Horoscop 14 iulie 2015: Fecioarele pot fi dezamăgite de realitatea mascată de o iluzie

Horoscop MARȚI 14 Iulie 2015. Zodia Fecioară poate fi marcată de un adevăr legat de persoana iubită, iar Gemenii vor să-și termine proiectele, potrivit Bewoman.ro.

13 iul. 2015, 09:29
Horoscop 14 iulie 2015: Fecioarele pot fi dezamăgite de realitatea mascată de o iluzie

Horoscop zilnic berbec 14 iulie 2015

La locul de muncă veți fi capabili să găsiți un echilibru între muncă și angajamente. Unii dintre dvs vor fi încântați de a aduce un plus de confort la domiciliu; este o zi adecvată pentru a face modificările dorite sau să cumpărați câte ceva pentru casă.

Horoscop zilnic taur 14 iulie 2015

Astăzi vă lăsați conduși în principal de dorințele personale și nevoile dvs. Aveți grijă de aspectul dvs dacă trebuie să mergeti într-un loc interesant în compania cuiva drag. Răsfățați-vă cum credeți de cuviință.

Horoscop zilnic gemeni 14 iulie 2015

Gemenii termină proiectele pe care le-au început zilele trecute. Treceți în revistă ceea ce ați realizat și luați în considerare ce măsuri să luați pentru a atinge succesul. Dacă lucrați, este o zi destul de productivă.

Horoscop zilnic rac 14 iulie 2015

Dacă aveți probleme de comunicare cu partenerul dvs, astăzi puteți să clarificați această neînțelegere. Vă simțiți relaxați în compania persoanei iubite, care ar putea să va facă o surpriză plăcută.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO