa încerci sa vezi ce iese. Uneori, chiar si pesimismul poate fi motivatia de a lua taurul de coarne si a porni într-o directie mai buna, deci nu te lasa coplesit de oboseala psihica ce te cuprinde, ci transforma insatisfactia în ambitia de a arata ca esti în stare de miracole chiar si cand conditiile nu sunt prielnice succesului. Poti, capul sus!

Horoscop 14 decembrie 2015 – Gemeni

Starea ta emotionala nu e deloc la înaltime, se vede ca ai ceva greu pe suflet si nu gasesti cuvintele potrivite pentru a împartasi si altora ce e cu tine. E o povara greu de suportat, dar e nevoie de un efort de vointa din partea ta ori sa-ti rezolvi problema, ori sa o recunosti în fata celor din jur. Nu înseamna ca altul îti poate rezolva tie situatia încurcata, dar te va ajuta enorm si simpla prezenta a celor care înteleg prin ce treci. Poti primi de la ei ceva mai multa energie pentru a merge mai departe, fara sa aluneci spre o zona periculoasa pentru psihic.

Horoscop 14 decembrie 2015 – Rac

Arata lumii ca ai evoluat, ca ai stiut sa te folosesti cu întelepciune de experientele tale anterioare, ca ai învatat mult din tot ce ai construit pana acum. Discutia pe care o porti azi cu niste persoane care au rolul de a-si da cu parerea cu privire la nivelul la care ai ajuns (parinti, profesori, juriu) va fi edificatoare, pentru ca tot ce spui îi multumeste, le da garantia ca esti omul de încredere pe care se pot baza. Cand privesti înapoi, la cel care ai fost, si compari cu cel care esti acum, diferenta este uluitoare, semn ca ai acumulat cantitati mari de informatie, de cunostinte, de experienta, ce te fac acum sa pari mai matur, mai întelept, mai responsabil. Nu te sfii sa te folosesti de aceste atuuri. Oricum nu mai esti cel de ieri!

Horoscop 14 decembrie 2015 – Leu

Ai grija cu cine iti petreci ziua, pentru ca tu esti intr-o pasa excelenta iar compania nepotrivita ti-ar putea taia si tie tot cheful de a face ceva interesant. Nu sta acasa, nu sta singur, dar nici nu atrage alaturi de tine oameni care au ceva pe suflet, pentru ca stii cat de impresionabil esti si vei lasa orice activitate care ti s-ar potrivi mai bine doar pentru a-i tine companie la greu. Unii te vor acapara cu problemele lor personale, cu care chiar nu ai nicio legatura, dar parca nu poti ramane indiferent la lacrimile lor si incerci sa le fii alaturi cu ce poti. Prezenta ta le face bine!

Citeste horoscopul integral pe TeoTrandafir.com