Horoscop 14 mai 2014: Răsturnări de situaţii

Horoscop 14 mai 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri, 14 mai.

13 mai 2014, 15:05
Horoscop 14 mai 2014: Răsturnări de situaţii

Horoscop 14 mai 2014 – Berbec

Nu te crampona de un singur lucru, pentru ca daca nu va aparea conform planurilor de acum, vei aluneca spre o stare de pesimism care nu are ce cauta in meniu! Cu siguranta vei primi altceva care sa compenseze ceea ce nu ai, ca atare fii deschis la alternative, care se vor dovedi a fi chiar mai bune decat visul initial care nu se implineste. Alege-ti cu grija sensul de mers si scopul de atins ca nu cumva sa-ti doresti ceva ce nu exista. Ai putea deveni idealist, exagerand lucrurile, deci nu sari nici tu calul ci propune-ti ceva ce poti realiza singur.

Horoscop 14 mai 2014 – Taur

Mare grija incotro iti canalizezi astazi energia, pentru ca esti cam nervos si mai ales cam neglijent si reactia ta impulsiva poate strica totul. Intervii intr-un mod cam abrupt, gata sa inchei aici o actiune doar pentru ca asa ti s-a nazarit, deci fii cu mare bagare de seama in fata reactiilor de moment, pentru ca nu se vor dovedi a fi si cele mai intelepte. Daca te grabesti sa spui ce-ti trece prin minte, risti sa gresesti, dar probabil ti se cere un raspuns extrem de rapid si acesta e singurul care-ti vine. Pregateste-te pentru o rasturnare de situatie neprevazuta si riscanta.

Horoscop 14 mai 2014 – Gemeni
Planurile pe care le-ai pregatit in cele mai mici detalii impreuna cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere. Posibil sa fi intervenit un impediment, dar care poate fi depasit cu brio daca va uniti cu totii fortele, cu mic si mare, in acelasi sens. Ascultati-va unii pe altii, folositi-va de ideile puse la comun, pentru ca aceste oprelisti sunt minore si pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente si aveti cu totii ceva de invatat din ele, dar tot impreuna le veti rezolva.

Horoscop 14 mai 2014 – Rac
Nu esti in apele tale si se vede ca ceva te apasa pe suflet. Exista un aspect care te face mai sensibil, mai ingandurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi. Esti gata sa plangi de la orice fleac, sa te enervezi de la orice aspect care nu-ti convine, pentru ca s-au infiltrat in inima ta niste emotii negative, care de obicei nu te caracterizeaza. Lupta cu aceste stari, pentru ca nu sunt genul tau, si agata-te de un carlig de optimism si buna dispozitie oricat de mic, care sa te readuca la normal cat mai repede.

Horoscop 14 mai 2014 – Leu
Stai de vorba cu familia si pui tara la cale pe indelete pentru perioada imediat urmatoare. Planurile pe care vi le faceti impreuna au toate sansele sa se materializeze, pentru ca nu sunt simple vise sau iluzii, ci proiecte cat se poate de concrete pentru care aveti toate mijloacele necesare sa le duceti la capat. Fiecare va juca un rol in desfasurarea lor, ca atare trebuie sa va asumati fiecare responsabilitati concrete, fara a promite ceva ce nu puteti face. Spune ce sta in puterea ta si du la indeplinire!

Horoscop 14 mai 2014 – Fecioara
Numai datorita prudentei tale proverbiale poti depasi cu bine furtuna de evenimente care navaleste acum in calea ta. In alte conditii, te-ar fi bulversat complet si ti-ai fi pierdut cumpatul, dar de data aceasta reusesti sa te aduni foarte bine in fata haosului creat astfel incat sa nu dai nimic peste cap. Noroc ca existi tu in aceasta situatie pentru a readuce totul repede pe un fagas normal, pentru ca reusesti sa te reorganizezi perfect in fata surprizelor aparute din senin. Nu te grabi, nu te enerva, pentru ca orice situatie are rezolvare!

Horoscop 14 mai 2014 – Balanta
Se presupune ca ai invatat destul de la viata ca sa stii acum ce ai de facut. Esti in fata unui nou inceput fata de care, acum ceva vreme, aveai unele rezerve sau temeri, dar intre timp ai mai acumulat ceva experienta si informatii utile ca sa stii mult mai bine incotro sa mergi. Porneste acum cu incredere si entuziasm, pentru ca pasii urmatori vor veni pe parcurs. Nu trebuie sa ai toata planificarea in fata ochilor de la start pana la finish, ci totul ti se va revela pas cu pas, etapa cu etapa, pana la tinta finala.

Horoscop 14 mai 2014 – Scorpion
Uneori te indoiesti ca visul pe care il ai in minte ar fi posibil, dar e doar o chestiune de vointa pentru a-l duce la indeplinire. Asa ca lasa suspiciunile deoparte si deschide-ti mintea si sufletul pentru ce va veni, pentru ca reusita scopurilor tale depinde numai si numai de tine, de ceea ce crezi tu ca poti face. Nu asculta de cei care ridica din spranceana cand le povestesti ce iti doresti, pentru ca nimeni nu stie de fapt ce poti tu face. Daca te cunosti bine pe tine insuti, iti vei stabili planuri pe care le poti realiza, deci ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample!

Horoscop 14 mai 2014 – Sagetator
Lasa cuvintele aspre care-ti stau pe varful limbii pentru altadata, pentru ca azi ai avea mai mult succes daca ai apela la tot arsenalul de cuvinte frumoase si aprecieri. Pune-te in pielea celuilalt: la ce ai avea o reactie mai buna? La o nota proasta si o mustrare sau la un stimulent prin care ti se recunoaste valoarea? Sigur, raspunsul e simplu, deci fa si tu la fel cu cei pe care-i intalnesti. Chiar daca o critica ar fi justificata in acest moment, o poti transmite si cu un ton mult mai placut, ambalat intr-o gluma si un zambet. Ce tie nu-ti place altuia nu face!

Horoscop 14 mai 2014 – Capricorn
Ai toate motivele sa crezi ca planul la care iti aduci contributia va avea urmari dintre cele mai bune. Chiar daca e un demers de lunga durata care te solicita enorm din toate punctele de vedere, deja se contureaza la orizont rezultatele spre care ai pornit alaturi de un grup mai larg de persoane, care au aceleasi interese. Daca va uniti cu totii fortele in acelasi scop, lucrurile vor evolua pe teren mult mai sigur. Norocul tau e contributia unei persoane mai mature si mai experimentate care a mai trecut prin astfel de situatii si va sfatuieste pe toti ceilalti ce trebuie facut, ca sa nu mai pierdeti timpul pe experimente inutile.

Horoscop 14 mai 2014 – Varsator
Privesti spre viitor cu incredere si cu o siguranta deosebita, de parca ai avea garantii clare ca ceea ce iti doresti are sanse sa se materializeze. Suna bine cea ce urmeaza pentru tine, te asteapta multe reusite, dar succesul depinde foarte mult de atitudinea pe care o abordezi acum, sa startul actiunii. Ca atare pune un zambet pe chip, o speranta in suflet si porneste cu un tonus optimist pe care sa-l pastrezi asa tot drumul de la start pana la finish.

Horoscop 14 mai 2014 – Pesti
Faci echipa buna cu persoane total diferite tie, dar aici e vorba de talentul tau de a te integra in orice mediu, oricat de pestrit ar fi. Fie ca esti cu cei tineri, de seama ta, sau cu oameni din cu totul alte generatii, reusesti sa comunici eficient si sa te faci ascultat, pentru ca ai calitati de necontestat in domeniul comunicarii. Una din dorintele tale tine de ducerea la indeplinire a unui proiect care, deocamdata, este in faza de concepere, dar propune-ti sa-l duci la bun sfarsit in perioada urmatoare. Nu va evolua repede, dar ai toate mijloacele de a-l termina cu brio!

de Acvaria